Milačić: Zajednički nastup opozicije obaveza prema građanima

Milačić: Zajednički nastup opozicije obaveza prema građanima

gradskog Odbora Prave Crne Gore. Sjednicom je predsjedavao Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić, koji je pozdravio prisutne čestitavši im praznik koji je, kako je naveo, jedan od značajnijih za naš narod:

„Kosovska bitka i Vidovdan su duboko urezani u duše, u genetski kod našeg naroda. Duboko vjerujem da je to zbog primjera žrtve, sabornosti, zbog toga što Kosovski boj nije vođen na zemlji, nego u dušama našeg naroda. Kao što su se tada uoči velike bitke na Kosovu okupili kneževi, vitezovi, tako i mi u Crnoj Gori danas moramo biti okupljeni u borbi za očuvanje naših svetinja“, kazao je Milačić, osvrnuvši se potom i na predstojeće izbore:

„Ukoliko do izbora dođe, glas naroda je više nego jasan. Ukoliko narod od nas traži zajedništvo, prevazilaženje podjela zarad višeg cilja i odbrane svetinja, smatram da nemamo pravo da se oglušimo o njihove stavove. Prava Crna Gora se apsolutno pokazala kao konstruktivan činilac u navedenoj ideji, otvoreni smo za razgovor sa svima koji u ovom istorijskom trenutku slušaju glas naroda koji od nas imperativno traži sabornost .“

Predsjednik Prave imenovao je Predraga Markovića za prvog čovjeka podgoričkog Odbora i istakao da je riječ o uglednom čovjeku od kojeg očekuje da u narednom periodu ojača i osnaži gradski Odbor.

Marković je naveo kako je velika čast i privilegija, kao i odgovornost biti na čelu podgoričkog Odbora, ali da uz sav potencijal prožet kroz Odbor ni najmanje ne sumnja u proces daljeg razvoja.

Prisutnima su se obratili i Politički direktor Željko Savović, Predsjednica Mladih Aleksandra Deletić, kao i članovi podgoričkog Odbora Svetozar Ulićević, Radovan Jeremić, Blažo Petrović, Srđan Lazarević, Mileta Milačić i Mitar Šušić.

Predsjednik Prave Crne Gore je za nesebičan doprinos političkoj porodici Prave Crne Gore uručio zahvalnice Saši Dobroviću, Milošu Spaiću i Relji Rajkoviću.

Related posts

5 Comments

  1. miroslav

    Svaka cast Milacicu na iskrenoj privrzenosti demokratskim principima i doslednosti u borbi protiv lopovskog i mafijaskog rezima

    Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *