“Hitna demontaža starog režima nema alternativu“

2

piše: Vladimir Vukićević

Sastanak sa Lopovom, poslije zajedničkog saopštenja koje čitamo u medijima, ne daje razlog za optimizam. Dijalog vezano za smjene u Vojsci, ništa od opoziva ljubavnika i ljubavnica Lopova koji sa ambasadorskih mjesta gule kožu ovoga naroda radeći samo za njegov lični interes, potpisivanje seta zakona usvojenih krajem prošle godine pod znakom pitanja.

Dio u kojem se govori o modelu kohabitacije, koji će voditi ekonomskom napretku i funkcionalnosti institucija, ne bih ni komentarisao. Sa Lopovom nema napretka, nikada ga nije ni bilo. Rezultate vide sve ptice na svim crnogorskim granama.

Ministar za investicije koji je sletio u fotelju glasovima parlamentarne većine mršika te iste stranke, kaže on će da bira ljude.

Boranija okupljena oko Vijesti i nvo sektora pokušava danima da uspori i zaustavi proces demontiranja mafijaških stranaka u državnoj upravi. Stvari ne idu kako treba i kako ogromna većina naroda očekuje i traži.

Poslednji je čas da se Premijer i njegovo okruženje dozovu pameti i shvate ozbiljnost problema u kojem se nalazimo, jer više nećemo tolerisati neznavenost, traljavost, slabost. To je sigurno. Ili postoji dobra ili loša namjera.

U prvom slučaju, hitna demontaža starog režima nema alternativu. U drugom, moraćemo stvari vratiti na početak. Grbo se rodilo, mislili smo da će vrijeme ispraviti. A vremena imamo sve manje i manje.

MI ili mafija.

MI!

2 Comments
 1. Sd boka komentariše

  Odlicno napisano

  3
  1
 2. Tesla komentariše

  Bravo!

  1
  1
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.