Medojević o “pranju para”: Za godinu dana nije održano ni jedno ročište

0

Ni nakon godinu dana od podizanje bizarne optužnice protiv mene i kolega iz Demokratskog fronta, još nije održano nijedno ročište, napisao je na svom Fejsbuk profilu Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a.

„Sve zbog činjenice da je predsjednik Višeg suda, u javnosti dovođen u vezu sa bjekstvom Svetozara Marovića, Boris Savić, nezakonito prihvatio optužnicu u kojoj nema niti opisa bića krivišnog djela pranja novca, niti ijednog dokaza ili izjave svjedoka koja to potvrđuje“, rekao je Medojević i dodao:

„Ova optužnica će sigurno ući u anale sramotnog progona DF-a od strane bivšeg majora KOS-a i ratnog zločinca sa Dubrovačkog ratišta Milivoja Katnića, kao lična, privatna odmazda zbog mog javnog ukazivanja na optužbe civila iz Cavtata i lične veze Katnića sa šefom kriminalnog klana iz Granda i farmaceutskom mafijom“.

Medojević je istakao da istraga o optužbama Svetozara Marovića da mu je špijun više regionalnih službi i policija, i osuđivani prevarant, Veselin Mujović uzeo 800.000 evra da bi kako iztiče Medojević, korumpirao Katnića, je arhivirana , „zbog bolesti Mujovića“.

„Marović je takođe „bolestan“ i van dometa crnogorskog pravosuđa. NJemu pasoši nijesu oduzeti. Kao i vođama državnih narko-kartela.

Mala je Crna Gora Ovde se sve zna. Saviću i Katniću, mislite o tome. Pravda je spora, ali dostižna. I zemaljska i Božja“, zaključio je Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.