Kopitović: Medojević na udaru klerofašističkih stranica i portala

11

Skandalozna ocjena portala “Pouzdano”  koja je iznijela netačne navode da je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević izjavio da je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije agent CIA-e je zlonamjerna, netačna i ima za cilj da u kontinuiranoj kampanji Službe bezbjednosti i dijela medija sruši DF na način što će diskreditovati lidera PZP-a Nebojšu Medojevića, član Građanskog odbora Ivan Kopitović.

“Podsjetimo, Medojević je meta prljave kampanje laži i podmetanja od 1998. godine. Agencija za nacionalnu bezbjednost je i nakon promjene vlasti nastavila sa istim odnosom prema predsjedniku PzP-a. Sve dok se Udba ne rasformira i otvore tajni dosijei i ne sasječe korjen zlokobnih metoda progona političkih protivnika režima, Crna Gora neće biti slobodna i demokratska država”, naveo je Kopitović.

Kako je istakao, ne čudi lavež ovih kvazi portala potpomognutih iz struktura bezbjednosti, pogotovo nakon velike pobjede Demokratskog Fronta na izborima u Nikšiću koji su dokazali nesumnjivu podršku listi koja je i 30. avgusta donijela slobodu Crnoj Gori, a koja je sada napadnuta sa svih adresa.

“U tu kampanju su se uključili i neke  klerofašističke stranice i portali koji šire jezik mržnje kao i vjersku i nacionalnu mržnju”, dodao je Kopitović.

11 Comments
 1. Alo komentariše

  POUZDANO je satirični portal čija je svrha da kroz humor zabavi čitaoce ili skrene pažnju na određene društvene pojave.
  Sve vijesti na našem portalu su izmišljene.

  Prepoznavši strah u društvu od formalnih autoriteta i bilo kog oblika društvene kritike, naš glavni cilj je da javne ličnosti, institucije, i u globalu strukture moći i uticaja u društvu izložimo satiri, bez namjere da iskazujemo normativne stavove.

  Naš portal je prilagođen za čitaoce starije od 18 godina. Ukoliko neko ko je objekat satire u našim tekstovima osjeti da je nepravedno tretiran i podvrgnut pretjeranoj upotrebi humora, pozivamo da se obrati na naš mejl: [email protected]

  Mislim da ste jedini koji su se upecali….

  11
  4
  1. ßeßelj komentariše

   Evo da se i vi upecate.
   Svo urednistvo portala pouzdano.me
   može da prihvati da mi popußhi kurhac.
   J.bem vam majku svima,a posebno uredniku.

 2. Ivi komentariše

  Joanikije je zastidje jer se ne miče od švercera oružja. Nije nam poznato sem da je bocu doveo. Joanikije će biti šutnut, zbog Dake i zbog podrške Zdravku. Gojko je špijun UDBE, to je rekao a da je ovoga doveo Joanikije i Gojko.

  12
  14
  1. Slavi komentariše

   Glupo je da ovde komentarises i to pod pseudonimom,bolje da ta saznanja koja vec imas podjelis tamo gdje treba,vjerovatno bi i neka korist mogla da se izvuce. Ovako sramotne kvalifikacije mogu iznijeti samo bezboznici i besramnici teški.

   6
   2
   1. kuca komentariše

    Gledaj moj komentar neutralno,gdje ima dima ima i vatre nisu ni popovi bezgrijesni zar Anfilohije nije tri puta spasavao DPS i Mila i sad to sto je on radio nije grijeh a sto ja to kazem je grijeh???Zato su nam i uvalili Zdravka Krivokapica najveceg ANTIHRISTA jer se palimo na pogresne stvari.

    5
    1
 3. Ivi komentariše

  Nije važno koji je portal. Svaka gnjida koja se utovari la od policijski para od šverca cigareta može da pljuje koliko joj je najmilije. Dopao je tu kao srbijanski novinar gologuzi na policijske Vijesti, osnovane od dimena i pljuje ono o kokardama kuče bilo gologuzi i ni od koga. Trpite Vi, mi više nećemo.

  4
  3
 4. Kiki komentariše

  Medo jedini neprisluskivani…

  8
  5
  1. Zdravko Stanišić komentariše

   Čudno da se Medo sam ne brani, nego je prepuptio ovome djetetu koji pominje da su Meda ganjali 1998.

   4
   6
 5. Džonatan Livingston komentariše

  Medo je meta kampanje koju sam protiv sebe vodi.

  5
  2
 6. cedo komentariše

  meda za premijera

  1
  4
 7. vaso komentariše

  Medo samo karaj joanka ko ga jbe

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.