Knežević: Daće Bog i sveta mati da se jednom sve povrati, oprosti nam Srbijo i vi kosovski stradalnici

7

Iako se zakleše nad odrom mitropolita da će čuvati kosovski zavjet naših predaka, evo kome je crnogorska vlada čestitala tzv. Dan nezavisnosti, poručio je poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević.

“Daće Bog i sveta mati da se jednom sve povrati!  Oprosti nam Srbijo i vi kosovski stradalnici”, poručio je Knežević na Tviteru.

7 Comments
 1. tako stoje stvari komentariše

  Neka mi oprosti vladika Joanikije što ću napisati da je pogazio svoju riječ. On meni, Bog i srpstvo njemu, ako mogu !

  15
  5
  1. Komita komentariše

   Popoviću komandante Crna Gora pozdravlja te,Popoviću sabljo britka nastavlja se naša bitka!

   1
   2
 2. Radnik komentariše

  Shvata li Vladika Joanikije kad je podrzao Becica i Krivokapica da su taj dan vec bili cestitali dan nezavisnosti Kosova ,shvata li nas Vladika sta bi na tome rekao pokojni sveti Mitropolit Amfilohije koji je sakupljao tijela i kosti stradalnika po Kosovu . Shvatali vladika Joanikije koliko du crkava i manastira moje i njegove crkve porusili ti teroristi Albanski kojima je njegov premijer cestitao dan drzavnosti ,ja necu traziti od Joanikija da mi oprosti na ovom sto rekoh nego nek Joanikije i Krivokapic pokusaju traziti oprost od naseg svetog Mitropolita Amfilohija koji ih je stvorio a oni mu mrtvom lupili samar ondje gdje ga najvise boli,zar je to nas sveti Mitropolit Amfilohije zasluzio od vas

  14
  7
 3. Kontra revolucija komentariše

  Do juce je u zadnjih 5 dana na Kosovu razbijeno i pokradeno iz 11 crkava !.
  A Vlada Crne Gore priznaje i potvrdjuje Kosovo kao drzavu !.
  Toliko od vjernika Krivokapica i cast malog Albanca !.
  Nek vam je na duši !.

  7
  4
  1. LipaLipa komentariše

   ,,, Contra, … davno CG, priznala, Kosovu, usla u nato, davno, … sve ostalo su ni podsecanja, … no su neke ljudje skinuli sa spiska, uhljeba, … odmah se to odrazi na situaciju sa Kosovom, … Kosovo nadleznost, brata vaseg Vucka, … njemu, “patrijahu” Porfiriju, javite za manastire, … koja si ti ljudska us, Contra, … lako ces ti sa dusom, kad je nemas, … aj’ zdravo, …

   2
   5
 4. Dragan komentariše

  Predložio si ga Milane ,postavi mu uslove sad , za Kosovo je kasno a za drugo je tik tak ali nama Srbima ako muški ne reagujete. Puštili ste da se sprdaju s nama Ulcinjski učk brat i ameba bečic, vučete nadam se nenamjerno pogubne poteze po sam DF i Srbe u CG. Ajde postavite mu uslove za rekonstrukciju vlade. Činite nešto djelima ne riječima. # N.M jesveupravubio!!!

  6
  2
 5. Milica komentariše

  Kako nije sramota novu vlast da cestita praznike zlocincima iz UCK, nastavljaju politiku DPS-a!

  7
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.