Na noge, Skote, kad pominješ srpskog vojnika!

0

Nije na čelu Besmtrnog puka u Beogradu koračao „osuđeni ratni zločinac“, već srpski junak, general Vladimir Lazarević, bitango sa diplomatskim imunitetom- Kajle Skote!
General Lazarević, general Delić, a za njima hiljade junaka jednakih njima, vojnih i policijskih, onih istih koji su Vašu zversku OVK pešadiju potukli do nogu, baš kao i Vašu đavolju armadu što je krvnički tukla s prokletih visina po svemu što je hodalo, ili još nije ni prohdalo, prokletnici prokleti!!!

Da, oni su Besmrtni puk Srbije, baš kao i potomci slavnih srpskih ratnika koji su Vašem slobodarskom svetu demokratije doneli i slobodu i demokratiju, plativši je najvećom cenom- životima!

Čitava Srbija je Besmrtni puk, jer za razliku od vas zločinaca nikada nismo vodili divljačke osvajačke pohode, već oslobodilačke ratove, ginući uz i sa braćom Rusima za ideale Vama tako strane i mrske- slobodu, pravdu i plaventnilo neba!

Sreća Vaša, baš kao i nekolicine Vaših prethodnika, što službujete u koloniji podaničkih vlasti, pa Vam se može da lanete šta Vam je volja a da oni čauši iz Nemanjine 11 i ona mizerija s Andrićevog venca pognu glave i oćute, inače da je ovo država a ne tek geografski pojam uveliko biste cupkali na Aerodromu „Nikola Tesla“ čekajući let doma, tamo gde pedeset zvezdica Vašeg znamenja jesu krajputaši krvi nevinih koje ste satrli pobadajući međe onog logora čovečnošti, pravde i istine!

Na noge Skote, kad pominjete srpskog vojnika!

Na noge, nesrećniče, za svu krv stradalnika kojima svaka stopa Vaših belosvetskih krvnika odiše!

Na noge, za decu heroje na koje ste slali kasape ali deca ni koraka ustuknula nisu!

Na noge, bitango s diplomatkim imunitetom, jer Besmrtni puk Srbije je padao i vaskrsavao da biste i Vi danas imali slobodu da lajete!

Na noge, Skote, jer ako su ovi Vaši janičari zaboravili čiji su potomci- narod nije!

Na noge, jer u Srbiji ste, ponosnici u kojoj su majke zarad najsvetjih ideala i vere presvete obukle toliko crnine da se njome tri put može opasti vaš SAD!

Na noge, nesrećo, Besmrtni puk Srbije je Hristova vojska pravednička, pričešćena njegovim telom i krvlju, a ne krvlju pravednika kojom ste raskrčili svoje staze do pakla…

Mihailo Medenica

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.