I MANS učestvuje u napadu na Vučićevog sina, oglasio se Stefanović: “Sin predsjednika Srbije nema nikakve veze sa bilo kakvim kriminalom, u pitanju je zločinačka namjera!”

3

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović, izjavio je danas da Danilo Vučić, sin predsjednika Srbije, “nema nikakve veze s bilo kakvim kriminalom”.

Objavljivanje na portalu KRIK fotografije na kojoj je sin predsjednika Srbije u društvu Aleksandra Vidojevića, navodnog pripadnika “Kavačkog” kriminalnog klana, Stefanović je ocijenio da je u pitanju “zločinačka namjera čija je suština da kriminalizuju Danila Vučića i ugroze mu život”.

Novinari KRIK-a udruženi sa kolegama iz  crnogorske Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i međunarodne  novinarske organizacije Organized Crime and Corruption Reporting Project  (OCCRP) uradili su pomenuti tekst.

“Ne samo što taj pokušaj kriminalizovanja ne potkrepljuju bilo kakvim dokazom, niti indicijom, već rade još opasniju stvar tvrdeći da Danilo poznaje nekog iz jednog klana, pa ga onda ovi iz drugog klana vide kao legitimnu metu. Time ugrožavaju njegov život i sigurnost”, naveo je ministar za TV Pink.

Ocijenio je da “takav obračun sa nečijom djecom nikada nije viđen”.

Dodao je da je “u vrijeme” Dragana Đilasa “cvjetao kriminal”, a da je vlada Srbije čiji je prvi potpredsjednik bio Aleksandar Vučić, “počela obračun s kriminalom i korupcijom”.

“Zahvaljujući tome, danas imamo slobodne ulice s kojih smo uklonili kriminal. Gdje danas imate nekog kriminalca koga policija ne smije da dohvati, kako se taj zove?”, pitao je ministar i dodao da je stepen kriminaliteta u Srbiji opao za 67 odsto.

3 Comments
 1. Branislav komentariše

  Pa cuveni MANS je razotkriven u Crnoj Gori a cinimi se i u Srbiji.Pipci Milove antisrpske kampanje kako vidimo idu i preko MANS-a.

  12
  1
 2. ćipur komentariše

  sto ne uhapse toga djilasa a toliko pokra i ko zna sto cinio
  vi ste onda nesposobna vlast i okrecete pricu
  sin vucica pedera je punoljetan a ovoga djilasa lopova su djeca ispod 10g
  sve vise sam ubijedjen da ste vi lopovi i kriminalci kao i da ste nesposobni da vrsite vlast kako treba jer naravno ovoga i njemu slicne

  6
  8
 3. Perun komentariše

  Prije će biti da je MANS, ANB organizacija nego NVO. Klasičan primjer kako se kreira k'o bajagi organizacija boraca za pravnu državu i demokratiju. Školski primjer za manipulaciju je stvaranje legende da su oni ne podkupljivi, beskompromisni borci je Bebin video klip kao tobože da se Ćalovićka kao osoba diskredituje jer je opet tobože ”nagazila” gospodara a sa druge strane ojača povjerenje u narodu. Oni su u stvari jedan vrlo osposobljen ker koji se pucika zavisno od volje gospodara. Sva njiova aktivnost je jedno beskrajno foliranje i rade isključivo po instrukcijama kako ona tako i njen muž, koji je postao smiješan sa koje god strane osmotriš! E tako je i ova aktivnost usmjerena protiv Vučića u stvari aktivnost koju zvanična CG nije mogla da učini ali zato ”beskompromisni borci” protiv mafije i organizovanog kriminala ma gdje to bilo su to učinili. Ako nešto i ima od toga, hajde da pogađamo od koga li su te informacije mogli dobiti? Naravno sa ciljem da se malo rilaksira CG.

  5
  2
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.