Mijović: Svi koji podržavaju ove mjere neka finansiraju po jednu porodicu koja je ostala bez primanja!

1

Svima koji podržavaju ove i ovakve mjere (koji nas svako malo opominju, nas koji nijesmo toliko pametni, sveznajući i obaviješteni o opasnosti virusa, kao oni) i poručuju da se ostane kući, predlažem da svako od njih počne da finansira po jednu porodicu koja je ostala bez primanja i plati njihove mjesečne troškove, hranu, režije, kredite, kiriju, itd., saopštio je Saša Mijović, predsjednik Nove ljevice.

“Ovo se pogotovo odnosi na one koji su na državnim jaslama i kojima je ovo odlično palo, kao i onim finansijski dobrostojećim, a koji su najglasniji u prenošenju ove poruke i koji su najspremniji da iskritikuju, omalovaže i osude neistomišljenike.

Tek tad ću povjerovat u njihovu humanost i iskrenu brigu za građane.

A kako ovo stanje utiče na psihu gradjana i kakve će posledice imati, to je tek posebna priča…, napisao je on na svom Fejsbuk profilu.

1 Comment
  1. Baja_California komentariše

    E moj Mijovicu, pa samo da uzmu od desetak budzovana sto su ne pokrali imala bi Crna Gora 10 godina da zivi da ne mrdnemo nicim…Umjesto sto su uplatili 10 miliona tzv NKT bolje da su uplacivali na ziro racune ugrozenih familija, ovako se zna u cije ce dzepove poc pare, jer sve da kupe 20 respiratora to je 200.000, dje ce ostatak ?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.