Istraga o napadu na novinarku Vijesti: U tužilaštvu danas saslušan Mladen Milutinović, suvlasnik DAN-a!

0

Suvlasnik DAN-a Mladen Milutinović pozvan je danas u tužilaštvo, u sklopu istrage o ranjavanju novinarke Vijesti Olivere Lakić, saznaje Borba. On je dobio poziv da se u svojstvu građanina javi u tužilaštvo. Prema našim saznanjima, istražitelje je interesovalo, gdje je Milutinović bio kritične večeri, jer oni imaju saznanja, da se nalazio u neposrednoj blizini mjesta gdje se desio napad.
“Milutinović je pozvan u svojstvu građanina da da izjavu o predmetnom događaju, na okolnosti ranjavanja Olivere Lakić. Pozvan je u tužilaštvo jer smo imali operativan podatak da bi on mogao biti očevidac pucnjave i da se nalazio u neposrednoj blizini mjesta na kojem je Lakić napadnuta, kazao je naš sagovornik iz tužilaštva.

Mladen Milutinović
Kako saznajemo, Milutinović nije bio mnogo rečit kod tužioca, vezano za ovaj događaj. Kazao je da ništa nije vidio i da je među prvima pomogao Oliveri Lakić.
Milutinović, inače suvlasnik DAN-a i glavni i odgovorni urednik, tokom današnjeg dana nije odgovarao na telefonske pozive naše redakcije.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.