MOŽE LI DAKA DAVIDOVIĆ DO POBJEDE U NIKŠIĆU?

4

Svi znaju da on ne može pobjediti u Nikšiću, i sam zna da je to istina. Ipak obilazi, okuplja i optužuje, obećava pobjedu, ima zadatak i njemu služi. Za njega pobjeda nije da pobjedi na izborima, nego da pokuša druge da zaustavi da ne pobjede.

Čitav smisao ovih izbora on vidi samo u tome da oteža ili spriječi „Koaliciju za budućnost Nikšića“ da osvoji apsolutnu pobjedu, što iz ličnih, frustrirajućih razloga, što iz tajnog dogovora sa DPS da im oslabi glavnog protivnika. On se trudi da svoj marginalni zadatak obavi što uvjerljivije. Važno je zaustaviti napredovanje „Koalicije za budućnost“, njen uspjeh i pobjedu u Nikšiću. Samo time se Dakin pokret i bavi, nema ni riječi protiv Mila Đukanovića ili Brana Mićunovića, ali Andriju Mandića napada svim srcem.

Da li je stvarno moguće da je jednom srpskom nacionalisti Milo bliži od Andrije ili je njegov srpski nacionalizam samo instrument za privatnu ekonomiju. Gdje će Daka kada izgubi izbore i u Nikšiću, zatvorio je vrata Srbije, odavno zaboravio na Moskvu i ručkove po Beogradu, Banja Luci, uskoro će biti sumnjiv, a u Crnoj Gori će postati suvišan kao „ratni profiter iz 90-ih“, i moralno upitan.

Nije bio na sahrani kumu Momiru Bulatoviću koji ga je postavio za načelnika MUP-a u Nikšiću i posle gurao u svim poslovima preko granice. Ko da mu vjeruje osim onih nekoliko koje će platiti za to, dok na Paliluli gradi stambeni kompleks, nije izabrao Nikšić da gradi, nego Beograd. Ali i Beograd ima pravo da bira kao i Nikšić. I tako se sve brzo otkrije i potroši, možda da i Daka završi u Splendidu, u Budvi.

Već ima toliko nepokretnosti kojim upravljaju njegova djeca od hotela do nekretnina da će mu to biti kao vratiti se doma, „Nikšićani na pjeni od mora“ dok se Nikšiću pati i muči da preživi. Sve se odavno vodi i sve zna i zbog toga umesto pobjede u Nikšiću, Daka čeka veliki poraz pa će ponovo zaboraviti Nikšić, sedam godina ili više, kao što će „Crowne Plaza“ u Beogradu zameniti metropolom turizma u Crnoj Gori, Nikšićani će ostati sami sa svojima i sa izabranom budućnošću, bez svih tih prolaznih putnika koji su se bogatili i jačali na njegovim leđima i imenu.

Izvor: Nacionalist.rs

4 Comments
 1. Leonida122 komentariše

  Daka vam je trn u oku a finansirao vas je 15 godina. E sram vas bilo.

  5
  55
 2. Realan komentariše

  PO OVOME ZNACI DAKI CE DPS I SDP KAO I URA DATI MANJUNSKU PODRSKU POSLE IZBORA.ON SKORO I SA NE NAPADA DPS U OVOJ KAMPANJI.BAS SIMPTOMATICNO ! ???

  5
  2
 3. bajo. komentariše

  ovdje se ni sam djavo snasao nebi…

 4. Udar komentariše

  Daka mi je mnogo smiješan lik.Snimam njegove govore i po čitav dan ih puštam i smijem se.

  17
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.