Krapović: Nasilnici će dobiti adekvatan odgovor, Budva će biti odbranjena!

2

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore i odbornik u budvanskom parlamentu Dragan Krapović ocijenio je neodgovornim potez DPS, SD, Crnogorske i nezavisnog odbornika Stevana Džakovića, nazvavši ga “divljaštvom, potezom pravnog varvarstva”.

Novoformirana većina u Skupštini opštine Budva zakazala je za četvrtak sjednicu lokalnog parlamenta u zgradi SO Budva na čijem dnevnom redu je razrješenje predsjednika Opštine i Skupštine opštine, Marka Carevića i Krsta Radovića, potvrđeno je ranije “Vijestima”.

“Ovo što je predloženo od strane gospode lišeno je svakog pravnog osnova i u pitanju je manir praktično afričkih plemena. Apsolutno je jasno da u ovom trenutku sjednica Skupštine opštine teče u skladu sa svim pozitivno pravnim propisima države Crne Gore i Opštine Budva, u skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi Statutom Opstine Budva i Poslovnikom. Nakon što su pravno, proceduralno i politički nadigrani i poniženi, ponavljam, sve u skladu sa propisima, gospoda posežu za jednim jako teškim divljaštvom i na silu pokušavaju da prekrajaju izbornu volju građana”, kazao je Krapović za Vijesti.

On je naglasio da se više ne pominju ni potpisi, “a optužili su nas da smo falsifikatori.”

“Gospodin (Predrag) Jelušić je kazao da su za njih sjednice završene, gospođa (Anđela) Ivanović je rekla da njoj kao legalisti ne pada na pamet da zakazuje paralelne sjednice, i danas imamo ovo. Vjerujemo da su ovo dobili kao nalog od vrha partije i ja sada apelujem da se nešto ovako ne radi. Apelujem na odbornike DPS i ostale da ne budu oruđe u rukama kriminalnog vrha njihove partije i pozivam da se ovako nešto ne radi. Ponavljam, na ovaj način svako u Crnoj Gori bi mogao da se okupi gdje god želi i saziva kako god hoće sjednicu i donosi odluke onako kako mu padne na pamet. Ovo je još jedan momenat koji dodatno diže tenzije u Crnoj Gori i to je jako neodgovoran potez prije svega vrha DPS. Nadam se da još malo pameti stanuje u njihovim glavama da ovako nešto ne rade. Dobiće adekvatan odgovor, a Budva će biti branjena i odbranjena”, poručio je Krapović.

2 Comments
 1. Крими рад komentariše

  Браво Краповићу, покажите криминалцима да им је мјесто у прдекану!!!

  18
  1
 2. Traktorist komentariše

  Iredentistu hapsiti i poćerati u smrdistan kod polovnjak musliju

  1
  8
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.