Milo se hvata za slamku spasa, znoji se, galami i valja u blatu, dok ga podanici lažu!

0

Milo je go, izgubio je izbore koje je organizovao po svojim pravilima, međunarodna zajednica ga više ne želi za partnera, ali podanici ne smiju to da mu saopšte.

Osjeća Đukanović da nešto nije u redu, znoji se, galami, a lažni krojači u liku Veljovića, Boškovića, Konjevića, Šehovića, Lazovića i ostalih, koji su došli na dvor da mu sašiju odijelo kojim bi se vratio na vlast, potapaju ga iz dana u dan sve dublje u blato.

Priviđa se Đukanoviću Aleksandar Vučić, velikosrpski nacionalizam, maligni uticaj Srbije i Rusije, hvata se za slamku spasa, misleći da ta priča više nekoga interseuje na Zapadu.

Sve je promašio, Vučić i Srbija su lideri u regionu, ali ne zato što je to neko izlobirao da se to nađe u nekim izveštajima, već zato što Srbija postaje sve moćnija, privredni rast u doba pandemije najveći u Evropi, plate rastu iz dana u dan, masovna vakcinacija se sprovodi impozantno, vakcine se već proizvode u Srbiji, osnovne životne namirnice, koje sve više postaju deficitarne na svetskom tržištu, proizvode se u Srbiji i za izvoz, auto puteva, bolnica i škola izrađeno više za osam godina, od kada je Vučić na vlasti, nego za sedamdeset godina od Broza do DOS-a.

Đukanovićevi krojači lažne snage i moći troše ogroman novac mafije da sačuvaju rejting DPS-a, formiraju nekakav komitski pokret, a rezultat su samo porazi, prvo Nikšić, ubrzo Herceg Novi i tako redom. Usput gase se sateliti jedan po jedan, daleko ispod cenzusa su SDP, SD i LP.

Pitanje za manjine, zašto oni dalje prihvataju da budu u istom kolu sa gubitnikom i prevarantom Đukanovićem, nije valjda da ih je ubijedio da je on njihov zaštitnik, brzo su mu zaboravili i oprostili ulogu u razna mučenja Bošnjaka, operaciju Lim, akciju Orlov let i brojna druga nepočinstava za koja je bio direktno odgovoran, no na njima je izbor.

Vlada Zdarvka Krivokapića ne smije da naseda na narativ ,,prve” i ,,druge familije” o Srbiji kao najvećoj opasnosti po nezavisnost Crne Gore već da shvate da bratski odnosi sa Srbijom su garant ekonomskog oporavka i stabilnosti Crne Gore. Umesto optuživanja Srbije za pokušaj malignog uticaja na Crnu Goru, protjerivanja njihovog ambasadora, optužvanja Aleksandra Vučića da je kriminalac, Vlada mora pod hitno ispraviti učinjene greške, izviniti se Srbiji i traži sastanak na najvećem nivou.

Sa parlamentarnom većinom pokrenuti iskren i odgovoran razgovor koji će dovesti do temeljne rekonstrukcije Vlade, kako bi bila ispoštovana izborna volja građana, pozvati u istu i manjine.

Krenuti u hitnu kampanju za dolazak turista iz Srbije u Crnu Goru i spas turističke sezone i ekonomije, a potom raditi na privlačenju što većeg broja investicija.

Đukanovića, okruženog sa onima koji su opljačkali Crnu Goru i stavili je pod hipoteku, pustiti da do kraja pokažu svoje pravo lice. Oni su krenuli ovih dana u aktivnu kampanju da Crnu Goru, pošto više nije njihova privatna Država, ekonomski unište, destabilizuju i izazovu nemire.

Najbolji dokaz za to je ponašanje njihovog tajkuna Pejovića koji prijeti da zatvori KAP, poziv Đukanovića operateru ,,Amana” da ove godine ne otvarati hotele i napusti Crnu Goru, podsticanje Kineza da tuže Crnu Goru zbog navodnog otkrivanja djelova iz ugovora, divljanje komita…

Kako se približavaju izmjene tužilačkih zakona sve je veća panika Đukanovića i njegovih najbližih saradnika povezanih sa mafijom, a bježanija tek predstoji.

Izvor: alo.rs

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.