Murino je simbol Hitlerovskog ubijanja učenika osnovne škole

0

Svakog proleća na današnji dan budi se neka tuga u našem kraju ! Povrate se sjećanja na daleku 1999 godinu i 30 april u sjećanju mnogih se vrati zebnja svakog puta kada se začuje zvuk sirene za uzbunu, sjetimo se tužnih trenutaka kako se borilo da bi se spasla porodica od “humanitarnih” NATO zlikovaca i njihovog Milosrdnog Anđela koji je iza sebe ostavljao samo žrtve. Sjetimo se najveće moralne katastrofe u proteklih 20 vjekova.

Vandalski čin, još jedan u nizu iz bezumnog i rušilačkog pogroma koji po treći put u ovom vijeku horde svjetskog zla sprovode protiv pravoslavnog i vjerujućeg naroda.

Bezbrojna jata smrtonosnih Nato ptičurina zakrivala su nebo iznad Murine sijući smrt i razaranja. Istovremeno je sa tutnjavom motora i grmljavinom eksplozija vodila najpodlija medijska propaganda iz medijskih pećina da su Srbi krivi ne samo za sva zla nesrećne Jugoslavije nego maltene i za sva zla ovogo svijeta.

Pomahnitale NATO zvijeri pod dirigentskom palicom najozloglašenijih svjetskih ubica Bila Klintona, Tonija Blera, Veslija Klarka i njihovog sluge Havijera Solane obrušile su se na malenu varošicu Murinu.

– Murino je simbol Hitlerovskog ubijanja učenika osnovne škole Miroslava Kneževića, Olivere Joksimović i Julije Brudar (moje školske drugarice izp razreda). Osim njih u tom zvjerskom činu život su igubili radnik škole Vukić Vuletić, penzioner Manojlo Komatina i domaćica Milka Kočanović.
Vašingtonska marioneta Kofi Anan poput naših današnjih čelnika diktatorske oligarhije smušeno je i konfuzno pokušavao da opravda zlikovačku akciju usijane vašingtonske glave na čelu sa ludim saksofonistom Adolfom Bilom Klintonom.

Genocid nad Murinom predstavlja jednu od najmračnijih stranica evropske istorije. Danas, 21 godinu kasnije, znamo koliko su strašan zločin počinili nad nama. Ako želimo da ispisujemo svetliju budućnost, ne smijemo da zaboravimo prošlost i sve žrtve. Moramo da priznamo patnje preživelih i porodica žrtava. Njihovu borbu za pravdu Crna Gora mora da postavi kao svoj cilj a ne da da ide pod kišobran okupatoru.

Radko Garčević član IO Prave Budve

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.