Konjević: Vukšić odao tajne podatke obavještajne agencije države članice NATO

6

Poslanik Socijaldemokratske partije (SDP) Raško Konjević saopštio je danas da je direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Dejan Vukšić suprotno odao tajne podatke jedne obavještajne agencije države članice NATO.

“Direktor ANB suprotno Zakonu o tajnosti podataka odao tajne podatke jedne obavještajne agencije države članice NATO. Prekršio član 26 stav 3 Zakona. Skandal!!!!”, napisao je Konjević na Tviteru.

On je dodao da je, nažalost, ovim kompromitovan rad Agencije, njen ugled i povjerenje u radu sa partnerskim službama članicama NATO.

“Otkrio identitete rezidentnih predstavnika te službe kao i njihove prioritete u radu i “mete” njihovog rada. To su tajni podaci te službe i strani državljani u ovom slučaju nemaju pravo pristupa tim podacima”, napisao je Konjević.

Na današnjoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu, čiji je Konjević član, saslušava se potpredsjednik Vlade Dritan Abazović povodom medijskih navoda o Stevanu Simijanoviću. Sjednica je zatvorena za javnost.

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu je Milan Knežević, zamjenik predsjednika Odbora Mevludin Nuhodžić, a članovi su Milo Božović, Vladan Raičević, Dragan Ivanović, Dragan Krapović, Boris Bogdanović, Predrag Bošković, Branko Čavor, Ivan Brajović, Ervin Ibrahimović i Konjević.

6 Comments
 1. Mrga komentariše

  Ti si Konjeviću iskonpromitovan da ti niko ništa ne vjeruje.

  14
 2. Ja komentariše

  Konjeviću napuši se kite

  11
 3. bogom dan komentariše

  Ajde Rasko konju, osjebi vise, dok si bio u koaliciji sa DPS om, curao si kao p…. !!!

  11
 4. vaso komentariše

  Zašto borba skriva veličanstvenu pobedu dinama zagreb nad engleski totenham

  1. Anonimni komentariše

   Zato što nas boli kita i za tebe i za Dinamo!

  2. Ja komentariše

   Žekaj prvo Vaso da ti se svi mi na majku izredjamo pa onda,može?

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.