Humanitarni turnir za Duška Šiljka: Pobijedila humanost!

0

Redakcija dnevnog lista “Sloboda” organizovala je danas humanitarni turnir u fudbalu, za pomoć novinaru Dušku Šiljku. Humanitarna akcija je uspjela, a sredstva koja su prikupljena, biće uplaćena na žiro-račun za pomoć Dušku Šiljku. Učestvovale su četiri ekipe, novinari, sportisti, NVO sektor i političari. Prvo mjesto zauzela je ekipa sportista, koja je u finalu pobijedila ekipu novinara, boljim izvođenjem penala. U regularnom toku meča, rezultat je bio neriješen- 3:3.
Za najboljeg pojedinca je proglašen škijaš Tarik Hadžić, a strijec najljepšeg gola je Marko Mihaljević iz ekipe novinara. Pravdu je na turniru dijelio nekadašnji fudalski sudija Dobrilo Malidžan, a sada fotoreporter Pobjede.
U ekipi političara igrali su predsjednički kandidat Mladen Bojanić, gradonačelnik Berana Dragoslav Šćekić, Vasilije Lalošević, Darko Stojanović i Bogdan Božović – svi iz SNP, Dženan Kolić iz Demokratske Crne Gore, Mirko Stanić iz Socijaldemokratske partije, Mileta Radovanić iz Građanskog pokreta URA i Dušan Slijepčević iz Ujedinjene Crne Gore.
Novinare su predstavljali Saša Stevanić, Bojan Kalezić i Marko Mihaljević iz “Slobode”, Milenko Miško Jovanović (Barski portal), Rajka Raičević i Milan Sekulović iz “Dana”, Dražen Živković iz portala “Borba”, Tina Popović, Svetlana Đokić, Savo Prelević, Olivera Lakić, Ivan Čađenović i Jelena Jovanović iz novine i TV Vijesti, Nemanja Živaljević iz portala Fosmedija, Aleksandar Babić (Prva TV) i novinarka Nevenka Bošković-Ćirović.
Za sportsiste su igrali Saša Suvo Ivanović, Bato Barac, Viktor i Kosta Trenevski, Dejan Peković, Vesko Miličković i skijaš Tarik Hadžić.
Boje NVO sektora branili su Boris Raonić, Milan Radović, Velibor Vuković, Matija Milačić, Saša Mijović, Elvis Beriša, Veselin Bajčeta i Michal Spevak.
Potrebno 40.000 evra
Sva prikupljena sredstva biće uplaćena na žiro-račun CKB banke :510-26-11-973-213020-07, primalac: Duško Šiljak, sa naznakom: ,,Za pomoć u liječenju”. Šiljku je neophodna hitna transplantacija bubrega, a sredstva za tako nešto nedostaju. Za operaciju je potrebno 40.000 evra.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.