Kovačević: Meni i narodu iz kojeg dolazim je pravo na ćutanje odavno priznato

0

„Odavno sam u jednoj vrsti specifične situacije koja liči na onu iz holivudskih filmova – kada nekoga hapse pa mu kažu imate pravo da ćutite, a sve što kažete može da se upotrijebi protiv vas. Tako je meni i našim predstavnicima, pa i predstavnicima naroda iz kojeg dolazim, pravo na ćutanje odavno priznato, a sve što kažemo zaista se gleda upotrijebiti protiv nas“ , kazao je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević na sjednici lokalnog parlamenta.

“Tako da u tom duhu bih prokomentarisao i sve ono što se desilo prethodnih dana i rekao da je ambasador Turske već bio u posjeti Nikšiću i da smo o ovoj temi lično razgovarali tako da ne brinite za tu vrstu odnosa, sve će biti u redu, naravno, postoji ono što su određena diplomatska pravila i aktivnosti, ali građani Nikšića neće trpjeti zbog svega toga, a to je ono što je veoma važno da kažem“, kazao je Kovačević odgovarajući na komentare opozicionih odbornika na njegov sporni govor na Grahovcu, prenosi RTNK.

Na dnevnom redu je, između ostalog, izvještaj o radu predsjednika Opštine, organa lokalne uprave i službi Opštine u 2023. godini, kao i predlog odluke o završnom računu budžeta takođe za 2023. godinu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.