Mićović: Bavljenje politikom nije ogledalo nekulture i primitivizma

0

Zbog uvreda upućenih gradonačelnici Oliveri Injac i predsjednici Skupštine Glavnog grada Jeleni Borovinić Bojović, poručujem odbornici Aranitović da bavljenje politikom nije ogledalo nekulture i primitivizma, saopštila je Anđela Mićović, odbornica Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini Glavnog grada

„Imajući u vidu da je pomenuta odbornica jedna od članica Ženskog kluba Skupštine Glavnog grada, to je dodatno obavezuje da poštuje njegova osnovna načela, osim ako ne dijeli zajedničku ideju boljeg položaja žena u društvu. Retorika kojom se služite, osim nepočinstava, vašu partiju je upravo zasluženo poslala u opozicione klupe. To bi trebalo da doživite kao vid rehabilitacije, ali na duže staze, jer svojim očajničkim potezima potvrđujete da političke lekcije niste izvukli“, izjavila je Mićović.

Kako je dodala, „vaši dojučerašnji saborci ne vide budućnost Crne Gore onako kako je vi posmatrate, štaviše, ograđuju se od vas, što je dodatan podstrek da osmislite dugoročni akcioni plan ‘oporavka'“.

„Teško je priznati poraz i potonuće, ali budite makar dostojanstveni, i ogrnite se vokabularom koji priliči odborničkoj funkciji“, zaključila je Mićović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.