Krivokapić se obraća Milu umjesto da svom ministru policije naredi da postupi po zakonu!

26

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića “da ne destabilizuje državu i da narod koji je izveo na ulice pozove da se vrati kućama.”

Krivokapić je kazao da neredi koje produkuje neće zaustaviti ruku pravde i pravnu državu.

“I tužilački zakoni i odluka o izmjeni kriterijuma za sticanje državljanstva biće usvojeni u interesu države Crne Gore i njenih građana i to nikakvi skupovi u organizaciji DPS-a neće zaustaviti. Građane Crne Gore pozivam na razum i da ne nasjedaju na provokacije onih koji su spremni da ih žrtvuju radi odbrane svog kapitala”, rekao je Krivokapić.

Izvor: Vijesti

26 Comments
 1. Bato komentariše

  Vala vi iz “Borbe”…
  Što je mnogo,dosta je…
  Nemoj da ste “CDM”.. NIDAO BOG…
  Dobronamjeran savjet!

  19
  42
  1. tako stoje stvari komentariše

   A šta je problem sa pisanjem Borbe ?

   Što piše istinu i što je glas razuma ? Što se ne uklapa u zadatu medijsku sliku, koja se kreira iz iste kuhinje, kao i ovi ” navodni protesti ” Komita ?!?
   Kada su konačno Srbi pritisli lažnog Šćepana Malog, onda dolazi ” slučajno ” pritisak sa druge strane, kako bi se ujednačio tas na vagi, a lažni Car Šćepan Mali, ostao kao umjerena opcije, ” pomiritelj “, koji piše neka pisma, apele svom kohabitacionom partneru ?
   Ista ruka upravlja lažnim Carem Šćepanom Malim ali i Komitama i Djukanovićma…to samo slijep ne vidi. A Borba je tu samo da slijepi progledaju.

   14
   5
   1. komita komentariše

    kad ovi srbi jednom shvate da se borimo za jednu jedinu Crnu Goru i da nas nije briga ni za dps,ni sd ,ni sdp…biće bolje i za njih,naša borba biće neprestana jer ovih dana branimo Crnu Goru od dušmana

    7
    5
    1. tako stoje stvari komentariše

     Crnoj Gori ne treba nikakva borba, ni sukobi, ni rat, ni ” branitelji” poput vas, već treba da se liječi od gluposti, primitivizma, neobrazovanosti… treba da se liječi od kriminala, od korupcije, lopovluka svake vrste, da se liječi od siromaštva, od ozbiljnih bolesti koje nagrizaju društvo.

     A svaka ozbiljna bolest liječi se, ne andolom, i čajem od kamilice, već zna se kako…da će biti bolno za one koji su ogrezli u kriminalu, korupciji, lopovluku, oće…zato će i da se bune…

     7
     3
  2. Crna Gora komentariše

   Igrate se sa vatrom mnogooo,ove vaše litije biće mala maca za proteste koji će uslijediti rukoljube i ostali četnici,donosite zakon o državljnanstvu da bi još na hiljade srpskih izbjeglica glasalo za vas umjesto da ih vrćete okle su došli,malo vam je i ovih od ranije izbjeglica što im CG dala sve pa sad glasaju za srpske fašiste.Biće vam usko rukoljube,Dritane i ostali nastavite li

   6
   15
   1. Monarch komentariše

    Neko nekoga ljubi u ruku a ti cini mi se u GUZICU.

    15
   2. tako stoje stvari komentariše

    Ako su mogli Šinavatra, Petros Statis i Vei Seng Pol Pua “čisti crnogorci” do 12 koljenja, dobiti državljanstvo, što ga ne bi dobio i neko ko živi u Crnoj Gori 30 godina, ko je porijeklom crnogorac ?

    Ili to može samo Raško Konjević da dobije ? Oće li i on ” crnogorac iz Zenice ” da protestvuje sa vama protiv ovih ljudi, koji mnogo više pripadaju ovom narodu, društvu i njegovoj kulturi, no on.

    Samo vi protestujte blago nama, ali da se poštuje zakon i propisane mjere. Stepen demokratičnosti jednog društva mjeri se pravom pojedinca da iskazuje svoj protest ! Samo naprijed, ako treba, podržaću i ja vaše pravo da protestujete ali podrazumjeva se, uz poštovanje zakona.

    12
    1
    1. Daria komentariše

     I sa sve njima Vesna Bratic ..
     I to se nadam da ce neko otkriti kako .. sigurno ne na hriscanski nacin..
     I preko koga..
     Istrazite malo

     1
     3
     1. tako stoje stvari komentariše

      Vi botovi DPSa ste specijalisti da mutite vodu 🙂

      Mjesto da se bavite Bratićkom, bolje nam recite jeli i Pažin ” crnogorac iz Šibenika ” medju Komitama danas ? Kako li on dobi državljanstvo i ministarsku funkciju ?

      Toliko o jednakosti gradjana pred zakonom i glasačkim inžinjeringom.
      Sprdnja koliko ste providni…

 2. Žile komentariše

  Bravo profo, samo lagani e. A ove pičke što traže da daš ostavku ignoriši.Malo ubrzaj proces jer su lopovi uplašeni za pokradeno. Savet svima iz vlasti, podržite profu. Kad završite posao sa ološom onda izbori pa se izmerite.

  9
  48
  1. Drazen komentariše

   Nevjerovatan portal ,kao da citam cdm .
   Jedino pozitivno je sto ne cenzurisu komentare i objave svaki .

   3
   22
  2. Crna Gora komentariše

   Đe si žile šumadincu stari,čekaš li i ti papire da glasaš jeli nesoju

   3
   6
  3. Crna Gora komentariše

   Đe si žile stara pičko čarapanska

   2
   4
  4. Radnik komentariše

   Jeli ziv ministar policije Sekulovic znali ko gdje je. Custe li na snimku komita nemoj ko policiji sta dobacuje policija je nasa oni misle sto i mi tako komiti komentarisu medju sobom. Eto toliko o ministru

   3
   2
 3. Nasi komentariše

  CdM je za Borbu pojam morala. Nevjerovatno

  5
  25
 4. RANKO komentariše

  Žile mislim da nisi upotijebio adekvatnu riječ za one koji traže ostavku premijera. Premijer nije na toj poziciji voljom naroda nego kompromisom političkih elita i samim tim nema izbornu snagu. Nije imao nit ima svoju stranku. Do sada je svojim postupcima kupio i previše vremena pljačkašima da iznesu novac i sklone dokaze o pljački. Ovakvim potezima samo im daje još više podstreka da mogu da ispune svoj naum do kraja i silom osvoje vlast. Mora se pokazat odlučnost za neke poteze. Logično rešenje je njegova ostavka i da vladu vodi ili Dritan ili još bolje Mladen Bojanić kao mjera kompromisa. Ovako zaista nije dobro osim za DPS njihove tajkune. Na ovaj način i stalni odustajanjem od svojih odluka neće izglasati ni zakone o tužilaštv u ni zakon o porijeklu imovine.

  45
  3
 5. Xman komentariše

  Ovaj portal poceh da citam pred izbore i to sa uzivanjem. U to u sta se pretvorio nemam rijeci da opisem. Nikako da se upusti u analizu propasti ove Vlade a sve uz pomic DF-a. Kao i uvijek oni svoj posao zavrsise. Evo vratice nam se Milo i svi srecni!

  5
  23
 6. Ivi komentariše

  SVE AMBASADE AMBASADE. E SAD NIJESU AMBASADE NEGO ON. LIČNO ON. Ajde bre bježi tamo. Zamalo je onaj čovjek poginuo gore, ma bježi bre!

  15
  1
 7. Ivi komentariše

  I onaj malji, detu po toj televiziji da bi Vijesti imale gledanost, ovi na ovoj blebetaju. Ajde bježite obojica jadnici. Treba ljudi da ginu indoktrinirani da bi ove dvije uši trpale. Taman tako!

 8. Mihailo komentariše

  Fingirani sukob Prve i Druge familije da ovog uhljeba sačuvaju u fotelji i da mu se povrate srpski glasači.

  2
  2
  1. tako stoje stvari komentariše

   Bravo za komentar !

   Pogodio si suštinu !!!

   1
   1
 9. zdravko komentariše

  Bravo premijeru ovo je potez koji je opravdan i dobronamjeran. Milo je jednom silom došao na vlast i vjerovatno razmišlja na isti način. Prvo opomena Milu koji naredjuje svojim članovima komitima. Ako se nastave glupi protesti onda se predaje zahtev za opoziv Mila i da se zabrtani fašistička stranka DPS, SDP, SD

  8
  3
 10. Helm komentariše

  Sve dok se Milo Đukanović i njegova klika nalaze na odgovorne funkcije i dok njihovi doušnici slobodno rovare i sabotiraju u raznim ministarstvima nema sreće za Crnu Goru.

  3
  2
 11. Žile komentariše

  Poenta je u sledećem. DPS ološ nebi ušli u parlament da nije tzv dijaspore sa zapada. Da nije kradje i td. Zato pročistite spiskove i uredite pa neka komitaju po cio dan. Zakon o porijeklu imovine, pa onda spuž.

  6
  2
 12. Pukovnik komentariše

  Piiii Pičko jedna nesposobna,kukavice jedna koga sam Ja glasao izrode jedan koji nemas trunke petlje BOG TI SUDIO STO SI NAROD PREVARIO

  3
  3
 13. Stremljenje komentariše

  Krme pjano, zadriglo, mozes da narodu prijetis u Sjevernoj Koreji i Teheranu. Cetnicino prepodobna zabolje me za suze tvoje silikonjare od cerke koja se vozika sluzbenim kolima. Dje ti nesta taksi splacino cetnicka!!!!! Diže se Crna Gora smiriti se ne može 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

  1
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.