Knežević: Vijesti, posle DPS-a, imaju najviše kadrova u novoj Vladi

10

Posle DPS- a Vijesti imaju najviše kadrova u Vladi Zdravka Krivokapića, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević.

“Pozivam glavnog urednika Vijesti Srdana Кosovića da pita Željka Ivanovića (ako smije), koliko puta u jednom danu njegov šef zove Dedinje. A pošto ne smije, neka broji do 23. Samo Roćen da ne čuje, inače opet ide smanjenje plate”, napisao je Knežević na Tviteru.

10 Comments
 1. t-rex komentariše

  Svi mi odavno znamo da je Abazovic i Krivokapic a i otac Gojko na platnoj listi Vijesti i njuhov kadar osim izgleda vas koji ste sve ovo dopustili i to na stetu gradjana Cg a i na svoju stetu. Sad sutite na igre oko unistavanja Instituta S.Milosevic ,drzanje radnika bez plate od strane Vlade i pripremu terena da Rakcevic i Vijesti preuzmu institut.Malo je blesava vasa sutnja i kostat ce vas glasova ako se ne probudite na vrijeme.Narod vidi da ova Vlada brine brigu samo o platama glasaca DPS-a a sve druge kaznjava.Moj savjet vam je da ne kaskate za dogadjajima ne mlatite praznu slamu i da izlazite u javnost sa nepokolebljivim stavovima koje necete mijenjati i bez price da vi ne rusite Krivokapica i Vladu jer ovu nakazu treba srusiti jer nema razlika izmedju nje i Vlade Duska Markovica.

  5
  1
 2. SaIstokaCvet komentariše

  Pa jasno #Medojesveupravu ! Zasto nijesi poslusali Meda na vrijeme, budaletine? Ponovo je bio sve u pravu! #Medosvezna

 3. Nona komentariše

  Zasto to dozvoljavate? Nemojte tako, bila su im puna usta “departizacije”.
  Naravno, samo u kampanji prediybornih laganja.

 4. Kosta komentariše

  Nama i nisu trebali izbori kada nisu mjerodavni,i onako se gradjani vise nista ne pitaju…

 5. Ivana komentariše

  Svi bi problemi bili lako rjesivi da su vladu predvodili savjesni i odgovorni ljudi, oni koje je narod kao takve prepoznao i donio im pobjedu na izborima.

 6. Milica komentariše

  Ziva ti je to istina MIlane!

  1
  1
 7. Sparta komentariše

  Ti si predlozio mandatara . Vi ste dopustili da 5 dere 95%. Uz svo uvazavanje, ne moze bit da nista znali niste.

 8. Dragan komentariše

  Pipune ne seri. Glasač sam fronta al ti moram reći da ne sereš. Po dibini ste svi dobili što ste htjeli. Vlada je projekat ambasada zapada i ko god da je na mjesto Zdravka mora po njinom diktatu. Gledajte pa sredite spiskove glasačke i sve ono dje je dps krao. Kad to uradite na izbore. Dosta je vašeg preseravanje.

  2
  1
 9. Nevena komentariše

  Nažalost.

 10. Masa komentariše

  Vijesti su raspad obicni..

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.