Mandić u Skupštini: Ako nam vladiku Joanikija odvedete u Spuž, tražiću od Mitropolita da zajedno pozovemo Crnu Goru da to ne dozvoli! (VIDEO)

6

Jedan od lidera DF-a Andrija Mandić saopštio je danas u Skupštini, u momentu kada je prekinut TV prenos, da su dobili informaciju da će vladika Joanikije završiti u spuškom zatvoru.

“Želim da vas obavijestim, ako do toga dođe, ako vladiku Joanikija pošaljete u Spuž, više neću u ime DF-a, imati obavezu prema obećanju datom Mitropolitu, nego ću tražiti od njega da zajedno pozovemo Crnu Goru da ne dozvolimo da vladika Joanikije bude u spuškom zatvoru, po cijenu da više ni spuški zatvor ne postoji. Možda vi želite da izazovete građanske sukobe u Crnoj Gori jer oni koji su ukrali milijarde vjeruju da će da im NATO obezbijedi malu privatnu državu gdje bi mogli da uživaju u tim milijardama. To je granica preko koje narod neće proći. Ako nam vladiku Joanikija povedete u Spuž, budite spremni i vi mladi iz DPS-a da obučete uniforme da zastupate sve ono što mislite da je ispravno”, kazao je Mandić.

https://www.facebook.com/100000432776866/posts/3323795420978184/?

6 Comments
 1. Buka komentariše

  Burek Palah…mnogo Macku olinjalom,Glava govedja..zapne,,Zapre,nekako..Spuz je Tvoj dim na duuugi godina niz…A Spuski momci ,cestiti..bas uvazavaju Fukarluk..gos n Palah..Nas,Nikako Svoj

  4
  3
  1. vaso komentariše

   Buka ustasko kopile samo vi mozete da likujete kada se hapse vladike,a siptari vam sa don milim diluju kokain I pljackaju ovu nasu kroz vijekove casnu I ponosnu CRNU GORU. Nicija nije gorela do zore nece vala ni vasa .

   7
   3
 2. Bajo komentariše

  Дај Мандићу не лупај. Ово сте све ви зајебали. Сваки пут усерете работу. Зашто то сваки пут радите? Вашим позивима кад им вријеме није много сте грешни. Ове ајкуле су се обрушиле на Свештенство и народ,вас ниђе. Опозиција је трула исто као и власт. Ви сте штит за власт. Не трба им бољи.

  9
  1
 3. Buka komentariše

  Pa gos n Vaso..Otac mi bio prvoborac,Majka Skojevka od 44 te..nije lijepo ,Vrijedjas Majke..Crnogorske Svete..Postovanje CRNOGORSKIM MAJKAMA..PA I VASOJ,GOS N VASO..

  4
  1
 4. Munja komentariše

  Vaso je magarac glupi, ne zamjeri mu.. Vjerovatno već spava jer ujutru počinje nsstava za treći razred na tv.. Mora da ispavlja jedinice..

 5. ND123 komentariše

  Mandić je provokator
  Saradnik sluzbe

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.