Joković: Akter afere “Koverta” je oslobođen, to je dovoljno da se nešto u Tužilaštvu promijeni

8

Akter afere “Koverta” je oslobođen i samo to je dovoljno da se nešto u tužilaštvu i sudstvu mora mijenjati, saopštio je danas Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) nakon sastanka sa predsjednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem.

“Današnji sastanak pokrenuo je neka pitanja, vjerujem da svi želimo da prevaziđemo parlamentarnu krizu”, istakao je Joković.

On je dodao da je zamolio premijera da ovih sastanaka bude više.

“Mislim da smo do sada previše rekli jedni o drugima, je li tačno ili ne nije bitno. Krajnje je vrijeme da se okrenemo rješavanju problema. Uvjeren sam da razumom moramo doći do zadovoljenja svih, jer nije dobro da su jedni zadovoljni, a drugi ne”, kazao je Joković.

On je rekao da su na poziv međunarodne zajednice  odustali od usvajanja tužilačkih zakona.

“Sačekajmo mišljenje Venecijanske komisije (VK). Čujem da su stigli, pročitaćemo ga. Mi u SNP smo za to da se donesu bolji zakoni i da Crna Gora bude pravednija”, rekao je Joković.

Krivokapić je danas razgovarao i sa predsjednikom Demokratske narodne partije (DNP) i jednim od lidera Demokratskog fronta (DF) Milanom Kneževićem i predsjednikom Nove srpske demokratije (NSD) Milanom Kneževićem.

(Vijesti)

8 Comments
 1. Ivi komentariše

  Ti si ga ostavio SLUGO KRIVOKAPIĆA ZADNJI!

  7
  10
  1. Pravda komentariše

   Kako ti ne dosadi Medojevicev slugo? Cemu ovolika fiksacija i mrznja prema SNPU? I to od osoba koje su podrzavaoci samostalne Crne Gore, crnogorskog jezika i crkve kao i clanstva u NATO? I ne govorim sad o DPS vec o PZP jer su nabrojane vrijednosti za koje se i PZP nalaze. Zakoni ce se promijeniti i maci ce se Katnic i to bez da ispadnemo u ocima EU divljaci sto ce sve na trupicu. A Medojevic je toliko bitan vidjeli smo iz podataka koje je objavio g. Vuksic da ga cak ni sluzba nije prisluskivala ni pratila, nije bilo potrebe.

   14
   1
   1. Ivi komentariše

    Nema splačine bez crvene splačine. To se najbolje vidjelo kako su svi Generali bili plaćenici stranih službi kad je Milošević pao. A ovaj je iz te vreće. Milić to najbolje zna.

    5
    11
  2. Ja komentariše

   Najveće zastidje ove vlade je što još uvijek ovaj mongoloid katnić sedi u istu stolicu pa sve da ga amerika lično drži do kurca,za svu represiju protiv naroda i neistomišljenika lično je on odgovoran,drugo zastidje policija ,da policija na dan izbora u nk čuva štab za otkup STOKE i da nijedan od od onih nije oriveden nestvarno,treće zastidje RTCG i dalje u punoj snazi i kapacitetu daleko bilo.a za sve ovo dovoljan je bio leks specijalis i sve gotovo za par dana.policajac može jednom da odbije naredjenje drugi put po zakonu ostaje bez posla.naravno ako odbije razuman i legitiman zadatak ne nebulozu neku.tako da oni mogu da pričaju moronima nekim da nemože drukče.može i te kako.

   12
 2. Marko komentariše

  O cemu ti to?
  Ja da sam na Krivokapicevom mjestu, u sred skupstinske sale bi zalijepio 2 dobre samarcine Nebojsi Medojevicu, da mu vise nikad ne padne napamet da sere po svima u vladi.

  5
  8
 3. Pop Pera komentariše

  ovaj joković je izuzetno GLUP čovjek, Miga Stijepovića je oslobodio SUD, a tužilaštvo je uložilo žalbu, prema tome joković treba da rže i njače na sud a ne na tužilaštvo, međutim radi se o izuzetno glupom džudisti koji je sam nad sobom izveo ipon, pa mu se smiju i u partiji i u komšiluku..

  1
  10
  1. Crni Guja komentariše

   Dokoni pop i jarice krsti.

 4. Helm komentariše

  Međunarodna zajednica ili u prevodu određeni centri moći na Zapadu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.