Medojević: ANB i policija pružaju podršku kartelima koji operišu po Crnoj Gori

0

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević ocijenio je da DEA kontrolisane isporuke koordinira sa lokalnim partnerima, a već godinama ne saradjuje sa ANB i policijom jer ih tretira kao logističku podršku transnacionalnim kartelima koji slobodno operišu u Crnoj Gori. On navodi da DEA nadzire transporte za Crnu Goru i hapšenja vrši van Crne Gore, gdje godinama imaju svoje agente.
“Luke u Crnoj Gori su prepoznate kao vrlo porozne za šverc cigareta i narkotika i nevjerovatan je bezobrazluk napisati da je tovar kokaina “slučajno” stigao u Bar i da niko nema pojma o tome. Vrijednost robe je 7 miliona evra i to ne putuje “slučajno”. Ni uvoznik ni špediter se ne biraju “slučajno”. Radi se o ozbiljnoj količini koja je u Crnoj Gori imala svoju adresu primaoca. Čim je Katnić odustao od istrage jer to nije “organizovani kriminal” meni je bilo jasno da se radi o “poslu” vrha režima. Zato će sve biti zataškano i niko neće biti pritvoren. Možda će odgovarati neko u Carini, napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.
On tvrdi da Vijesti prikrivaju ulogu klanova iz Crne Gore, ANB-a i kompanije VOLI.
“Kao što su radili i sa Keljmendijem koji je jedini intervju u životu dao za TV Vijesti u kojem je sve ishvalio u Crnoj Gori. Sve njegovi prijatelji osim Nebojše Medojevića koji ga lažno optužuje da je narko boss. Vijesti opet u akciji. Željko Ivanović ne kontroliše redakciju, napisao se Medojević.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.