Kim Dotkom citirao Vučića: Ostalo je 3-4 mjeseca do Velikog Praska!

0

Slušajte predsjednika Srbije i njegovu iskrenu ocjenu situacije u Ukrajini, Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu, ili će platiti krajnju cijenu, napisao je finsko-njemački tehnološki biznismen Kim Dotkom na Iksu, citirajući predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Ostalo je tri do četiri mjeseca do Velikog praska. To je i moja procjena. Slušajte predsjednika Srbije i njegovu iskrenu ocjenu situacije u Ukrajini. Evropljani se moraju isključiti iz lošeg uticaja američke imperije u padu ili će platiti krajnju cijenu“, napisao je on.

On je podijelio dio intervjua koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dao za švajcarski „Veltvohe“.

Vučić je u istom intervjuu rekao da je „voz napustio stanicu“, te da „ako velike sile ne urade nešto u narednim periodu, svijet se kreće ka katastrofi“.

„Ako se kladite da neko blefira, to znači da nemate bolje karte“, rekao je on.

Isti intervju juče je citirala glavna urednica medijske grupe „Rusija sevodnja“ i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, koja je podijelila dio u kom Vučić govori o demokratiji.

Vučić je naveo da ima pitanje za njih, tačnije da li mogu da gledaju kinesku ili rusku televiziju u Švajcarskoj, na šta su mu odgovorili da mogu, dok u Njemačkoj ne mogu, jer je zabranjena.

„Dobro. Ako je zabranjeno, da li je to zaista demokratija? Ko određuje šta je demokratija? Kada sam bio veoma mali, bio sam veoma loš u crtanju. Bio sam potpuno netalentovan. Jednog dana sam morao da nacrtam konja. Ali uopšte nije ličio na konja. Morao sam da napišem na crtežu: ‘Konj'“, naveo je Vučić pokazujući kako u stvari danas izgleda demokratija u svijetu.

(RT)

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.