Kovačević: Ustala je Crna Gora, narod neće da trpi diktaturu!

3

Portparol Nove srpske demokratije (NSD) Marko Kovačević čiji se poslanici i funkcioneri na čelu sa gradonačelnikom Budve Markom Carevićem ovih dana nalaze na udaru, za Sputnjik kaže da je DPS u Budvi zapravo pokušao da svojom „starom taktikom kupovine odbornika prekroji narodnu volju, kako bi prije svega stekao određenu psihološku prednost pred parlamentarne izbore u avgustu“.

„Pokazalo se, međutim, da je i opozicija naučila kako da odgovori na takve poteze režima i uspjeli smo da se odupremo političkoj korupciji u režiji DPS-a. U DPS-u su shvatili odmah da su pogriješili ali povratka nije bilo. Ogoljeni su do kraja i vidimo da je Crna Gora već godinama u klasičnoj diktaturi. Narod to više ne želi da trpi. Trpjeće suzavac, trpjeće progone i hapšenja ali diktaturu više neće. Ustala je Crna Gora“, uvjeren je Kovačević.

3 Comments
 1. mojmilo komentariše

  pali traktor

  1
  3
 2. Vila Gorica komentariše

  Tako je !.
  Ustala je Crna Gora i pocela se konacno branit od DPS tumora i pijavice Djukanovica koji sisa Crnoj Gori krv do zadnje kapi !.
  Dosta je bilo sa kriminalnim bogacenjem !.
  Samo jedan njegov sat bii mogao da sagradi dve kuce za dve crnogorske familije !.
  Dosta je bilo , svrgnuti diktatora odmah !!!.

 3. Traktorist komentariše

  Ovi politički dripac je teža munjara, te ustani, te sjedi, pa opet ustani i nikad svi da ustaše, većina ustaše a ostali sjeđaše

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.