Milionsku imovinu stekli posle referenduma: Operativci popisuju nekretnine funkcionera DPS-a u Srbiji!

10

Srpski operativci dobili su nalog da otkriju, evidentiraju i popišu svu imovinu vrha DPS-a i biznismena iz Crne Gore, koja se nalazi u Srbiji, ekskluzivno je potvrđeno Borbi iz više izvora.

Prema našim saznanjima, nakon što se završi popis imovine i nekretnina, ona će biti javno prezentovana. Takođe, zadatak operativaca je da identifikuju osobe na koje su lica iz Crne Gore prepisivala svoju imovinu u Srbiji, kako bi sakrili tragove.

Kako saznajemo, već su otkriveni stanovi na luksuznim lokacijama u Beogradu i u Novom Sadu, ali i imovina na Zlatiboru i Kopaoniku.

“Sva imovina će biti fotografisana i svi podaci o porijeklu će biti evidentirani, kazao je naš izvor.

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin kazao je da nije problem ako se politički ne slažemo, ali jeste ako Crna Gora svjesno radi protiv Srba.

“Nije problem ako se politički ne slažemo, ali jeste problem ako svjesno i planski radite protiv Srba, sa kojima živite, i mislite da to može proći bez posljedica u Srbiji, kraj koje živite. Kako se ponašate prema Srbima, tako je Srbija treba da se ponaša prema vama naveo je Vulin.

Takođe, biće prezentovano i kada su ta lica stekla tu imovinu.

“Prvi rezultati akcije pokazuju da je većina njih imovinu u Srbiji stekla poslije referenduma o otcepljenju, dodaje naš izvor.

Istražitelji su ušli i u trag prljavom novcu mafije iz Crne Gore kojim je kupovano zemljište i građeni poslovno-stambeni kompleksi.

“Kriminalci iz Podgorice, Kotora, Bara i Budve su pod policijskom istragom pod sumnjom da kupovinom nekretnina i otvaranjem hotela i drugih ugostiteljskih objekata peru sumnjivo stečen novac”, tvrdi naš izvor.

10 Comments
 1. PgCG komentariše

  Oduzeti im imovinu ako ne dokažu otkud im pare i proćerati ih iz srbije…zabraniti njihovoj bližoj familiji ulazak u majku Srbiju!
  Srbi iz CG će imati pasoše i lične karte na ćirilici i latinici i tako ćete nas prepoznavati! Ostali curik u cg hahaha

  69
  7
 2. Kafanski filozof komentariše

  Bravo, oduzimaj bagri svu imovinu i vracaj srpsko/ crnogorskom narodu!.
  DPS ovske fukare i tajkuni!.
  Treba narod Crne Gore sve u Spuz da vas isprati, Milove kriminalisticke fukare!.

  40
  4
 3. Kafanski filozof komentariše

  Djukanovicu i Markovicu, i sva ostala DPS bagra!.
  Naljutili ste Vucica i Vulina, sad gledajte!!!.
  Spremajte kofere, narod vec kuca na vasa vrata!.

  37
  4
 4. Stefan komentariše

  Ovo ste najavili ima po godine, popisaše li je više. Od kada im je to u opisu radnog mjesta i rade li to honorarno.

  11
  9
 5. Munja komentariše

  Pa uzećemo mi njima imovinu na moru, odmaralište, hotele,.. Lako ćemo to prebiti, hahaha.. Izdavali kuće i stanove godinama, bez dinara poreza.. E nema više

  7
  34
  1. vaso komentariše

   Nevjerojatno sto pises jadnice sve sto Srbija ima je steceno ranije I ne svercom kokaina I pljackom naroda I ti si bolesnik koji nezna sta pise.I danas djeca iz Crne gore studiraju bjesplatno I zive u studentskim domovims.Naravno I svi se lecite na VMA I idrugim bolnicama.Tolikoda znas idiote glupi koji branis milivu bagru.Tika taka obruc se steze.

   21
   1
 6. Munja komentariše

  Vaso, s moga paso..

  10
 7. Munja komentariše

  Niti se crnogorska djeca školuju besplatno u Srbiji ( možda takvih kao ti što ste plaćeni da lajete po cg), niti se ko liječi besplatno u Srbiji.. Šta to ima besplatno kod gedžovana… Kako su te potplatili srbi, jado jadni

  2
  15
 8. Shoka komentariše

  Vaso, cujes li ovu dvojicu sto rade na njivu? Vidji im stepen inteligencije, kad on kaze, oduzet ce srpska odmaralista koja papiroloski postoje od stare jugoslavije. Kreteni neuctivi. No, misle kao svetinje da ce uzet. Goveda

 9. […] Milionsku imovinu stekli posle referenduma: Operativci popisuju nekretnine funkcionera DPS-a u Srbij… […]

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.