Knežević odbio da bude potpredsjednik Vlade: Suština je uključivanje parlamentarne većine u vršenje vlasti, a ne nikoga personalno

2

Lider DNP-a MilanKnežević danas je kazao da mu je premijer Zdravko Krivokapić tokom jučerašenjg razgovora ponudio potpredsjedničko mjesto u Vladi, ali da je on to odbio.

“To ne znači da ne vjerujem u sebe i svoje mogućnosti, već smatram da nije suština u personalnim rješenjima već uključivanje parlamentarne većine u vršenje vlasti”, rekao je on na konferenciji za novinare.

On je istakao da postoje razlike između premijera i DF-a.

“Mislim da je potrebna rekonstrukcija Vlade. Odbio sam da budem kandidat za potpredsjednika u Vladi. Rekao sam Krivokapiću da u toj Vladi treba da se nađu ljudi iz DF-a i SNP-a. Krivokapić je postao politička ličnost nastupom na izborima u Nikšiću jer on tamo ima dva mandata. Moramo da riješimo parlamentarnu krizu i smatramo da je potrebna rekonstrukcija Vlade”, poručio je Knežević.

Njegov kolega Andrija Mandić je rekao da će predsjenici parlamentarnih stranaka donijeti odluku za ovu Vladu.

“Ova Vlada ima manjinsku podršku, imamo određene probleme. Nismo krili da imamo krizu Vlade. Parlamentarna većina duskotovaće o rekonstrukciji Vlade. On je govorio da Vlada moze da se širi u pogledu potoredsjedničkih mjesta. Nećemo gladsti nijedan zakon dok se ne izglasaju zakoni o tužilaštvu. Zbog toga je kriza”, kazao je Mandić.

2 Comments
  1. LipaLipa komentariše

    … ako mu premijer. nudio. mjesto podpresjednika. … onda on prvi put u zivotu. shvatio svoje “mogucnosti”. …. premijer se malo nasalalio. sa milanom. da kako. … premijer juce zna sto Milan misli danas. … milan. inatan sto je isto kao predvidljiv. … vodjenje politike vjestina. neko ih lako. neko malo teze. neko nikad. ne usvoji. … ma godilo mu naravno. no na nivou duse. svestan. nema kapacitet. … aj’ zdravo. …

    2
    5
  2. MIKI komentariše

    Milan Knezevic je posten covjek i politicar.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.