Martinović i dalje štajkuje glađu, Obradović ponovo nije proveo noć ispred Skupštine, otišao da spava

0

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović, koji štrajkuje glađu od nedelje nakon što je Boško Obradović nasrnuo na poslanika Marjana Rističevića, i dalje se nalazi ispred Skupštine Srbije, gde prethodne noći nije zatekao lidera Dveri Boška Obradovića, koji navodno štrajkuje.

Obradović je i prethodne noći ponovio scenario kao i noć pre, nije bio ispred Skupštine, već je otišao da spava.

– Kao što vidite, Boška Obradovića nema. On je večeras, kao i sinoć, negde oko ponoći otišao da jede, posle toga da spava i on će se probuditi verovatno negde oko pola 7 i onda će za svoje medije da kaže da je štrajkovao glađu zato što se bori protiv okrutnog režima Aleksandra Vučića – izjavio je sinoć Martinović za Pink, a potom dodao da nastavlja sa štrajkom glađu, s obzirom na to da mu je na prvom mestu interes građana Srbije i to da, kako je naveo, pred zakonom svi budu jednaki.

Ja ovde ostajem do daljnjeg, zato što sam odlučan da se izborim za ono što mislim da je interes svih građana Srbije, a to je da svi građani pred zakonom budu jednaki, da budu jednaki i kada je u pitanju rad tužilaštva i da se nikada više ne ponovi ona scena od pre nekoliko dana kada je Boško Obradović, zajedno sa petnaestak svojih huligana i batinaša, brutalno pretukao narodnog poslanika Marjana Rističevića. Jednostavno, u Srbiji ne smeju da postoje građani prvog i građani drugog reda. Svi građani moraju biti jednaki pred Ustavom i zakonom i svi moraju da budu jednaki kada je u pitanju pravosuđe – ne sme da bude povlašćenih, onih koje smete da bijete i ne smete da bijete. Niko u Srbiji ne sme da bude žrtva političkog nasilja samo zato što ne misle onako kao što misle Dragan Đilas i Boško Obradović – zaključio je Martinović.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.