Kljajević (DNP): SDP podržao posrnuli DPS u Kotoru, prva ljubav zaborava nema

1

Da prva ljubav zaborava nema, pa makar ona bila i politička, jasno nam pokazuju najnovija dešavanja u Luci Kotor, saopštila je Jelena Kljajević, portparol DNP-a.

”Svoju vjernost i spremnost da podrži posrnuli DPS i ovog puta nije propustio da pokaže SDP, koji čak, i u situaciji borbe protiv virusa, koristi priliku da iskaže kajanje zbog napuštanja te višedecenijske idilične zajednice.

Naime, oni su juče održali elektronsku sjednicu Skupštine akcionara Luke Kotor, i tom prilikom smijenili Branka Kovačevića sa mjesta izvršnog direktora tog preduzeća, a sve to dok se Kovačević nalazio u izolaciji, koja mu je određena jer je nedavno prisustvovao sastanku zajedno sa inficiranim licem.

Da je ovaj neljudski čin od ranije planiran, govori nam i ranije održana sjednica Skupšitne akcionara te firme, koja se dogodila 16. marta, protivno mjerama o zabrani okupljanja, na kojoj je na čelo Odbora direktora Luke Kotor dovedena predsjednica OO DPS Kotor, dr Tatjana Stanovičić.

Iako su tada sva okupljanja već bila zabranjena, na održavanju ove sjednice su insistirali aktuelni gradonačelnik Kotora, Željko Aprcović, i poslanik i počasni predsjednik SDP-a, Ranko Krivokapić. Napominjemo da oni do danas nijesu snosili posljedice zbog svog postupanja, iako se mnogi građani širom države hapse zbog mnogo bezazlenijeg kršenja mjera.

Nama je jasno, da je insistiranje o održavanju ove sjednice, bilo samo uvertira kako bi se danas kapetan duge plovidbe, Branko Kovačević, smijenio sa mjesta izvršnog direktora Luke Kotor, a kao VD postavio Marko Radulović. Ali nam je takođe jasno i da su brodovi SDP-a ponovo u pristaništu DPS-a. I da samo čekaju povoljan trenutak kako bi zaplovili zajedničkim morem, jer njima vjetar u leđa može samo dati stari koalicioni partner”, kazala je ona.

1 Comment
  1. Ljuta komentariše

    Divim im se koliko vrijedjaju kotorane nekazljivo….

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.