Medojević: Vukšić ugrozio nacionalnu bezbjednost, tužilaštvo hitno da ga procesuira

22

Piše: Nebojša Medojević, predsjednik PzP-a i jedan od lidera DF-a

Vukšić je objavljivanjem tajnih informacija koje su u posjedu ANB na osnovu međunarodnih bezbjednosnih protokola , dobijeni od obavještajnih službi drugih država , članica NATO, ugrozio nacionalnu bezbjednost, doveo u pitanje tajnost međunarodnih operacija, ugrozio bezbjednost i operativaca ANB i rezidenata službi drugih država.

Ovaj neviđeni skandal imaće ozbiljne i nepopravljive štete po međunarodni kredibilitet ANB, što moze dovesti do izolacije nasih službi od međunarodnih operacija koje su viđene sa stranim službama i koje su od vitalnog značaja za nacionalnu bezbjednost Crne Gore.

Ovde se radi o operativnim linijima rada međunarodni terorizam i ekstremizam i organizovani kriminal, koji su i najveći bezbjednosni izazovi za našu zemlju i gdje nam je pomoć stranih partnerskih službi neophodna.

Ovaj skandalozni i očigledno namjerni potez Vukšića, ne može se tretirati kao plod neznanja i nesnalaženja , već kao dobro osmišljen i planiran akt subverzije sa ozbiljnim posledicama po nacionalnu bezbjednost.

Vukšić odmah treba da bude smijenjen, generalni inspektor ANB da pokrene internu istragu o mogućim dodatnim štetama i posledicama, Premijer odmah da pozove Ambasadora zemalja članica NATO i da im se izvini i da zvanično obavještenje o mjerama Vlade za sanaciju štete.

Tužilaštvo bi moralo odmah reagovati i procesuirati Vukšića zbog teškog akta subverzije prema vitalnim nacionalnim interesima.

22 Comments
 1. mugi komentariše

  koji si ti debil da ti je samo znat? kvazi strucnjac za sve i svasta a uglavnom nizasta… medo zemunac

  40
  26
  1. Zakon komentariše

   Obeca li ti da ces podnijeti ostavku na mjesto poslanika cim se formira vlada. Takva ti je sva istina.

   29
   16
  2. Ivi komentariše

   IZDAJNIK MEDOJEVIĆ KOJI DRŽI ZDRAVKA!

   12
   14
   1. Realan komentariše

    NE DRZE GA SAMO ON NEGI I PUOUN I OSTALI I NJIHOV GLAS VRIJEDI KOLIKO I MEDOV. TAKO DA TO STO GOVORIS NE PIJE VODU ALI VAM ZATO ,,KRV POPI,,KRIVI I DRITAN OVAJ PRVI SA 3 MANDATA U NIKSICU A URA SA 5 MANDATA SPRDAJU SE SA FRONTOM BEZMUDIM.

 2. Ja komentariše

  E majku ti jeb.m medojeviću zanavijek.najviše podrške df je izgubio zbog tebe pičko jedna.tebe se moraju trsit kako im glava zna.da ti nije bilo df odavno bi ti bio ugašen ljigo ženu ti onu ravuku izjeb.m.pu

  40
  44
  1. Ivi komentariše

   GADNI IZDAJNICI MEDOJEVIĆ MANDIĆ I KNEŽEVIĆ. I JOKIĆ PREVARANT I GUZOV I ZDRAVKOV MUVA PODGUZNA! PI! DOLJE PREVARANT, VI GA DRŽITE!

   14
   15
   1. Realan komentariše

    IMA LI KO DA VALJA ONDA.I MENI SU SVI ISTI. NO MI NE VALJAMO,,(gaca nemamo na guzicu,,) A VODIMO VISOKU POLITIKU O SIMBOLIMA ZASTAVAMA GRBOVIMA TEORIJAMA ZAVJERE ,A ONI SVI SKUPA U SVILI I KADIFI.CAST IZUZETCIMA NPR.MILAN KNEZEVIC KOJI NISTA NATERIJALNO NIJE STEKAO OD POLITIKE.MORAM GA POMENUTI IAKO NE DIJELIM IDEOLOGIJU KOJU ON ZASTUPA.

 3. Markobduba komentariše

  Iste rijeci Konjevic , Boskovic i ovaj lik !!!

  42
  30
 4. Onako usput komentariše

  Ovaj ne kapira da svojim svakodnevnim javljanjem , samo pomaze konkurenciji.Pusti ih covjece , keka se sami kolju , cemu ta potreba da ti moras vikati iz mase?!

  Becic cuti po svim pitanjima i na mitavost raste , a ti cenzus presao sam ne bi i onda kao utopljenik , izgleda pokusavas sve za sobom povuci.Izadji iz DF-a pa laj na sva zvona , koga briga.Ovako samo gube ovi sto su sa tobom jer te pustaju da radis na svoju ruku.

  Izgleda da ce dvije fraze promijeniti formu u CG :

  “Pitaj mog brata Zdravka (lazova)”
  “Lupa kao Medo (Maxim) po diviziji”

  23
  29
 5. Helm komentariše

  Koalicija DPS-SDP-DF! 😂

  16
  24
 6. Zdravko Stanišić komentariše

  Vjerovatno mu zamjera što ga nijesu prisluškivan.

  19
  8
 7. Peko komentariše

  Dajte ovoj ljigi neku funkciju, umrijece kukavac od jada…

  25
  30
  1. Savan komentariše

   Ja sam vam davno rekao da je Medojević plaćenik koji radi na razbijanju DF-a i u tome uspjeva dosta dobro

   13
   8
 8. Boka di Cataro komentariše

  Ajde ne precjeruj, nije to bas tako strasno.

  9
  3
 9. Leonida komentariše

  Ako neko mimo protokola vrši diseminaciju podataka licima (organizacijama…) koja ni po kom osnovu ne mogu biti njihovi konzumenti , to se naziva špijunaža, a ne subverzija!!! (Da li od toga nešto ima dokazaće se!) Medo, specijalista svih specijalnosti, ponešto je načuo od pukovnika Helfija u Mađarskoj, kao “Otporaš”, pa sad, mimo dobrog ukusa, pokazuje da je on ne samo stručnjak za tranziciju, obojene revolucije i organizovani kriminal, već i obavještajni rad. Možda za jedan segment i jeste!

  10
  3
 10. trn komentariše

  Daj Medo ne lupaj ,nekad pretjerujes za trojicu!! Kakav jebeni NATO i tajni dikumenti ko ozbiljan ista tajno daje Cg na uvid i kome je to Vuksic sto rekao???Ne pali se na volove iz SDP-a pobogu !

  13
  5
 11. Medojesveupravu komentariše

  I EVO GA!
  I PONOVO !
  I DA, MEDO JE PONOVO SVE U PRAVU , VIDITE LI? LEGENARNI MEDOJEVIC!

  #Medojesveupravu

 12. Bokelj komentariše

  Auuu, kada čovjek pročita ovakve izjave tek tada je svjestan koliko mi nijesmo mala država na planeti zemlji. Čak pomislim da smo i najvažniji i da se planeta zemlja, ako ne i čitav sunčev sistem, okreće oko Montenegra. Ako je suditi po izjavama gospode Medojevića i Konjevića naučnici bi morali da izvrše reviziju geografskih polova zemlje, možda i magnetnih, i da ih tako lociraju da osa prolazi kroz zgradu Skupštine ili Vlade CG. E da je g. Vukšić znao da je toliko važan tražio bi platu najmanje koliko je imala gospođa Maraš u Plantažama.

  5
  1
 13. sMILE komentariše

  Ujedinjenje NSD i DNP u jednu integralističku partiju sa srpskim nacionalnim predznakom. Naravno, partija bi bila otvorena i za eventualno proširenje, mada ne vidim s kim, možda UCG.

  1. sMILE komentariše

   Stvarno nema smisla da Medo brani NATO i Abazovića sa SDP.

 14. Vesko komentariše

  Konjevic Medojevic Abazovic Predrag Boskovic svi govore isto da je ugrozena bezbjednos ali cija. O cemu se radi?

 15. NIKO99 komentariše

  Pa dobro, to su NATO agenti, bitniji im je NATO od svoga naroda. Svakim se danom sve više brukaju, a narod ih njihov gleda.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.