Kada god ga uhvate u prevari: Krivokapić lažnim pismima vara narod, da sakrije dil sa DPS-om!

27

Premijer Zdravko Krivokapić obraća se pismom narodu svaki put kada isti prevari i izda.

Tokom svog dosadašnjeg mandata Krivokapić je nebrojeno puta izdavao narodnu volju građana, i svaki put put je svoju prevaru pokušao da “spere” licemjernim, dirljivim i slatkorječivim saopštenjima u koje više ni sam ne vjeruje, ali zato od naroda traži podršku da nastavi sa varanjem javnosti koja je uzaludno mislila da je 30. avgusta stvarala istoriju.

Prvo obraćanje narodu Crne Gore premijer Zdravko Krivokapić, je imao 6. aprila povodom zahtjeva za smjenu ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića. Tada je naveo da je odluku o smjeni donio “teška srca” i dodao da on to nije uradio da bi izdao narod, već da bi narod sačuvao, iako danas tu odluku mnogi ne razumiju. Vlada ide putem, kako je rekao premijer, koji podrazumijeva donošenje odluka koje neće biti lake.

-U prethodnom periodu, zajedno sa svima vama, borio sam se za svetinje naših predaka, za svetinju naših duša, za ono najsvetije i arhetipsko u nama što su probali bezočno da nam otmu.

Nosio sam, skupa sa svima vama, borbu svog roda, i ponosno ali ne bez zazora stao na čelo onoga što sam branio, a vi odbranili na ulicama i na biralištima. Zajedno sa vama povukao sam poslednju liniju odbrane i dopustio da kroz mene odjekne vaš glas otpora.

Dragi saborci, braćo i sestre,

Molim vas da razumijete da borba za dostojanstven život nije gotova, nego da je prenijeta na prljavi teren politike, u kojem se podrazumijevaju neki kompromisi koji ne moraju uvijek biti jasno uočljivi časnom i poštenom svijetu, koji je u ovu borbu krenuo zajedno sa mnom.

Njegoš nam je ostavio besmrtne stihove: „Ko na brdu ak’ i malo stoji, više vidi no onaj pod brdom“. Meni je Gospod dao iskušenje da stojim na brdu i da vidim malo dalje od većine građana naše gorde i ponosne Crne Gore. I zato vas iskreno molim da mi vjerujete da ću do posljednjeg svog daha biti i jesam vaš saborac, ali da danas, kao čovjek na odgovornoj i važnoj državnoj funkciji, moram da uzimam više različitih faktora u obzir prije donošenja svake odluke.

Nakon 30. avgusta ponio sam krst mog naroda koji je bio otpisan od strane različitih centara moći, što inostranih, što domaćih. Naroda koji se vratio nakon dugog sna i pokazao da ne namjerava da povije kičmu i dopusti da ga zauvijek odnesu kovitlaci istorije. Draga braćo i sestre, ja taj krst nosim i danas.

Da bismo krenuli dalje, u ime koalicija pobjednica avgustovskih izbora, potpisali smo Sporazum, po kom – zbog raznorodnosti koalicija – nećemo dirati strateški kurs zemlje. Dogovorili smo se da se nećemo dijeliti u pitanjima koja su DPS-u služila kao poluge preko kojih nas je politički nadgornjavao, dijelio i držao u pokornosti. Potpisali smo Sporazum da bismo Crnu Goru zajedno oslobodili od međusobnog nerazumijevanja, da bismo pomirili oca sa sinom, brata sa sestrom, komšiju sa komšijom. Potpisali smo Sporazum da bismo pobijedili i demontirali režim koji nas je 30 godina držao kao taoce svoje nakaradne politike. Potpisali smo Sporazum da bismo pobijedili.

Sporazum koji je potpisan nije i ne može biti svima po mjeri, ali jeste jedini način da se pomenuti proces otpočne. A on neće biti brz i lagan, niti će prolaziti bez otpora. To je izazov koji su morali da prihvate svi ministri iz kabineta na čijem sam čelu, uz jasnu svijest da svako soliranje na osjetljivim pitanjima i temama može donijeti štetu našem zajedničkom putu ka cilju kojem svi težimo.

Nakon što sam juče javno istupio, rekao ono što mi je na srcu, jer samo tako mogu pričati sa svojim narodom, nakon što sam javno ukorio ministra Vladimira Leposavića, dio vas me je optužio za izdaju. Pošteni, divni i časni narode Crne Gore, ja imam hiljadu mana, ali izdajnik nikad nisam bio niti ću biti. Neću izdati ni zemlju koju vodim, ni sve ljude koji su u meni vidjeli nadu da Crna Gora može vaskrsnuti i zasijati gordim sjajom kakvim je sijala vijekovima.

Uz čvrsto obećanje da neću odustati od sna koji smo se usudili da sanjamo sada kad nam je nadomak ruke, na kraju vas još jednom molim za razumijevanje, trpeljivost i toleranciju za naš položaj.

A ja sam vaš koliko sam bio prvog dana i koliko ću biti dovijeka- napisao je tada uzvišeni Krivokapić.

Nakon pisma tajno otišao Milu “na noge” i sklopio tajni dogovor

A koliko je odan narodu koji mu je ukazao povjerenje najbolje govori to što da je nekoliko dana nakon srceparajućeg obraćanja građanima sklopio tajni dogovor sa Milom Đukanovićem po kojem je povukao izmjene odlue o crnogorskom državljanstvu i Zakon o prebivalištu. Đukanović je zauzvrat povukao svoje pristalice ispred Vlade i crnogorskih magistrala.

To je potvrdio i sam Milo Đukanović.

– U okviru toga smo se naravno dotakli i političkih tema i zaključili da je jako puno pitanja koje moramo brzo staviti na dnevni red i da pokušamo da pronađemo neke mogućnosti za saradnju koja će doprinijeti da se makar dio neizvjesnosti koja danas opterećuje crnogorsku zbilju, otkloni – izjavio je Đukanović za RTCG.

Pravdao se zbog skandala u Patrijaršiji

Nakon sramnog ucjenjivanja Sabora i odbijanja da potpiše Temeljni ugovor koji je već bio dogovoren, Krivokapić je opet osjetio potrebu da se obrati narodu i opravda još jednu svoju prevaru. Samo što je ovim činom, pored naroda, prevario i SPC.

-Imao sam čast da u Patrijaršiji srpskoj razgovaram sa Njegovom Svetošću Patrijarhom srpskim Porfirijem i više arhijereja SPC. Na sastanku je potvrđeno opredeljenje da se potpiše temeljni ugovor sa SPC – saopštio je danas Krivokapić.  Sa Njegovom Svetošću smo ostali dogovoru da se usaglasimo oko termina potpisivanja temeljnog ugovora. Radujem se izboru novog Mitropolita crnogorsko-primorskog uz veliku veru da će voditi narod poput svog prethodnika blaženopočivšeg Mitropolita Amfilohija. Kako dolikuje Patrijarhu ali i gostoljubivom i vernom crnogorskom narodu – naveo je Krivokapić.

DPS mu sačuvao fotelju, a tvdi da DF sa njima želi da obori Vladu

Najbestidniie od svih obraćanja narodu bilo je današnje u kojem je pokušavao da odbrani svoju saradnju sa DPS-om koja je ovjekovječena smjenjivanjem ministra pravde, ljudskih i manjinskih Vladimira Leposavića. Na njegov zahtjev za razrješenje Leposavića, DPS je prekinuo bojkot i u Skupštini podržao premijerov predlog i tako spasio njegovu Vladu od pada. Krivokapić, umjesto da se zahvali DPS-u što mu je sačuvao fotelju, zamjenom teza, poručuje da DF zajedno sa DPS-om radi na obaranju Vladu.

-Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore, a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora. Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i Parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobjedu na avgustovskim izborima odbrane po cijenu svojih života- napisao je Krivokapić na Tviteru.

Priznao da pobjeda nije ostvarena 30. avgusta

Sam premijer je u svog poslednjem izlaganju u parlamentu izjavio nešto što je u javnosti, pored svih njegovih skandaloznih nastupa tog dana, prošlo prilično neopaženo- da pobjeda i razvlašćivanje DPS-a nije ostvareno 30. avgusta, već 31. kada su on Aleksa Bečić i Dritan Abazović potpisali Sporazum koji su im poturile na ovjeravanje zapadne ambasade.

Tvrdi da je narodni premijer, a bježi od sopstvenih birača

Iako svakodnevno tvrdi da narodni premijer, Krivokapić izbjegava razgovor sa nezadovoljnim građanima koji su mu ukazali povjerenje 30. avgusta. Ali je zato komitama na Cetinju  tokom šetnje ukazao svo poštovanje.

 

 

 

 

I

27 Comments
 1. milos komentariše

  Mandicu kako se Krivokapic izasra po vama. Optuzuje vam da vam je preci bio Vucic nego amfilohijeva sahrana, laze da je Milan napadao Amfilohija. Knezevic se mozda malo poviseno obracao Amfilohiju ali samo zato da Amfilohije bolje razumije da je DF ipak bolji u politici. Smjenjuj ovog izdajnika i da se smijene izdajnici iz crkve

  37
  25
  1. Ksilofon komentariše

   Milan je iz ljubavi vikao na Amfilohija.

   Znaš kako se kaže, majka mila majka bila. On tako vaspitno, da se Amfilohije popravi, pa da ne pravi iste greške drugi put.

   A i pedagoški, nije ruku digao na mitropolita nego samo vikao.

   6
   12
   1. Vasoje komentariše

    Ne diži ruku na sotonjaru no ga nogom odbali

    1
    2
  2. Miki Crnogorac komentariše

   Casica, pismo, casica, pismo, casica, pismo, casica, pismo, casica, pismo……….
   Ehhhh

 2. Ivi komentariše

  On ta pisma ne piše nego,, žuti,,. On je samo uzeo pare.

  29
  1
  1. Ivi komentariše

   Toliko sam srećna što ovaj Smrad sa kvaziekspertima nećemo gledati, što nam je potpuno jasno šta ova smrda misli okolo i kakve su im namjere. Mi ćemo završiti u žici kao Srbi na Kosovu ili ćemo se homogenizovati. Ovaj šljam su dovele zapadne službe i ričkaće dalje, ali distanca samo. Neka sviraju Srbi na izbore Srbi za Srbe! Imamo podršku.

   31
   2
   1. LipaLipa komentariše

    … nece te ga gledati, kada vam on okrene ledja, kaze licemeri, … ocete do se mi pitamo, glasamo, da kako, … bas se vi lozite na Srbe, lozite se na srbske pare, … no sve prolazi i procice pa i vucko, … aj’ zdravo, …

    3
    11
 3. Istina je jedna nema dvije komentariše

  Srpski jezik je bogat ne samo zato sto ima savrsenu azbuku, nego i sto jedna rijec ima toliko znacenja da opise nekoga ili nesto, sto bi na nekom drugom jeziku trebao citav referat… U ovom slucaju rijec : S P L A C I N A

  32
  2
  1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

   Misliš S M R A D?

   4
   1
 4. NIKO99 komentariše

  Vidite, juče u skupštini je bilo primjetno da su poslnici srpskih partija bili neobavješteni o događajima sve do poslednjeg momenta. Bilo je jasno po ponašanu poslanika da svi u zgradi znaju da će se DPS pojaviti i glasati za rezoluciju i smjenu Leposavića izuzev poslanika srpskih stranaka. Održavali su ih u neznanju kako bi Budžet bio izglasan. Službe Srbije su bile dužne da obavjeste predstavnike srpskog naroda o pripremama za napad na naš narod u skupštini Crne Gore a ćutale su. Nisu obavjestile naše predstavnike. Rezolucija o Gencoidu koji se nije desio je prirpema za Genocid nad našim narodom. Ovo je jasno svima. Naše su službe u saradnji sa našim neprijateljima obavile pripremu za strahovit zločin nad našim narodom. Nikada ne zaboravite da naši najgori neprijatelji sjede u BIA.

  13
  13
 5. Bokelj komentariše

  Na sjednici Skupštine CG, kada je ovaj nečovjek nakon tzv ekspozea i nakon diskusija poslanika o ekspozeu, ustao i saopštio da niti jednog poslanika neće komentarisati, trebalo je prekinuti njegov izbor. Dakle od svih poslanika je napravio budale. TO JE ISTINA! Da ovo nije moja naknadna pamet svjedok mi je ovaj portal i moji komentarim poslednjih 6 mjeseci. Dakle prije 6 mjeseci sam ovog nečovjeka nazvao Zdravko Šojić i pitao se zbog čega se MCP ne ogradi od njega. Smiješno je bilo i ponašanje DF-a i pozivanje na zakletvu pod Ostrogom, pa zakletva na sv. Trojicu, pa obečanje dato blaženopočivšem Mitropolitu i sl. Dakle, Zdravko Šojić nas je, uz potpuno svijesnu pomoć DF-a i MCP napravio budalama.

  17
  3
  1. NIKO99 komentariše

   Druže, ja i ti smo Bokelji i stoga pametni ljudi. Mi vidimo jasno što ko radi. Nažalost naš narod vode razni jadnici sa čuke i ti ljudi nemaju kapacitet i znanje neophodno za vođenje nacionalnih interesa. Teško je meni a vidim i tebi stalno gledati nerazm tupavih i nesposbnih koji se samo ređaju na pozicijama odlučivanja. Gadno vrijem se sprema. Velike sile pripremaju širenje islama. A ovi idoti se ubiše da sebe istrebe.

   5
   10
 6. Bokelj komentariše

  I ako bi čovjek htio da bude pošten morao bi priznati da je više zla u ovih par mjeseci učinio Zdravko Šojić, nego Milo u prethodne tri decenije

  26
  3
  1. Ksilofon komentariše

   Sram te bilo za ovaj komentar. Ako ni zbog kog drugog zbog svih Milovih žrtava…

   Za vas mi je lako, uprasili ste se i obogatili izigravajući 30 godina opozciju. Ali hiljade ljudi je režim progonio i bez hljeba ostavio.

   6
   8
   1. Onako usput komentariše

    Zato tebi sada sendvic miliji od obraza 😉

    7
    1
 7. NIKO99 komentariše

  vdje vidim da je neko kliknuo i dobio 6 punih poena jednim klikom, toliko o tabloidu Borba.

  3
  7
 8. Bure komentariše

  Umesto govna da otvaraju fabrike oni narod koji ih je dovukao na vlast proglašavaju za genocidan … Zna se plan jezuita ,ali tvrd je orah voćka čudnovata ..

  13
  2
 9. Богољуб komentariše

  Odlično složena čista istina u tekstu.
  Kakav blefer je ovaj Zdravko Krivokapić.

  13
 10. Radosav komentariše

  Piši, Milijana, vako:
  Profesore Zdravko ! Ja ne viđeg veće budale od tebe, koja radi više protiv sebe, do tebe! Utuli, kad nijesi doslen, utuli i nemoj nam se više pomaljat na oči! Ako se pomoliš bolje da se nijesi pomaljo, očima te ne mogu više gledat.
  Vrti glavom, koliko ti drago! Moš vrtit i mahat do ujutru, džabe. Što si ga prdio, prdio…otprdio si ti svoje.

 11. com komentariše

  kao ono rece rade serbedzija u varioli veri
  picka je polni orgabn a PIZDA je karakterna osobina

 12. MlAden komentariše

  Ko o cemu, kurva o postenju!

 13. Cellamare Giuseppe komentariše

  Zdravinjo vas ne benda ni za suvu sljivu. Eno ga u Becu… Zahvaljujuci Frontu obidje pola svijeta. 🤣

  6
  2
 14. Kontra Revolucija komentariše

  Ranije su izdajnici i kolaboratori sve u tajni radili zinkarili !.
  Krivokapic to uspeva javno !.
  Ja bi mu nobelovu nagradu dao !.
  Taj nije izdao nekog komšiju ili neke familije , ta je izdao sa Becicem i Abazovicem ceo jedan narod !.
  To još svet nije video !.
  Pošteno podmuklo !.
  A vala ste se usrecili Srbi/Crnogorci !.
  Bolje da ste u go*no nagazili !.

  1. Novopečeni Staropodgoričanin komentariše

   Pa i jesmo.

 15. Srbin komentariše

  Ja bih koliko sjutra pokrenuo pitanje njegovog povjerenja… Nema tu mnogo price.

  1. Gojko komentariše

   Ti i dps

   2
   2
 16. VISEGRAD 2021 komentariše

  SPREM TE SE SPREMTE CETNICI,RAVNOGORCI VISEGRADA,DELIJE I GROBARI PATRIOTE,USTASLUK PREDVODJENI KRIVOKAPICEM UZIMA MAH,NADVILI SU NOZ NAD SRPSKOM GLAVOM.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.