Krivokapić nastavlja da udara po DF-u, priznaje da mu je cilj da njih oslabi!

57

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da u Srbiji nije bio jer ga niko nije zvao, ali, ukoliko se promijeni odluka, sa zadovoljstvom će doći u Beograd.

“Srbija je za Crnu Goru više od geografije. Nas veže nešto što nijedna vlast, ma s koje strane dolazila, ne može pokidati. Pa kada DPS nije uspio sa 30 godina ubjeđivanja da je Srbija Crnoj Gori isto što i bilo koja druga država, neće moći niko”, rekao je Krivokapić za novi broj nedjeljnika Vreme.

Kako je naveo, “naš narod je povezan toliko i tako da im politika i nije pretjerano potrebna”, dodajući da je on za to da “slijedimo potrebe svog naroda”.

On je rekao da su izbori u Nikšiću pokazali da se u Crnoj Gori završio period dvopartijske političke igre, koju su svih godina unazad vodili DPS i DF”.

“Politička scena dobila je nove političke igrače, što je sigurno dobro za demokratiju u našoj zemlji”, naglasio je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, “rezultat koalicije okupljene oko DPS-a, partije aktuelnog predsjednika Crne Gore, pokazuje da osipanje DPS-a nije ni jednostavan ni lagan proces, mada u tom rezulatatu vidim i neke druge činjenice”.

“Miješanje u izbore u Nikšiću sa strane je revoltiralo određen broj birača, koji je, tako razmišljajući, prirodno dao glas DPS-u. Nikšićani su vrlo ponosan narod, i to je nekima očigledno promaklo”, naglasio je Krivokapić.

57 Comments
 1. Ivi komentariše

  Nastavi da budeš revoltiran do budžeta. Mislim da će biti ovih koji ti neće glasati, ali pošto si obezbijedi podršku možeš od tada da budeš VELIKI CRNOGORAC. Ti nemaš šta da se revoltiran, ima uvijek ljudi koji vole da su uz vlast, srkaj kafu po ambasadama I VOZI BICIKLO DO BOLJARA! Bye!

  48
  7
  1. LipaLipa komentariše

   ,,, svaka konstatacija, ocjena eksplicitna, prmijera gola istina, suvo zlato, … odnosi u narodu Srbskom, ukupnom , dobri, … politike skoro pa suprostavljene, … remetilacki faktor, vlast u Srbiji, … dolazak prmijera Vlade Srbije, Ane (koja politicki nebitna), prakticno kao postara, Vuckovog, … ne najavljena, medijski, o tome najbolje govori, … uticaj srbskih politika, na izbore u NK, destruktivan, … bitno, ojacao dps, homogenizovao, bile, ruka spasa, … nase politike, posvadjao, umanjio njihovu snagu, posebno, front, … jedina pozitiva, rast podske demokrata, … nadam se da su srbske partije u CG, naucile lekciju, … aj’ zdravo, …

   3
   57
   1. Krle komentariše

    Kaze se “Srpskih”, a ne “SrBskih”…

    9
    1
    1. Miko komentariše

     Sve sto je reko Krivi, sve je u pravu…. Daleko ce DF dogurati sa Picoustim!

     1
     8
    2. LipaLipa komentariše

     … svako da su srbske, da kako, … slovna greska, hvala na primjedbi, pracenju, … svako dobro, …

     1
     6
     1. LipaLipa komentariše

      … opet se dislajkuje, bar peticama, deseticama, … opet mi je drago, pogodio sustinu, … naravno hvala moderatoru, u svakom pogledu, … aj’ zdravo, …

      1
      5
   2. Pushi ga,Mirna! komentariše

    E shipu racq Lipa Lipo dukljanska.
    Mrš na Cetinje, u pećinu

    6
    1
    1. LipaLipa komentariše

     … Mirna, … iz pecine ne izlaziz, … kao ker “pusis” vrsnika, … no svako kako zasluzio, … aj’ zdravo, …

     1
     3
  2. Realan komentariše

   ZNACI ZDRAVKO ONE KOJI SU GA DOVELI NA VLAST POLAKO OTPISUJE I PRIZELJKUJE NJIHOV KRAJ.ZA DPS NIJE NESTO SIGURAN.KAZE TVRD SU ORAH ILI ZELI DA IH SVJESNO OSTAVI U IGRI.KAKO ZDRAVINJO BEZ MILOSTI GAZI PO FRONTU.PROSTO I MENI JE KAO NEKOME KO NE PODRZAVA POLITIKU DF ,MUKA OD OVOLIKOG FUKARLUKA KOJI STOJICKI PODNOSE CELNICI FRONTA IAKO TO NE PRILICI CESTIM CRNOGORCIMA – SRBIMA.

   22
   3
   1. tako stoje stvari komentariše

    Isćerasmo lisicu na čisto, sad će biti lakše sa njim. Podržavam ovakav jasan i nedvosmislen istup Zdravka Krivokapića u javnosti, treba mu davati što više prostora.

    Ljudima kada sam objašnjavao, da Krivokapiću i Bečiću, na izborima u Nikšiću, nije bio meta DPS no DF bijelo su me u čudu gledali, evo sad nam Zdravko sam to reče. Kapa dolje majstore, na iskrenosti !
    Krajnji politički cilj mu je eliminacija DF-a, odnosno gušenje, eliminacija, bilo kakve integrativne politike medju Srbima ( zato ima podršku mentorke Džudi i zato njegovi botovi udaraju poput Mila na nekakav ” srpski svet” ) a u objašnjavanju lakovjernom svjetu, služi se nekakvom pričom o ” pomirenju medju Crnogorcima” dje navodno dva ekstremizma hrane jedna drugog, glupost koju je smislio pop Perović, za koga je jedan krak ekstemizma to što si ono što ti bio djed i otac, što si Srbin, što ne praviš razlike medju njima.
    Perfidna politika, vješto osmišljena, koja nažalost koristi i dijelove Crkve, koja ima za krajnji cilj, da nas Srbe u CG pretvori u nešto drugo, da više ne budemo Srbi, no nekakav kameleon, koji će imati nekakve srpske korjene ali će mu glava biti u Briselu, Wašingtonu, razmišljaće na način da su mu najveći neprijatelji u Beogradu i Moskvi. Bičemo OTAN Crnogorci-srbi, bićemo NIKO i NIŠTA, ljudske SPLAČINE !!! To je “mudri ” pop Perović smislio, ideolog našeg krivog premijera, odnosno to su iste geopolitiče igre, koje je i Milo igrao.

    Prema tome, zato Zdravku Krivokapiću treba dati što većeg prostora u medijima, da narodu potanko objasni svoje političke stavove. Koliko ga narod poštuje i podržava najbolje govori, da je od skoro 2/3 podrške i simpatija gradjna Crne Gore prije 6 mjeseci, dospio do nekih 3-4 % podrške u svom rodnom Nikšiću. Pozivam redakciju Borbe, da napravi jedan lijep interviju sa Zdravkom Krivokapićem, da nam potanko objasni svoje političke stavove, nema potrebe da nam to njegovi botovi odje prenose. Dajte mu porstora 🙂

    Samo naprijed Zdravko, Džudi je uz tebe, za narod ko te pita, nikad te i nije bilo briga za narod, volju i sudbinu, naroda, vazda si samo vodio računa o svojoj guzici.

    9
    1
    1. LipaLipa komentariše

     … aauu , “analiza” do jaja, ne moze nize, Dno dna, … koji si ti Stvari, manipulator, spiner, najprostije lazov, … koja odvratna odbrana Vucka, ma za povratiti, … naravno nista o onome sto, Zdravko, odmjereno porucio, … odnosi u srbstvu, pored dugogodisnjeg, destruktivnog uticaja Mila, dps, … pa i Vucica, odlicni, neraskidiva veza roda, … to je poenta, sustina onoga sto rekao Krivokapic, … sve ostalo sto ti trucas, laz i nebuloze, ,,, nema koga ne blatis, podmeces, iskrivljujes diskurs, ma dno, … ova analiza “brani” samo Vucka, ostali kolerativna steta (za tebe Dzimi Sej, Bler, Vukov ,”guru”, ljudine), ,,, kakvi Srbi, srpski svet, df, ma i sns, … svi oni ni lampice na novogodisnjoj jelki, zvana Aco srbski Vozd, ma odjebi bre !,,, aj’ zdravo, …

     1
     6
     1. tako stoje stvari komentariše

      DuaLipa,

      šta je istina boli, uplašio si se ” srpskog sveta”. Džaba ti sve, jadan ne bio, džaba ti što prljaš Vučića, upinješ se na zadnje noge, Vučić je za većinu nas nebitna figura, uopšte nas ne dotiče ta tvoja priča o njemu…nas ideja vodi, ne nikakav Vučić, nama je integralno srpstvo ideologija, za razliku od konvertita Krivokapića, koji je čas ovo, čas ono, zavisno od potrebe i interesa. Ljiga !

      Daće Bog, brzijeh dana će mu i mentoru popu Peroviću, skresat se krila, ta duhovna podvala, lažnog mesije, koji pod plaštom pomirenja oće Srbe da prevjeri,da ih preobrati, nije prošla, pročitan je, džaba mu i mantija iza koje se krije. Loš čovjek ostaje loš čovjek ma šta nase obukao, ma na kojoj funkciji bio.

      Ajd zdravo !!!

      6
      1
     2. LipaLipa komentariše

      … da je ovo sto pises istina, sigrno bi me boljelo, … no posto laz i manipulacija, samo prezrenje, … ako vama, Vucko nebitan, bas me interesuje, ko ste vi ? … nikad idrje koje propagiras ne bile Srpske, naseg roda, … te ideje, politike, uvijek bile, kukavicje jaje, … koje za cilj imale razbijanje, srbstva, … jacale egocentrizme u srbsrvu, klale vola radi kila mesa, ,,, nikad nista postigle osim podjela, … one bile kreirane od uslovno zapada, … njihov otac i majka, osovina Bec-Berlin, … u nauci poznata BeckoBerlinska skola, … obrnuto kod Srba uvijek postovanje, autonomija, razlicitosti, … integrativni faktor, svijest o istom poreklu rodu, … nekad davno srbi (vojno plemstvo), rasani, rusi, rasa, imala mnogo centara, carskih gradova, … ono sto ti propagiras u sustini, RIM, … sve to ima izvor u Rimo katolickoj vjeri, hriscanstu, … mi srbi/rusi nismo, hriscani, mi smo pravoslavci, … nasi bogovi, bogovi Prav(ovaj svijet Jav, onaj svijet Nav), … od toga i prav(oslavlje), Bogorodica, sabornost, majcina ljubav, … no si ti Stvari, nesvjesni debil, … koji radi sve protiv svog roda, naroda, … no uz pomoc bog Jednog, moj ce rod shvtiti, ko somo. sto smo i kuda idemo, … aj’ zdravo, …

      1
      5
  3. Niksic hrabri komentariše

   Mijesanje sa strane ne proja ni Ranku Krivokapicu ni Zdravku Krivokapicu

   15
   2
 2. Bivši DF- ovac komentariše

  A DF ne udara po njemu, pljuvaju ga 4 mjeseca, ne znam šta je čeko do sad.

  20
  64
  1. t-rex komentariše

   Bote kakvi su Zdravkovi sendvici,jel isto parizer ko kod DPS-a?

   51
   10
 3. Mirčeta komentariše

  Oni su sami sebe oslabili, dovoljni su im Medojević, Mandić i i Vučić i to im je završeno. Šta oćete od čovjeka, svake jade ste tovarili na njega. Nadamo se da će se mladi DF-a dozvati

  18
  69
  1. Ksilofon komentariše

   Nema u DF izbora, oni su zakovani za Mandu i Meda kao večne vođe.

   Ko bi ih inače trpio kor 20 godina vođenja iz poraza u poraz. Vazda “moralni pobjednici”.

   8
   34
  2. Obilića Poljana komentariše

   Oštricu uperite ka bivšem režimu, da ste ti uradili na vrijeme, ne bi oni ostvarili ni blizu onakav rezultat u Nikšiću. Manite se napadanja onih koji su vas najviše istakli i pomogli vam.

   22
   1
 4. kuca komentariše

  Bog te vidio da je prevarant Krivokapic angazovao ovoliko botovabpo portalima to je strasno za gledati.Dzaba mu narod je u njemu prepozñao antihrista i sljedbenika Sotone.

  52
  16
 5. Samuela CH komentariše

  Super Zdravko, DF treba unistiti jer se bore za boljebit Crne Gore. Odagnulo bi ovome narodu kad bi ti posao odkuda si i dosao. inace, blizu si i penzije. DF je tezak zalogaj za tebe. Ne voli ga ni DPS, jer se boji njega. Kazi iskreno narodu jelili ti DPS-ovac? Podrska DF-u u svakom pogledu.

  84
  11
 6. RANKO komentariše

  Gospodin Krivokapić jednostavno mora shvatiti da su Nikšićki izbori pokazali da makar polovina glasača a ne političara vldajuće većine smatra da vlada na čijem je čelu opet naglašavam glasovima naroda nije zadovoljno dosadašnjim radom vlade. Ne treba sjeći glave nikome ali treba razgovarati sa predstavnicima glasača koji nisu zadovoljni i vidjeti na koji način raditi dalje. Premijer treba da shvati da smo mi dali glas onima kojima mi hoćemo iako se njemu ne sviđaju i da to uvaži osim ako neće možda sa DPSom u koaliciju ili pak zdravim tkivom tok subjekta koji mislim da ne postoji.

  115
  5
  1. LipaLipa komentariše

   … potpuno promasena ocjena, Ranko, apologrtika df, … nije se u NK, glasalo, za Vladu ili protiv nje, … vec za partije, koalicije, nihove lidere, … front treba da shvati da narod u avgustu … dominatno glasao za Zdravka, crkvu, ostavstinu litija, …mora da se bave konkretnim problemima, … onda ce doci podrska, da kako, … aj’ zdravo, …

   2
   75
   1. RANKO komentariše

    Lipa Lipa ja sam ovo izkomentarisao iz ugla onog koji je 30g sa sve porodicom bio protiv bivše vlasti i glasao za Budućnost Crne Gore. Član san SNP od osnivanja. Nisam glasao g.Krivokapića niti sam ikada ranije čuo za njega. Bilo ko drugi da je bio umjesto njega ja bih sa mojom porodicom glasao koaliciju. Ovo je ono što ja osjećam a uvjeren sam i glasači ZBCG sa Nikšićkih izbora bez izuzetka. Nešto u radu vlade treba mijenjati bez sumnje. Ko je u potpunosti zadovoljan njegovo je pravo. Ja ovako mislim da treba. Dogovor nije nešto od čega treb'a bježati. Ako se za ljude iz ZBCG smatra da su uhljebi a šta su onda ljudi koje je postavio g.Krivokapić…

    77
    1
    1. LipaLipa komentariše

     … velis da di clsn snp, nekad velika parija, … no nastala podjelom, “velikog” dps, presvucenih komunaca, … vidjenjem, sicne politike (df), od nje ne ostao ni pedja, … df je krenuo putem snp(starog) vec se podijlio, … ako df, srtanka, srbska sto se ne integrisu, ujedine, … osnova srbstva je sabornost, jedinstvo, no ih kao pasih repova, ,,, sto su lideri df (nih dvadesetak) no uhljebi, ,,, sto oni postigli, za narod, prije Zdravka, crkve, ma nista, … osim poslanicka mjesta za se sebe, naravno i ostali benefiti, … sto je pedja, andija, slaven, ma svi no uhljebi, … mi srbi, ni za kafu, neki od njih(df), firme po Srbiji, … sada u ime njih, uhljebljenih, po onome, ko pobjedu donio, … takodje, ovo je moje misljenje, … nije u redu da se gneralizuje, ni tvoje ni moje, …pokusavam da iznesem argumenta, cinjenice, ocu reci, svijest,… ti samo osjecanja, najnizi mod ljudskog ponasanja, … ljudskim rodom se najlakse upravlja preko osjecanja, emocija, … u osnovi, svake emocije (ljubav ,nije emocija, svijest), strah oli zlo, … aj’ zdravo, …

     1
     3
 7. Sava komentariše

  Oladite malo lideri DF-a,vaši mladi su budućnost, Kovačević, Zogović i drugi a ne vi koji ste 30 godina opozicija

  22
  21
 8. Veselin komentariše

  Pojma on nema ili pravda sebe što nije očišćen birački spisak i što je policija obezbjedjivali kradju glasova!DPS je uložio ogromne pare (koje je skrajnuo iz državne kase prije nego je napustio vlast) Nema mjesta zajednice gdje nije kupovao glasove (čak i kod svojih bivših glasaca)

  34
  6
 9. Ivi komentariše

  Udri kralju, vozi sa Željko biciklo do Boljara ili kopaj drugi rov. Evo sad će ti Dritan donijeti milijardu da nema kineskog uticaja. A što da, se revoltirate?

  24
  4
 10. Nasi komentariše

  DF da je svoje aktivnosti usmjerio protiv DPSa a ne protiv Zdravka , isti bi imali 30 posto. Nego aktivisti pricaju da je ambassador Bozovic trazio nazad pola miliona koje je ulozio u ovoj kampanji

  7
  61
 11. Ivi komentariše

  JER UZ NAS JE NATO! SAD ĆEMO MILIJARDU! MRŠ RUSI I KINEZI! E vala nećete ni po dubini…. GOSPODI POMILUJ GOSPODI POMILUJ!

  19
  6
 12. t-rex komentariše

  Zdravko Krivokapucu! Da si covjek ,vjernik istinozborac prosao bi kroz narod i vidio da si nadmasio u 100 dana Milovih 30 godina.Narod je ogorcen ,ljut,nervozan osjeca se prevaren i samo ce da pukne a za sve si ti kriv .

  47
  4
 13. Petar Cetinjski komentariše

  Nema nama molitve, bez Mila Britve, je li tako Zdravko?

  24
  2
  1. mocni rendzer komentariše

   A DF nije napadao njega 3 mjeseca svaki dan i svi što imaju pristup netu u toj grupaciji? Ima li ko da nije bar tvitnuo protiv premijera? Sve što ke rekao je živa istina. Bitka za Nk kako je predstavljena u Srbiji je zastidje za svakog lojalnog gradjanina CRne Gore. Df se pretvorio u Sns za CG i zastuoa interese ne naroda vec druge dezave i njenog šizofrenog vodje. Sve ono zasta ih je dps napadao ispade da je istina. Da su protiv CG,da rade na prisajedinjenju da im nije cilj pad dps nego nestanak CG!!! Jedno je zastupati interes naroda deugo je raditi za drugu dezavu
   Braća vazda ,sluge nikad!!! Df=sns

   7
   48
   1. sMILE komentariše

    Ovako mi u Srbiji osećamo: Milo JESTE napravio ogroman uspeh u stvaranju distance, 2 decenije vređanja i noževa u leđa, i prevelika podrška naroda u CG ili preslab otpor odlukama kao što je priznanje Kosova, građenje identiteta na antisrpstvu (po ustaškom receptu) i još mnogo toga, duboko je zabolelo Srbe u Srbiji. Litije su to osećanje u velikoj meri resetovale, ali antisrpski Sporazum i kontinuitet antisrpske politike dovelo je do svođenja podrške na izrazito srpske, integralističke snage, NSD i DNP.
    Ali odbacivanje i gotovo aparthejd nad srpskim političkim predstavnicima od strane sada već jasne većine u CG dovodi do ravnodušnosti i prihvatanja realnosti koju već znamo iz primera Srba katolika i Srba Muslimana – oni ne samo da su odbacili Srpstvo, već su istog mrzitelji i zatiratelji.
    Vara se Zdravko, neće preživeti ti odnosi o kojima priča, a mi u Srbiji nismo zainteresovani za “ekonomsku saradnju” koja po defaultu znači prelivanje novca iz Srbije u CG.

    16
    1
    1. LipaLipa komentariše

     …Smile … od kad to saradnja, pa i ekonomska, znaci prlivanje u bilo ciju korist, … sto to moze Zdravko promijeniti oko Kosova, … kolko vidim ni taj sro, navodno moze, ne radi u korist, srbskih, interesa, … niko da pomene, njegove rabote, Zdravkovu dlaku, vide, … no ti rode si Srbin, kao sto je Andrej(a) Plenkovic Srbin, … aj zdravo, …

     1
     1
   2. sMILE komentariše

    Nećemo ni braća biti, samo ti mantraj.

  2. Vrabac komentariše

   Ne Zdravko nego Gojko, nemoj da ti se naljuti, on je tu mudrost patentirao.

   15
 14. Milena komentariše

  Izbori u Niksicu su pokazali :
  – da vlada nije uradila nista na demontazi DPS-a
  – da je zadatak Krivokapica dobijen od stranih ambasada da smanji uticaj DF-a
  -da su u Niksicu sve snage bile uperene protiv DF-a ( vlast na republickom nivou Krivokapic, Becic , Abazovic i vlast na lokalnom nivou DPS)
  – da je jedini DF nastupao kao opozicija
  – da je po naredjenju Krivokapica policija radila protiv DF a podrzavala kupovinu glasova DPS-a
  – da je doprinos Demokratama od strane Krivokapica, Milacica , udruzenja profesora svega 8%
  – da je sracunato angazovanje svercera Davidovica
  DA JE UPRKOS SVIMA DF JACI OD NJIH
  Bravo za DF

  47
  2
  1. Petar komentariše

   Bravo Milena, kratko i jasno i pogodak u suštinu!

   33
 15. Milos komentariše

  Kakvo smece covjeka od 0 do Zdravko Krivokapic treba da budes pa da zabijes noz u ledja onima koji su te namjestili u fotelju

  24
  2
 16. Jelena komentariše

  Krivokapic je minorna politicka figura
  Pokusava se laznim spinovima Vijesti a po naredbi ambasada predstaviti ovaj smetenjak kao neki faktor, sto dobija smijesnu dimenziju
  Da nesto vredi, predsjednik vlade i skupstine, u koaliciji koju su osnovali , trebali bi da imaju vise od 50% podrske naroda
  Ovako… corak….

  22
  2
 17. Elena komentariše

  Ovaj covjek je uveo u politiku nesto sto do sada nije niko- a to je najlosija ljudska osobina koja se zove LAZ
  Predsjednik vlade bi trebao da bude olicenje postenja, doslednosti, istrajnosti u dogovoru, pretvorio se u smijesnog providnog lazova
  Njega najbolje opisuje vic: drzi vodu dok majstori odu
  Sramno i mizerno ko predstavlja drzavu

  20
 18. Sladjana komentariše

  On je kao onaj Preletacevic… bio na listi ZA buducnost CG, kad su se zavrsili izbori vec 31. avgusta je presao na stranu URE a nakon toga se nasao na listi Demokrata
  Nije iskljuceno da se vrlo brzo vrati tamo odakle i dosao a to je DPS

  18
  1. Petar Cetinjski komentariše

   Bravo. U tri recenice sve si objasnila, fali samo nalog iz zapadnih ambasada za takve njegove radnje.

   7
   1
 19. Anita komentariše

  Krivokapic je jedno zastidje- pokvaren, priglup, neobrazovan, ne zna da govori i sto je najgore – veliki LAZOV

  18
 20. Milanka komentariše

  Samo da nam pojasni- je li bio pijan kad je davao intervju
  Mali savjet: kad pije vino neka ga neko opomene da opere usta…. izgleda prilicno gadno skorcalih , crnih usana…. izgleda kao pojanac koji se uneredio u gaće….

  16
  1
 21. Mihailo komentariše

  Ako su DF i DPS isto, onda znači da je ovog katunskog kameleona DPS doveo na vlast i da njegova vlada depesovska, a iz čega dalje slijedi da mora podnijeti ostavku jer su građani glasali protiv DPS-a.

  16
 22. MIKI komentariše

  Lepi moj Zdravkane, ne mozes ti da pisas po Srbima, i urnises Df, a, da ocekujes neku veliku ljubav iz Beograda.Mozda si ti umislio da smo budale, i mazohisti, ali ja ti prijateljski savjetujem, spusti se na zemlju, mnogo si se uznijo.

  11
 23. MIKI komentariše

  Da vas obavjestim, da je In4s potpuno zabranio komentare, u negativnom kontekstu vezano za Zdravka Krivokapica.Eto, cisto da znate, da ne gubite vrijeme.Ako neko zna, neka se javi, i obavjesti, za koga radi Gojko Raicevic.

  11
  1. sMILE komentariše

   Glume Srbe, centar im je u Bg u, od Beograda uzimaju pare, a ispostava su Vijesti. Tipični Montenegrini.
   U pravu si, objave prosrpsku vest, a onda puste pse iz vlasti da laju, a srpske komentare od danas ne puštaju.
   Dobro je da se govori o tome da im Srbija zavrne slavinu i preusmeri na istinski srpske medije, kakav je Borba.

   10
 24. Petar komentariše

  ,,…nije ga niko zvao u Srbiju…” Pa kada vratiš , na pravdi boga, otjeranog ambasadora Srbije, onda , možda, možeš očekivati da te neko pozove u Srbiju!
  A najcrnja izjava koju je do sada dao:,,…da se u Crnoj Gori završio period dvopartijske političke igre, koju su svih godina unazad vodili DPS i DF”. Ako ni zbog čega drugog, ovo je dovoljno da mu u Skupštini DF izglasa nepovjerenje i da se ide na nove izbore!
  Suviše si se uzneo u visine Zdravko!

  9
  1
 25. Lazo komentariše

  Sramota me što sam dao glas ovom čovjeku! Da nije bilo pitanje crkve nikad mu glas ne bih dao. Bilo ko da je bio na njegovom mjestu, isto bi prošao, ali sam siguran da nas ne bi ovako zeznuo.

  33
 26. Marko komentariše

  DF nije igrao igre, kao što kaže premijer nego se borio sve ove godine! Pred ljudima iz DFa, premijeru, treba da se pokloniš!

  67
 27. Milica komentariše

  Njemu je borba DF-a igra, a preko njihove borbe se dokopao funkcije, pa mu sad vise ne trebaju i onda po njima…postupak ravan izdaji! Ovo sto on i Vlada sad rade je igra koja za cilj ima rusenje DF-a a opstanak DPS-a, sram te bilo Krivokapicu !

 28. ajica komentariše

  alo momak sto mi obrisa komentar u cemu je problem , brzo kucam pa ja sam starili od tebe dosta mogu rti otac biti i ja sam naovim portalima najstariji opozicionar i svakoga politicara poznajem u dusu i znam sto misli i kako radi i sa kim radi i nema razloga ako napadam mandica knezevica jasam isti sa cijelo familijom glasa za koaliciju za buducnost ali vidim da je ovaj zdravko nestrucasn i pravi diletant za ovaj posa . pa nista nijesu ucinjeli za ova tri odnosno 6 mjeseci osim sto su se zasuzili a morali su culi smo juce svi na onu sjednicu dje su saslusavali spajica .

  1
  3
 29. ajica komentariše

  momak daj vrati mi onaj komentar neces poginuti nedaj boze ako ga vratis moras biti nezavisan administrator i novinar jer moraju bez obzira i kritike da se cuju sa druge strane istina boli ali istina je takva kakva .od nje se nemoze pobjeci i ja ovo pisem za dobro ove koalicije jer ce milo i vucic zajedno u dogovoru jer njima odgovara preveslati i andriju i knezevica i nestace sa politicke scene crne gore ka i druge partije sto su nestale . sjecate se lscg , pa narodne stranke pa ove sd , pa sad sdp pa lp . pa ove nagrdjene komite i sad je red na df . morate to da prihvatite jer andrija mandic i knezevic su zatocenici udara koje im je namjestio isti taj vucic od kojega se ne razdvajaju i direktno pomazu milu a da nijesu svjesni sto im vucic radi iza ledja . plitkopumni su . i nijesu administratore pare sve u zivotu i materijalna dobra zapamti to dobro djeticu.

 30. sanya261 komentariše

  Zdravko vodi politiku protiv DF-a, a ne DPS-a. Nastavice se ugnjetavanje Srba, bez obzira na to sto je DPS pao.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.