Knežević: Režim će pokušati preko pandemije da uguši nastavak litija i otpor građana

8

Režim će pokušati preko pandemije da uguši nastavak litija i otpor građana i da nas navikne na diktaturu i vanredno stanje, siguran je jedan od lidera DF-a i predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević.

Nedeljama unazad, kazao je on za Srbin Info, na režimskim medijima sprovodi se nezapamćena kampnjanja protiv SPC, kako je ona glavni uzročnik pandemije korone, jer su se ljudi pričešćivali.

Sada je priveden Mitropolit Amfilohije, jer je, zamislite, ušao u Crkvu. Ispred svih hramova postavljeni su policajaci, a hapse građane i ako samo prođu pored hrama u Podgorici, naglasio je Knežević i posebno istakao da je današnje hapšenje Mitropolita Amfilohija i zvanično uvođenje fašizma u doba korone i najava konačnog obračuna sa SPC.

U isto vrijeme, restriktivne mjere za njih ne važe, DPS je sve vrijeme u kampanji, sa parama iz budžeta prave takozvane pakete pomoći i poklanjaju ih građanima. Njihovi tajkuni nastavljaju sa radom na gradilištima bez mjera zaštite za radnike. Rade čak i za vrijeme policijskog časa.

S druge strane, hapse se opozicioni lideri, sveštenici SPC i svi građani. Već deset dana sam u kućnom pritvoru, Nebojša Medojević je već 30 dana u karantinu, dakle mnogo više nego što je potrebno za suzbijanje korona virusa. Režim Mila Đukanovića pokušava da ugasi svaki vid otpora. Njihovi botovi čak prate građane koji hoće da uđu u crkvu, bilježe ko hoće će da upali svijeće i prijavljuju policiji, naveo je Knežević.

Živimo u atmosferi Golog otoka, jer sada policija može po prijavi špijuna-komšije da kršite „mjere protiv zdravstvene zaštite“, da vam upadne u kuću, ocijenio je Knežević.

8 Comments
 1. Baja_California komentariše

  A oni treba spomenik ovoj koroni da dignu jer da se nastavise litije jos mjesec dana ojde Mikas i Ministar za goveda put Bjelopavlica starim putem da odmore malo.

  15
  5
 2. Buka komentariše

  Dobro je..Mladjani gos n Knezevic,znan kao Nindza od Zete,ono s Pipunom jok cu pominjat…Glasnu se..Empatican ka sto Valja..brizi o Kolegi Guz… ,pametnom i Cestitom..Pravi primjer svim Nama..Puku obicnom…Nepravdu ne Trpi,.Apsana Spuska,zaplasila jok ga…Junak,Casnik…Casna Zeto,cim li Ga Zasluzi…

  4
  12
 3. Pop iša u Duklju komentariše

  Buka, ti si novodukljanac,voliš talijanski,
  pa ti je miliji Montenegro,nego Crna Gora.
  E ,kako volis talijanski,evo ti jedna poslovica na latinskom : e shipu racq ,Buka.

  10
  5
 4. Lange komentariše

  E PA VI VAJNA OPOZICIJO NEDAJTE,NA VAMA JE.UGUŠITE LI VI VOLJU NARODA JOŠ JEDNOM NFĆETE VIŠE ZAPAMTITE.BOJKOTUJTE IZBORE AKO DPS LOPURDE NA PRIHVATE IZMENE I ONDA POZOVITE NAROD DA NE DOZVOLI GLASANJE.IZVOLIZE POVUCITE POTEZ SAD ILI STE ISTE LOPURDE KAO I OVI.A NISTE DALEKO SIGURNO

  3
  8
 5. Buka komentariše

  Andjeli s Popovima..i po nadimku..lako je vrijedjat..Duhovito nije cak..p.s.nijesam od tijah,parnjaka potrazi ,Druga..

  2
  4
  1. Prčijo Biroli po MNE komentariše

   Fumo,fumo,Buka.
   Fumo tuti montenegrini

   5
   2
 6. Buka komentariše

  Naravno da Volim Crnu Goru..Montenegro je samo prevod..ne samo na Italijanskom jez..A o Dukljanima,Prvim Suverenim Slovenima ovdje…nema graske..vjerovatno Vecina Nas i Vas..

  3
  2
 7. Rikardo komentariše

  Knezevicu i ostali narode, te lopurde kako ih Vi nazivate, vlast, s obzirom na sastav i ljudcki kvalitet, oni sebi daju za pravo(to jest pokusavaju) da urade sve sto im se dozvoli da bi i dalje sacuvali svoje pozicije, sto je mora se priznati ili razumjeti “normalno” s njihove tacke gledista. MOCI CE SAMO ONOLIKO KOLIKO IM NAROD DOZVOLI. SHVATIMO JEDNOM ZA VAZDA, NAROD CINI DRZAVU A NE PARTIJA ILI NEKA DRZAVNA ADMINISTRACIJA.

  3
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.