Marković: Crna Gora izložena brutalnom napadu

6

Premijer Duško Marković je kazao da je Crna Gora izložena brutalnom napadu sa nesagledivim posljedicima po zdravlje građana.

On je kazao da je masovnim kršenjem mjera dovedeno u pitanje sve što je rađeno u prethodna tri mjeseca u borbi protiv pandemije.

“U više naših gradova došlo je do masovnog kršenja zdravstvenih naredbi i mjera.  Sve što smo postigli za tri mjeseca predanog rada i zajedničkih odricanja, dovedeno je u pitanje.  Nema razumnog objašnjenja ni opravdanja za ovakvo ponašanje i njegove aktere. Svjedočimo još jednoj gruboj političkoj destrukciji usmjerenoj protiv države, njenih institucija. Svjedočimo ponašanju koje ugrožava javno zdravlje, a sve pod plaštom odbrane vjerskih prava i sloboda. Sve ovo se događa u vrijeme nezapamćene zdravstvene i ekonomske krize, u trenucima kad se država suočava sa mnogim izazovima da sačuva ono najvrednije – čovjeka i njegovo zdravlje”, naveo je Marković.
6 Comments
 1. Бобан komentariše

  Полизаћеш и ти говна што си изасрао.

  7
  1
 2. Црна_Гора komentariše

  Smrt FASISTICKOM Nato.montenegro rezimu.
  Zivjela Istorijska Njegoseva Crna Gora.
  Mitropolija SPC je stvorila Crnu Goru.

  10
  1
 3. Buka komentariše

  Prethodno je tacno..koliko su cetnici bili antifasisti..Ljubo Cupic,Kovacevic Sava Fasisti..skoro toliko Tacno

  2
  5
 4. Buka komentariše

  Zivjela Crna Gora..Pinosna..sve s Novo mladoCetnicima..I oni su dio Nas…odvajkada je bilo i bice…I Cupica Ljuba,i Vukojicic Maca,i Kovacevic Sava.. zivjela nama svima Drzava,ponosna,casna Nasa..Crna Gora…

  2
  5
  1. Kafanski filozof komentariše

   Buka botu ne s.ri!.
   Lupetas gluposti i neistine ko da si jedan od najgorih u ANBu!.
   Ipak si trebao malo da pazis na nastavi u skoli, ovako svojim izjavama samo brukas Crnogorce!.
   Niko u EU ne objavlja sta se u Crnoj Gori desava!. J..e se njima za tebe i Mila!.
   Oni su ga vec otkacili !.
   A ti gledaj da bezis sa gospodarom, crno vam se pise!.

   3
   1
 5. Buka komentariše

  Ha,ha,,Autoprojekcija..Gos n Srbijanac,malopristojni i Skoro pa pismeni…Jebes Mila,Duska i Dps…Avetinjo Srbijanska…Mi smo Crnogorci,Svi..i Braca..zvali se Srbi,Hrvati,Bosnjaci,Albanci,Crnogorci..strano je tebi i naravno ne Znas..Sto je cojstvo..ha,ha,,Bot,Anb,,Kada te Pometina Prva placa..P.s.izvinjenje ako ste Srbijanka..Sve NajBolje o Zenskom dijelu,Srbije Bratske..

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.