Mandić: Premijer Krivokapić je otvorio pitanje rekonstrukcije Vlade, iniciraću razgovore sa ostalim liderima većine!

72

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić  kazao je da je tokom sastanka, premijer Zdravko Krivokapić otvorio pitanje rekonstrukcije Vlade, te da će o tome biti više razgovora narednih dana sa kolegama parlamentarne većine. Naveo je da neće odustati od Tužilačkih zakona, kao i da Demokratski front neće glasati budžet dok se oni ne usvoje.

On je istakao da su konstatovali da postoji velika parlamentarna kriza i kriza Vlade u Crnoj Gori zbog toga što podrška parlamentarne većine nije onakva kako je to bilo u početku.

“Kao što vam je poznato parlamentarna većina je predložila zakone vezane za tužilaštvo i većina je odustala od izglasavanja tih zakona, da bi se sad desilo da dođe do ideje kako bi ti zakoni trebalo da budu usvojeni u nekom drugom obliku od onog kako smo predložili kao parlamentarna većina”, naveo je Mandić nakon sastanka sa premijerom.

On je kazao da Demokratski front neće glasati ni za jedno rešenje Vlade, pa čak ni budžet dok se ne izglasaju zakoni vezani za tužilaštvo jer oni smatraju da tek nakon promjena u tužilaštvu će moći doći do borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Taj organizovani kriminal i korupcija je nešto što je podsticala i organizovala i dominantno predvodila Demokratska partija socijalista”, precizirao je Mandić.

Poručio je da se u tužilaštvu nalazi struktura koja samo služi Milu Đukanoviću i njegovoj porodici.

“Sve dok se  ne bude tužilaštvo osposobilo za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije neće doći do nikakvih promjena što je  i rekao premijeru i ministrima koji su prisustvovali sastanku. Sastanak ocjenjujem da je bio veoma dobar zato što smo otvoreno razgovarali i ja sam im saopštio da ću narednih dana u dogovoru sa kolegama iz Demokratskog fronta inicirati razgovor sa predsjednicima parlamentarnih stranaka parlamentarne većine da definišemo kako da se izađe iz ove parlamentarne krize i krize u odnosima Parlamenta i Vlade”, precizirao je Mandić.

On je istakao da je rešenje da se uradi što je dogovoreno a to je da se glasa za zakone koji su izglasani pored svakog pritiska koji se vrši od spoljnih uticaja.

“Imamo pravo da uredimo našu zemlju  onako kako mi procjenjujemo”, ističe Mandić.

On navodi da ukoliko neko iz parlamentarne većine želi da mijenja te zakone mora da nađe mimo Demokratskog fronta glasove za mijenjanje tužilačkih zakona koje predlaže neko izvan Crne Gore, kao i za sve druge zakone koje predlaže Vlada uključujući i zakon o budžetu.

On je kazao da nisu razgovarali o situaciji u ANB-u već o boljim odnosima u regionu, temi državljanstava, zaključio je Mandić u svom obraćanju medijima nakon sastanka sa premijerom.

 

72 Comments
 1. Ksilofon komentariše

  Sad je Mandi odjednom sve ljepse i manje DPSovsko i izdajnicko kad mu se otvorila sansa da uvali dupe u ministarsku fotelju 😀

  9
  52
  1. tako stoje stvari komentariše

   A ti reče juče nema, neće bit rekonstrukcije, a Ksilofon ?

   Uplašio se izgleda Zdravko izbora i toga da ne izgubi fotelju, koja mu se prilijepila za guzicu. Našla se svinja u čemo nije bila, pa se osladilo…

   64
   6
   1. Bijeli komentariše

    Zamisli kakav si covjek kad mozes drugog tako olako nazvati svinjom. Zdravko je u ovome evo manje od pola godine, izici ce siromasniji nego sto je usao. Manda je u reformskim snagama pa u SDPu bio ranih devedesetih, pa onda u srpskim evo poslednjih 20 godina. Covjek bez politickog uspjeha ( maternji jezik, referendum, kosovo, nato). Tako bi bilo i ljetos da se mnogi nijesu umijesali . I sad je Zdravku vazna fotelja a Andriji nije. Da nije za 20 godina iznjedrio nekog maldog kadra da danas bude dostojan ministar?
    Jeste da je ovo anononimno, ali ipak budite i ovako anonimno ljudi

    12
    36
    1. tako stoje stvari komentariše

     Ti nijesi ni svjestan, koliko se mi uzdržavamo čak i ovako anonimno i koliko smo trpeljivi i blagi prema vama. Ništa je je to ” svinja”, isuviše je to blago, koliko ste zaslužili svojim fukarskim i prevarantskim odnosom, ne prema Mandiću, sa njim lično nemam ništa, već u odnosu prema narodu i izbornoj volji, koju vas par, samoproglašenih mislilaca i mudraca, sami prekrajate. Tolika količina arogancije i prepotencije odavno nije vidjena.

     A o negativnoj kampanji i vašoj kulturi i ” ljudskosti” epitetima kojima ste častili i kojima “častite” Milana i Andriju, pogotovo Meda, sa kojih IP adresa, iz kojih ” institucija “, sa kojih položaja, iz kojih redakcija, iza čega sakriveni, da bi prigrabili svu moć u ovoj državi, tako marginalni, ni neću, ispod časti je…samo ću ti reći da se sve zna.

     27
     4
     1. Bijeli komentariše

      Adje ne lupaj da te zamolim. Svako zna da je Vlado Bozovic na strani DFa i da sa Zdravkom nema veze od kraja Oktobra.
      A Medo se prosipa sa pricom o 800 botova Vlada Bozovica i slicnim glupostima.
      Je li rekao da ce podnijeti ostavku. Jesu li sva trojica rekli da ce dati 100 dana Vladi.
      Licno, mislim da su trebali da ucute pola godine, da se van javnosti dogovaraju sa Zdravkom i Vladom i da prestanu pobunjivati narod koji je na ivici egzistencijalnog kolapsa.’
      Eno Vikileaks kaze sta je Mandic govorio u vezi NATOa , a price o popu Perovicu, itd su javne.
      Ja Knezevica izdvajam od ove dvojice, mislim da je plahovit i da ga ova prva dva uz vjerovatno Pedju bulatovica pale i navode na gluposti, ali on je druga liga.

      5
      19
     2. tako stoje stvari komentariše

      @ Bijeli

      Ne želim, da budem ničiji portparol, ni Mandićev, pogotovo ne Medov. Branim samo princip u politici, ne pojedince. Odgovor, na sve te tvoje maliciozne opaske na račun Mandića bi bio u jednom pitanju ;

      Možda je to sve što ti navodiš za Mandića i Medojevića istina, da pogubiše sve bitke, no dje za tih 30 -et godina tih bitki, bi Zdravko Krivokapić, dje bijaste svi vi kad se lomilo o referendumu, jeziku, zastavi, Kosovu i OTAN-u dje bijaste, na kojoj strani ?

      Da ti kažem , ono što svi znaju, bili ste pod skutima DPS-a, skupa sa Zdravkom Krivikapićem !!! Bili ste dio tog sistema !!! Kratko i jasno !

      Mandić se za razliku od vas borio, kako su umio i mogao, bio proganjan, porodica mu maltretirana, dok ste Vi skupa sa Zdravkom letargični sjedili u zavjetrini, glasali DPS, nijeste dizali glasa. Da je mogao bolje, sigurno jeste, uvijek može i mora bolje. Ali kada je jezik bio u pitanju, himna, zastava, kada je pokraden referendum o nezavisnosti, kada se priznavalo Kosovo, nidje Vas, nidje Zdravka Krivokapića, nidje njegovog kružoka intelektualaca iz ” Ne damo Crnu Goru “. Nijesu postojali. Bilo prečeg posla, a ? Važnije su Vam tada bile Vaše titule i privilegije koje ste uživali zarad podrške DPS-u, no sve te stvari.

      I danas vi takvi, skupa sa Krivokapićem, imate obraza da pitate nekoga kakvi su mu politički učinci, sa neke umišljene visne, iz neke pozicije samobitnosti, dje ste se popeli preko grbače tog Mandića i napaćenog naroda, kojeg Krivokapić posprdo nazva ” uhljebima “. Nijesu mu uhljebi njegovi iz NVO koje udomljava po upravnim i nadzornim odborima, no su mu uhljebi, obični ljudi, koji su ga glasali, željni pravde, posla, željni normalnog života, pravne sigurnosti…

      Ja ne mogu da shvatim da ti ne razumiješ kolika je to količina autizma kod Krivokapića ali i prepotencije, bezobrazluka i licemjerstva, koju iskazujete svaki dan.

      22
      3
    2. Leandro komentariše

     Bijeli, lažovčino preispoljna, kad je to Mandić bio član reformskih snaga i SDP? Kako te nije sramota vaško jedna ljudska?

     12
     1
     1. Radnik komentariše

      Krivokapic i njegova Savjetnica Gordana Radovic iz ne damo Niksic su bili u pa redom
      1 otac Momir Radovic mesar sa hercegovackog ratista dotjerivao stoku
      Bio u DPS citavo vrijeme djever rodjene sestre Gordane Radovic Zivko Andrijasevic Milov savjetnik istoricar . Drugi djever njene rodjene sestre Tiho Goranovic nacelnik CB niksica
      2 Goca Radovic bila direktor filijale CKB banke u nk svo vrijeme vlade DPS clan
      3 Premijer Krivokapic prorektor univerziteta dok je rektor bila Radmila Vojvodic , a drugi prorektor Zivko Andrijasevic .djever sestre Goce Radovic .nek izadje iko zivi na crtu da mi kaze da nije ovako od rijeci do rijeci .onda cu vam jos pojasniti . Sve poimenicno

      18
      3
     2. Bijeli komentariše

      Pa Mitropolit i SPC izabrase Zdravka da vodi Koaliciju i drzavu pored casnoga Andrije

      3
      14
     3. tako stoje stvari komentariše

      @ Bijeli

      Sva tvoja aktivnost, sva energija i smisao politike Zdravka Krivokapića svodi se da naudite, da napravite samo štetu Mandiću, DF-u, SNP-u i koaliciji koja se okupila sa idejom da promijeni nešto u ovoj državi.

      Primjećuješ li koliko je tvoj nastup iritantan, svadjalački, da mu je jedini smisao, ne konstruktivnost, da se ponudi neka ideja, neku inicijativa, oko koje bi se svi okupili, da se konačno neštio mijenja i čini u interesu naroda, nego samo svadje, podjele, spletke, intrige, izmišljotine….a potom, onako sa visine, uvrijedjeno tražiš da te neko poštuje, da vas sve poštuje, a da pritom vi nikog i ništa ne poštujete, ništa vam nije sveto, pa ni ta Koalicija koju je blagosovio blaženopočivši Mitropolit.

      Krivokapiću i vama je preča ta njegova bolesna politička ambicija, zbog koje se ne libi, da razbija i već je, nažalost, takav kakav je, razbio jedinstvo te koalicije.

      11
      3
   2. Ksilofon komentariše

    Sansa mu se otvorila… mislim da ce se nacekati 🙂

    Ali smijesno kako mu odjednom ne smetaju izdaje i prodaje kad mu se ukaze sansa da ministruje.

    4
    19
   3. Leandro komentariše

    Ma šta zna jedan obični Svinjofon o politici? Njegovo je da mu napune korito i kucka ono što mu je rečeno. Pušti krme neka riška…

    9
    1
   4. Radnik komentariše

    Ja samo znam jedno ali istinski i iskreno govorim tako mi Bog pomogao.bez trunku mrznje prema bilo kome ili interesno prema bilo cemu nit imam niti cu. Ko god da je do danas savjetovao Premijera Krivokapica ili mu bio Mudrac . Nije imao vece neprijatelje u svom zivotu od dosadasnjih savjetnika dokle su ga doveli i sta su mu savjetovali i gdje je stigao takvim savjetima . Pa da ga je Bafet ili Isak Adizes savjetovali doveli su ga na 3%

  2. LipaLipa komentariše

   … taman posla, puzila mu se sansa, nikad manje on ima sansu, ministar, … premijer po obicaju, mudro, neka on konsultije, ostali dio parlamentarne vecine, … to je, kao sto znamo, slijepa ulica. … zasto bi oni, njega uvazili, saslisati ce ga, reda radi, … nista ne moze na “silu”, difolt. … mozda, ovo i dobro, dodatni pritisak na tuzilastvo, … ako tako, onda opet, mudar, medju potez, premijera, Vlade, … Vlada, premijer, vode politiku, front se inati, … zanomo kako sa inatom, najgoim zanatom, … aj’ zdravo, …

   1
   17
  3. Kontra revolucija komentariše

   Bravo, nova vlado !.
   Znaci ipak se da dupe malo pomeriti i za pobednike na glasanjima !.
   Prvi korak je napravljen, i to bez zla i sukoba !.
   E Krivokapicu, to je politika !.
   Napravicemo mi od tebe ponovo cestitog Srbina !.

   19
   2
   1. LipaLipa komentariše

    … Contra, … naravno da Vlada vodi politiku, … uvazice, odluku pozicije, ako je bude, … front se inati, trebao prije ove, “intrpelacije” konsultovati, ostali dio pozicije, … no front, uvijek pred rudu, neka ih kad “jaku kicmu”, imaju, … u sustini ovo je prije svega, odraz nihovog “postovanja” koalicionih prtnera, … ne ma ovo veze, sustinski, sa Vladom, premijerom, … aj’ zdravo, …

    3
    13
  4. Radnik komentariše

   Ti nam evo 3 dana pricas nema rekonstrukcije nema moci nema nista . A ja ti rekoh ako ne bude promjena mi smo 1 jula na izbore pa mi ti vjerovao ili ne vjerovao . Nebitno je vjerujemo li mi jedni drugima na komentarima ,bitno je sta ce biti !

   10
   1. LipaLipa komentariše

    …Radnik. … nisam primijetio tvoje pitanje. … da. tvrdio da ne ce biti rekonsrukcije Vlade…. i nece sva je prilika. pa sam manda govori … da ce inicirati pricu sa ostalim clanovima pozicije. … kojeg razloga Becic. Abaz imaju da to prihvate. ma nikakvog. obrnuto. … da se. oko izbora pita samo df. izbora opet ne bi bilo. … tpliko stvari treba uraditi. spiskovi. popis. tuzilastvo. pravosudje ma do sjutra. … obaska to bi bio propast. fronta. toliki debili nisu. … aj’ zdravo. …

    1
    2
    1. Radnik komentariše

     Vidjeces misli ti sta god hoces smijes li opkladu ako ne bude rekonstrukcije da smo 4 jula na izbore ,nemam ti ja pojma sta ce Manda ,Becic itd ja ti kazem sta ce biti

     1. LipaLipa komentariše

      … ne mislim ja kao sto ti “mislis”. … pratim situaciju. promisljam o njoj. donosim zakljucke. … bog je svakom dao mogucnost. svijest. … “znas” sto ce biti. isisao iz prtsta srednjeg. … sprdas se sam sa sobom. nego sto. … sve sto mogao manda na stetu. fronta. radio. … po tome se vidi da radi za tudje interese. … Becic. pametan. mudar. vidimo i rezultate. … aj’ zdravo. …

  5. Realan komentariše

   DOGOVORILI SE DA TREBA DA SE DOGOVORE.LUD ZBUNJENOGA

  6. Niksic hrabri komentariše

   Podrska za Novu Srpsku Demokratiju i jedine borce u Cg za Srbe i srpske interese a to i sa ponosom isticu i nose u svom nazivu stranke.. OVE GODINE NA LOVCENU

 2. Ivi komentariše

  Sa kime? Lažov je lažov i prevarant je prevarant. Plakao je za Amfilohije i čestitao nezavisnost Kosova. SA KIME? VAMA JE KRAJ ŠTO SE TIČE VAŠEG IZBORNOG TIJELA. VI STE SPORNI I TO SE SAD VIDI!

  16
  4
  1. tako stoje stvari komentariše

   Polakote Ivi, nužda zakon mijenja…biće izbora, biće prilike da ovu karikaturu vratimo dje mu mjesto, no ima preči poslova…da mu gada Milu skrešemo krila, sa ovom pudlicom ćemo lako.

   16
   1
   1. Ivi komentariše

    Pa čoveče slagaće i za ovo naravno. Kad američka ambasadorka otvoreno kaže da Srbe neće u policiju, bezbednost i vojsku a oće da, rmbaju pa da se zahvati iz budžeta za vojsku a rmbaju i Srbi, šta, ima da se traži od pudlice ambasada. ONI SU BRE IZDAJNICI. I TO JE TO!

    17
    1
    1. tako stoje stvari komentariše

     Nemam lično uopšte dilemu da će slagat opet, no u medjuveremenu, neki bitni poslovi se moraju pozavršavat sa takvim ljudima, kojima riječ vrijedi i čvrsta je ko vrbov klin.

     Jedino Djukanoviću bi izbori u ovom momentu bili u interesu 100%….kompromis, politika je vještina mogućeg, vazda bila i biće. Trenutno, biramo manje zlo.

     11
     1
     1. Ivi komentariše

      Ma dobiće bre od šake do lakta, i tu će biti kraj njihovom laganu. Onaj ko ne ide na zlo prvo i najaće neće uspjet ni na mala vratica. Ima stan u Beogradu pa nek se miče, nek ne žrtvuje narod.

      3
      3
 3. slobodan tesic komentariše

  KO JE POBIJEDIO NA IZBORIMA SVUDA U SVIJETU JE LOGICNO DA SE UVALI U FOTELJU I DA OPRAVDA GLAS NARODA KRIVOKAPIC JE PROPALI TAKOZVANI PROFESOR COVJEK PROLUPAO SETAJUCI SE STRANIM AMBASADAMA UBICAMA SRBSKO CRNOGORSKOG RODA

  17
  1
 4. Marko komentariše

  Tako je, Andrija! Našu državu trebamo da uređujemo onako da bude najbolja za građane, a ne kako odgovara stranim ambasadama!

  16
  1. Ksilofon komentariše

   Andriju za ambasadora u Srbiji. Meda u Somaliji, kazu jeftin alkohol tamo.

   Da konacno svane ovoj nesrecnoj drzavi.

   3
   13
   1. Leandro komentariše

    A šta ćeš jebi ga, nekome alkohol a nekome pomije – oću reći splačine. Svakome svoje, je li tako Svinjofone?! 😂

   2. Ivi komentariše

    NE DAMO TE MEDO! IZ NEKIH STARIH RAZLOGA. JEDNOM DAVNO SI GA ZARADIO. A i jedino mogu podnijeti ovu iz Britanske ambasade, Prag matična je i simpatična. Ovaj Veber me podsjeća na 4 Rajh. NE DAMO TE MEDO!

 5. Jana komentariše

  Do promjena u tužilaštvu definitivno mora doći! Bez toga, CG ne može da napreduje!

  16
 6. Nevena komentariše

  Znači da je i Krivokapić uvidio da Vlada ne može da funkcioniše sa “ekspertima”. U samom startu je Vlada trebala da bude formirana u odnosu na osvojeni procenat na izborima!

  19
 7. Milica komentariše

  Odlicno Mandicu! Dobro je sto je to pitanje pokrenuto jer rekonstrukcija Vlade je neophodna, drzite do svojih stavova i ne dajte da vas odbace jer ste pobjedu vi iznijeli zajedno sa narodom!

  15
  1
 8. Milos komentariše

  Taman i ne treba nista da im glasate kad oni nece da ispostuju jedan vas predlog! Predlozili ste Becica za predjsednika skupstine, Zdravka za premijera i sve im je to odgovaralo, a sad za predlog koji rusi dps se bune, zasto? Stiti li to Zdravko dps?

  12
  1
  1. LipaLipa komentariše

   … ko si ti jado, … sva ova imena, nikove, par botova, … mandina demokratij, “javno” mnjenje, … aj’ zdravo. …

   1
   9
   1. Leandro komentariše

    Ćuti tu LipaLipa slino jedna udbaška.

    1. LipaLipa komentariše

     … Leandro. … ko ti sapnuo da udba jos postoi ? … postoje samo ljudi koi nekad. bili udba. … kako oni sebe sada zovu. ako imaju ime. ne znam. … aj’ zdravo. …

     1
     1
   2. Ivi komentariše

    Zna se kako prolazi svaki srpski izdajnik. Istorija je pokazala. Umiju to Srbi i drugačije. Izdajnik, na mitropolit ov grob se…… ao, to se plaća.

  2. Radnik komentariše

   Ti nam evo 3 dana pricas nema rekonstrukcije nema moci nema nista . A ja ti rekoh ako ne bude promjena mi smo 1 jula na izbore pa mi ti vjerovao ili ne vjerovao . Nebitno je vjerujemo li mi jedni drugima na komentarima ,bitno je sta ce biti !

 9. Jovana komentariše

  Jasno je da je u tužilaštvu i dalje “garnitura” koja odgovara dpsu. Zato najprije moguće treba rekonstruisati tužilaštvo, a i Vladu, ako je potrebno, i dps razvlastiti, u pravom smislu te riječi, jer je njihova najveća vlast upravo u institucijama!

  13
  1
  1. Bogdan komentariše

   Crnij Gori nema napretka dok se mafija ne razbije a za to je ovaj zakon o Tuzilastvu neophodan! Krivokapic ako ne stiti dps onda ce prihvatiti predlog Df-a i da konacno dodje do promjena koje narod ceka!

   12
   1
 10. Janko komentariše

  Bravo, Mandiću! Nemojte dozvoliti da vas više ucenjuju! Crnoj Gori trebaju temeljne promjene!

  11
 11. Milena komentariše

  Podrska Andrija za sve vase odluke, jedini je Df dosledan onome sto je obecao na izborima, dok se Zdravko pogubio totalno…vrijeme je da konacno pocne da radi protiv dps a ne protiv svojih koalicionih partnera!

  11
 12. Darko komentariše

  Moramo snažno ući u borbu protiv kriminala i korupcije! Bez te borbe CG neće dobiti šansu za budućnost i promjene!

  11
 13. Sofija komentariše

  Bravo Mandicu! Ne dozvolite im vise da rade protiv vas, a u korist dps, najvise ste osvojili 30. avgusta i to moraju postovati, inate pravo da odlucujete!

  11
 14. Nikola komentariše

  “Imamo pravo da uredimo našu zemlju onako kako mi procjenjujemo”. U ovoj rečenici je sva suština trenutne situacije. Bravo, Andrija!

 15. Sanja komentariše

  Sa tužilaštvom koje je nesposobno za borbu protiv kriminala i korupcije, mi ne možemo naprijed!

  10
 16. Sasa komentariše

  Samo jako, narod je uz Df…ima dio naroda koji podrzava Zdravka jer se ucinio kao jedini spas koji nam je poslao mitropolit Amfilohije i ljudi zbog toga pronalaze opravdanje za Zdravkove postupke, ali vec je svima jasno da Vlada nije ucinila nista da se dps unisti

  1. Ivi komentariše

   Polivao ih vodom Joanikije od Grigorije ih para možda.

   1
   3
 17. Andjela komentariše

  Moraju izglasati taj zakon da se krene od temeljnih promjena da bi se moglo dalje napredovati, ako to nece taman ne glasajte ni njihove predloge!

 18. Goran komentariše

  Istina je, Andrija, da je dps dominantno podsticao kriminal i korupciju, što znači da je naš sistem “bolestan” i hitno ga treba izliječiti!

 19. Ana komentariše

  Ako je Zdravku toliko stalo do dps onda taman treba srusiti Vladu i nek se vrati Milo i eto, za bolje i nismo! Neka dokaze sad da nije zaboravio na ono sto je obecao narodu!

  1. kuca komentariše

   URA je i dalje glavni problem, neiskreni,podmukli i ucjenjivacki uvijek nastrojeni i uvijek blizi DPS nego vladajucoj vecini.

 20. Nikola komentariše

  Krivokapic se previse bavio time da skloni Df kao da je protiv njih trebao da ide, a zapostavio je totalno cilj Vlade posle izbora koji je vodio unistenju Dps-a, a kao sto smo vidjeli na izborima u Nk dps je i dalje jak, sto ukazuje na los rad Vlade!

  12
 21. Zeljko komentariše

  Tuzilastvo da se sredi, pa onda dalje…bez tih promjena nema spasa i to Zdravko treba da shvati! Bravo Mandicu, bravo Df..samo naprijed!

 22. Danka komentariše

  Dobro je da se premijer sjetio da porazgovara sa ljudima!

  1. Ivi komentariše

   Nije valjda da eksperti nemaju dje da se uposle, svetski eksperti iliti maskarada Vebera i Ranke.

 23. Helm komentariše

  Briga političare za običan narod. Razgovaraju i pregovaraju kako da raspodjele plijen i fotelje i ostale privilegije. Obje uslovno rečeno strane jedna drugu ucjenjuju i tvrde pazar.

  2
  5
 24. Lorena komentariše

  Mora se krenuti korak naprijed, korak dalje. narod je 30. Avgusta glasao za promjene i za buducnost Crne Gore. Dajte da se to i desi!

 25. Masa komentariše

  Vlada ukoliko tajno ne saradjuje sa dps-om prihvatice predlog rekonstrucije!!! Drzava treba da ide ka boljem cilju ka onome sta su glasali GRADJANI OVE DRZAVE onog 30tog! Radimo onako kako nama odgovara, a ne kako odgovara ljudima oko nas.

 26. kuca komentariše

  Mandic nista nije naucio izprotesta2015.g. kada je spasio DPS davajuci mu 15 dana vremena da se sredi i da se pripremi Rasko Konjevic da posalje batinase na narod !Sad opet daje vremena ovom prevarantu i razgovarat ce sa onima koji su sukrivci sa Krivokapicem a u medjuvremenu ce se Krivokapic oporaviti i nastaviti guslati po svome protiv naroda.Dok god se bezbedonosni sektor ne uzme iz rukeu Abazovica srece nema.

  4
  1
 27. Pavle komentariše

  Kad je muka dje si Mandicu. Kad im DF ne treba, oni nista ne znaju..
  bravo Andrija. Podrska velika!

  8
  1
 28. trn komentariše

  Uvidio Krivokapic da je pogresio uvodeci Abazovica u vladu sad ocekuje da Mandic izvadi vruce krompire za njega iz vatre, nema sta lukavo.Opet ce svi optuzivati Mandica da hoce fotelju a kajmak ce pokupiti Krivokapic koji je i zamutio vodu.

 29. Helm komentariše

  DF je postao velika nepoznanica i postavlja se pitanje da li će u potpunosti okrenuti leđa narodu i prikloniti se Aleksandru Vučiću?
  Da li je DF-u namjenjena uloga trojanskog konja Vučića i Đukanovića u novoj Vladi Crne Gore?
  Da li su lideri DF-a ucjenjeni od strane bivšeg režima?!
  Možda su ovo razlozi zbog čega je premijer Krivokapić skeptičan po pitanju DF-a i njihovog eventualnog ulaska u novu Vladu Crne Gore.

  2
  5
  1. Leandro komentariše

   Botuj splačino, ali zalud to radiš. Mali su ti dometi ili bolje rečeno nikakvi. Gutaj te pomije što te sleduju i kuckaj, da se malo smijemo kad si već tu 😂😂😂😂😂

  2. LipaLipa komentariše

   … Helm. … apsulutno. sve sto navodis. ima debelog osnova. … no vucic/milo. nemaju tu moc koju im pripisujes. … on su u sustini. namjesnici. mozda oni to bili. sad mnogo manje. … mislim da je milo. odpisan. vec prije izbora u avgustu. … ovo je samo. zavrsetak igre. odlazi. sigurno. … df/lideri. nikad nece uci u Vladu. to nije odobreno. … i oni odlaze. treba to jos malo “izigrati’. … kako bi narod. koji vezan za njih to shvatio. … dok se ne pripremi nova drzavna partija Krivi/Becic. … aj’ zdravo. …

   1
   1
 30. kuca komentariše

  Ovdje neko mulja,o kakvim obavezama Knezevic prica u Vijestima prema evropskoj komisiji po pitanjz bili cega? Jesmo li mi drzava ili prcija svakog klivna iz Eu kome se digne na nas??NE NATO NE EU !CRNA GORA PRIJE SVIH !

  1
  1
 31. Radnik komentariše

  3 ministra vlade su nezadovoljni ima vec vise od mjesec 2 ministra pripremaju da podju sami . A Lipi da kazem na zalost moju Vlada ne vodi nikakvu politiku izgubila je legitimitet u zdravstvenim mjerama ,u socijalnim u policiskim ne moze da nametne nikakav autoritet tek parlamentarno da ne pricamo . Vjerovali me ili ne strah me zivjeti u zemlji gdje je Vlada bez autoriteta nemocna pred izazovima ,pa ljudi niko ziv se ne plasi policiskog casa idu dolaze kad je koga briga ,lokali se otvaraju za vip klijente,bolnice nam krcaju. Radna mjesta gubimo . Korupcija nekaznjena . Kadrovska politika smijesna . Katastrofalno stanje u zemlji BESUDNA ZEMLJA i svakog gradjanina bez obzira na politicko opredeljenje da zabrine ovo stanje nemoci, bez autoriteta ,bez razvoja ,bez plana . Strahota da nas ufati sve zajedno. A za kadrovska rjesenja itd bas me zabolje ako nece niko nikad i nigdje i koce i sta ce …

  1. LipaLipa komentariše

   … Radnik. … za ministre nezam nista. nisam ja funkioner. df. penzioner. … nezadovoljstva ima uvijek. no apostoli. odgovorni. na prvom mjestu. narod. … Vlada ne upravlja. podacima o epidemiji. nijedna Vlada u svijetu u potpunosti. … mjere oko korone. igra. treba da se prodaju vakcine. … obaska. strah najmocnije sredatvo upravljanja svijetom. covjekom … ima tu jos ali ne mogu sad. … bas ponasanje vip. govori u prilog ovog sto rekoh. znaju. … glavni cilj i jeste potpuni slom svjetske ekonomije. … pad vrijednosti svega. onda novcana oligarhija. sve kupi za sicu. … oni. oligarsi. kabali. batinom po covjecanstvu. … medjutim batina ima dva kraja. jedan kraj uvijek. kod boga Jednog. … osnovno je da se ne strasimo. otvorimo svijest. imamo vjeru u sebe. boga Jednog. … kao i uvijek. ko zna zasto ovo dobro. … aj’ zdravo. “cujemo se” …

   1
   2
 32. Radnik komentariše

  Da nam Becic odgovori podrzava li cestitku za dan nezavisnosti Kosova
  Podrzavali opstanak Republike Srpske
  Podrzavali clanstvo u Nato Paktu
  Dali je za mini Sengen
  Dali podrzava smjenu tuzilastva
  Dali podrzava ciscenje Anb
  Dali podrzava smjene po dubini u Upravi policije
  Podrzavali smjenu po dubini kadrova DPS
  Podrzavali smjenu ambasadora Bozovica

  2
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.