Martinović: Brano Mićunović i njegove horde su bespovratno izgubile u Nikšiću

2

Poslanik Demokrata u Skupštini Vladimir Martinović  na  sjednici Administrativnog odbora kazao je da je Brano Mićunović zajedno sa DPS-om i  njihovim kriminalnim hordama bespovratno izgubio Nikšić.

On je kazao da je zadovoljan predlogom o promjeni kadrova na javnom servisu RTCG-a.

On istiće da je ono što danas imamo na javnoj sceni a tiče se javnog servisa je zabrinjavajuće jer to nije javni servis već partijska ćelija DPS-a.

Martinović je naveo da je u izvještaju evropske komisije rečeno  da je medijska scena u Crnoj Gori duboko  polarizovana, kao i da je konstatovan nedostatak uređivačke politike RTCG-a.

On je istakao da se nada da će Administrativni odbor doprinijeti tome da posle trideset godina građani imaju javni servis koji će im biti za ponos.

“Podsjećam da je javni servis u Crnoj Gori javni servis koji zavređuje najmanje povjerenje građana u regionu”, precizirao je Martinović.

“Jedan od voditelja ovog javnog servisa Nikčević koju plaćaju građani je uoči izbora u Nikšiću na svom Tviter profilu  vrijeđala jednog od kandidata na tim izborima rekavši da je on pećinski čovjek u devetom mjesecu trdnoće koji je išao da dočekuje Šešelja iz Haga a sada napada Brana…”, poručio je on i dodao “sramno je pored toga što se služi neistinama da neko ima veze sa Vojislavom Šešeljem ,da je jedan voditelj stao na stranu jednog od vođa kriminalnih klanova Brana Mićunovića”.

“Nije problem ko će odnijeti političke poene već je bitno kakav smo imali javni servis i na koji način su se ophodili novinari koji rade na istom a plaćani su ponavljam od strane građana”, precizirao je Martinović.

Martinović je kazao da su i Brano Mićunović i DPS sa njihovim  kriminalnim hordama bespovratno izgubili Nikšić.

On je naveo da on i svi građani znaju da je RTCG pripadao DPS-u i naveo da svi treba da se bore da javni servis ne pripada više ni jednoj političkoj partiji.

“Javni servis po mjeri  građana, javni servis po standardima Evropske unije, a ne partijska ćelija DPS-a niti bilo koje političke partije ili političara”, naveo je Martinović.

“Onako kako je DPS vodio ovu državu trideset godina je zaista primjer gdje  svi treba da uče kako ne treba raditi i voditi države”, zaključio je Martinović u polemici sa Škreljom na ovoj sjednici.

 

 

2 Comments
 1. Ivi komentariše

  RASTURI STE IH TI I MOMO. LELEKANJEM kad god su dje bili u blizini. BRAVO, DAJ JEDAN SOKIĆ!

  5
  2
 2. t-rex komentariše

  Evo gledam heppy tv i prvi put u zivotu slazem se sa Cankom i onim sto prica i o Crnoj gori.

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.