Kruščić predosjećao da mu se nešto sprema: Auto poslednjih desetak dana parkirao daleko od kuće!

0

Vlasnik diskoteke Bigl, Miodrag Migi Kruščić, desetak dana prije nego što je ubijen, predosjećao je da mu se nešto može desiti, pa svoje vozilo nije parkirao u blizini porodične kuće, strahujući da bi mogao biti meta napada, saznaje Borba u policiji. On je vozilo ostavljao u jednoj od susjednih ulica u naselju Murtovina, koja nije bila povezana sa ulicom u kojoj je stanovao. Prijatelji sa kojima je bio u kontaktu kažu da se nakon postavljanja eksplozivne naprave ispred vrata diskoteke promijenio i da je shvatio to kao ozbiljnu opomenu.
“Sva ona dešavanja oko lažnih dojava nijesu ga mnogo pogađala. Međutim, nakon eskplozije koja se dogodila, Kruščić je postao svjesan da je on meta napada. Promijenio je navike, pogotovo uveče, nakon odlazaka iz diskoteke. Strahovao je da bi neko mogao da mu postavi ekplozivnu napravu pod automobil, kaže naš sagovornik iz policije, koji je uključen u istragu.
Zbog svega toga se i odlučio da zatraži od policije da se uradi procjena njegove bezbjednosti.
“Na to se odlučio tek nakon što mu je bomba bačena ispred Bigla, a ranije nije mnogo mario što je bio meta lažnih dojava. Pošto mu je iz policije sugerisano da mu je bezbjednost ugrožena zbog kontakata sa bezbjednosno interesantnim licima iz Kotora i Podgorice, odlučio je da vozilo više ne ostavlja u blizini kuće. Desetak dana prije ubistva, svake večeri, vozilo je ostavljao parkirano u jednoj bočnoj, slijepoj ulici, na Murtovini, priča naš sagovornik.
Kruščić je ubijen u ponedeljak u Podgorici, oko 18:45 časova, u bašti lokala “Palata”, na Starom aerodromu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.