Jovanović: Slobodu ne možete uhapsiti niti joj dati otkaz!

Jovanović: Slobodu ne možete uhapsiti niti joj dati otkaz!

Parapolicijska hunta nastavlja da drži Opštinu Budva uhapšenom i da vrši faktičku vlast na način što ne dozvoljava legitimno i legalno izabranim predstavnicima građana da uđu u zgradu i rade ono za šta su izabrani, ocijenio je Nikola Jovanović, funkcioner DF-a.

“Haos koji su napravili u samoj zgradi, razvaljujući vrata i preturajući dokumentaciju najbolje govori o “demokratskom kapacitetu” DPS-a, njihovih satelita i poslušnika. Neidentifikovana lica koja su preuzela opštinski zgradu su mi jutros uručili kopiju zapisnika Upravne inspekcije kojim mi se sprečava da vršim javnu funkciju, što me je naravno slatko nasmijalo.

Ta NN lica su izgleda preuzela nadležnosti Upravne inspekcije, policije, suda i tužilaštva. Zapisnik je kriminalan, nezakonit i potpuno netačan. Čini mi veliku čast što sam svojom borbom protiv organizovane kriminalne grupe zaslužio optužnicu, krivične i prekršajne prijave i sada razrešenje sa javne funkcije, a sve to suprotno zakonu, pravilima i procedurama.

Sama činjenica da mi je NN lice dalo kopiju zapisnika isto se ne može smatrati uručenim shodno Zakonu o upravnom postupku pa samim tim ne može proizvoditi pravno dejstvo.

O brojnim nezakonitostima u samom zapisniku da i ne govorim jer bi trebalo dosta vremena.

Želim jasno da poručim i pučistima, ali i onima koji su ovaj lokalni državni udar osmislili – ne priznajem ni vaše otkaze ni vaša razrješenja. Ko što vidite, ne možete nas slomiti, zastrašiti ni pokolebati. Sa svakim novim udarom jačate energiju koju smo pokrenuli iz Budve i koja se širi Crnom Gorom.

Mi nastavljamo još jače, hrabrije i odlučnije jer je uz nas onaj dio Crne Gore koji drži do slobode, ugleda, časti i poštenja. Represija koju ste pokrenuli okreće se protiv vas.

Policajci skidaju uniforme, studenti i ljekari su se pobunili, intelektualci više ne ćute. Sva sila vam je uzaludna jer slobodu ne možete uhapsiti niti joj dati otkaz, kazao je on.

Related posts

2 Comments

 1. Courage

  Bravo mladiću, nastavite časno i odvažno, i pokažite koliko Vam je srce veliko i koliko je Crna Gora srećna što Vas ima! Podršku ćete uvijek imati ako ostanete dosledni istini i pravdi! Živjeli!

  Reply
 2. Komšija

  Rekao bih da nijeste poštovali Zakon, kakav takav. I okle se nađe u BD…nijesu valjda tamo svi retardi.

  3
  8
  Reply

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *