Mandić pozvao odbornike ZBCG u Beranama da ispoštuju koalicioni sporazum o imenovanju čelnika opštine

0

Predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić pozvao je sve odbornike iz redova koalicije „Za budućnost Berana“ da ispoštuju koalicioni sporazum na kojem se zasniva vlast u tom gradu.

Mandić ih je pozvao i da  u Skupštini Opštine izglasaju Vuka Todorovića na njeno čelo, kao i Damjana Ćulafića na mjesto čelnika grada.

– Želim da pozovem sve odbornike iz redova koalicije Za budućnost Berana da ispoštuju koalicioni sporazum na kojem se zasniva vlast u tom gradu, te da u Skupštini Opštine izglasaju Vuka Todorovića na njeno čelo, kao i Damjana Ćulafića na mjesto predsjednika Opštine. Dogovor i koalicioni sporazum koji je postignut nakon lokalnih izbora u tom gradu 2022. godine precizirao je da će nakon dvije godine doći do rotacije na tim ključnim mjestima. Ljudi koji pripadaju koaliciji Za budućnost Berana su se okupili oko ideja dostojanstva, morala, časti i istine u politici i upravo zbog toga vjerujem da će ispoštovati ono za šta su dali svoju riječ i potpis, upravo onako kako je to učinjeno i u Budvi 2018. godine između tadašnjeg DF-a i Demokratske Crne Gore. „Ukoliko se, pak neko od odbornika ne slaže sa poštovanjem date riječi, čestitije je da mandat vrati svojoj stranci, koaliciji, odnosno građanima koji su istu birali, umjesto da uslijed sosptvenog neslaganja ruši ono za šta se svi ostali zalažu – naveo je Mandić na društvenoj mreži „X“.

 

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.