Medojević: Vijesti uredno od osnivanja služe Milu i Dušku, koji naređuju UDBI koja stoji iza Gila Stanišića!

2

piše: Nebojša Medojević

Neka se Željko Ivanović i Miško Perović ne prave blesavi. Znaju oni odlično ko stoji iza Radoslav Gila Stanisica. Zna odlično i Petar Komnenić ko mu je dao CD sa snimkom svadbe narko bosa Safeta Kalića.

Znaju odlično i zašto su i po čijem nalogu radili sramotni intervju sa Naserom Keljemendijem, jednim od najvećih narko bosova Evrope i poslovnim partnerom i drugom i Milana Roćena i Duška Markovića.

Samo da bi prozvao Nebojšu Medojevića, koji ga je javno u Skupštini prozvao da je narkobos i da plaća političare DPS-a, talom od šverca cigareta i droge.

Ja znam ko je nalogodavac Gilu Stanišiću da sa 20 svojih vojnika napadne i prebije mog 15 godišnjeg sina. Ja znam koga dužim za to. Do groba!!!

A Željko i Mišmo ne znaju ko je naredio Gilu Stanišiću da napadne Vijesti. Znaju, znaju, ali ćute.

Zna se ko napada, pali i ubija, švercuje drogu, cigarete, oružje, ljude i pere pare, po Crnoj Gori, a da za to ne odgovara!!! UDBA .

A ko daje naloge UDBI. MILO I ACO I DUŠKO. A vi ste im iz Vijesti služili uredno od osnivanja. Kad malo skrenete sa puta dobijete po nosu, pa se odmah vratite.

Ali nikad nijeste prešli liniju, kao Duško Jovanović. Zato ste živi i zato ste milioneri.

Samo je jedan NOVINAR Duško Jovanović. Vi ostali ste samo plaćenici. Samo radite svoj posao!

(izvor: Fejsbuk)

2 Comments
 1. Buka komentariše

  Evo ga..opet..Guz…,agent,Pokusajni…S jednim od Sto gosn,Radulovicem,Jamacno najjjjpametniji Duo Svijeta..Vascijela…tesko nama,nikako Njima…ukrasce nam ih..Stama,Pametnika Dva

  3
  7
 2. ćipur komentariše

  medojevicu steta sto ovo ne pricas da bi se borio protiv kriminala da nam drzava bude bolja sto ne uradis sto se mora ko ti prebi sina itd itd
  medojevicu dupeliscu ti ovo jer da ti je na njihovo mjesto i obraz si da nesoju
  svak je rodjen da po jednom umre a cast i bruka zive dovijeka

  2
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.