Goran Slovinić optužuje bivše partijske drugove: Krapović završava posao za DPS lobi, a priča se da uzima pare od investitora za Porto Budva!

0

Nekadašnji funkcioner Demokrata u Budvi Goran Slovinić optužio je gradonačelnika Dragana Krapovića da je odlukom oda podrži ukidanje DUP-a centar u rom gradu završio posao za DPS i za građevinski lobi. Na taj način, kako je Slovinić objavio na svom Fejsbuk profilu, običnim građanima u centru Budve su ovakvom odlukom uskratili pravo na život.

“Kad kažem da su završili posao za DPS građevinski lobi, tu mislim na gradilište Porto-Budva gdje se uveliko priča da je Dragan Krapović uzeo novce od investitora. Imamo gradilište Zeta-filma sa kojim opet ima veze familija Krapović. Sjetite se samo prodaje Zeta-filma i ko je je bio direktor istog (prim.aut. dugogodišnji direktor je bio stric Dragana Krapovića). Zaokružen je i kumovski objekat pored Pošte tj. legalizovan, što mi je i drago i jedino ispravno u svim nečasnim rabotama Dragana Krapovića i njegove cimerke iz URE, Božene Jelušić, napisao je Slovinić.

Veze Dragana Krapovića sa DPS-om, tvrdi njegov dojučerašnji partijski drug traju odavno.

“Građani Budve treba da znaju da je Dragan Krapović zamijenio zemlju u Mažićima za zemlju u Bečićima blizu mora dok je DPS bio na vlasti, a gradonacelnik Lazar Rađenović. O vezama Dragana Krapovića sa Miodragom Ralevićem, inače DPS planerom DUP-a centar Budva sam već pisao, ali da podsjetim. Dragan Krapović mi je nudio svojevremeno u mom restoranu San Marino, da može da mi ucrta tj. završi kod Ralevića više kvadrata, ali da za to dam odrađeni procenat od te ucrtane kvadrature. Ovo je živa istina tako mi Bog pomogao. Ima još stvari gdje se vide neraskidive veze između Dragana Krapovića i DPS-a, ali otom potom, piše Slovinić.

U članku u DAN-u se, dodaje Slovinić, provlači i izjava predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budve Krsta Radovića koji kaže da je čelična volja Demokrata Budve da ukine DUP centar Budva.

“Naravno da Demokrate SRAM i STID IH BILO imaju čeličnu volju sada kad su svojim DPS partnerima tj građevinskom lobiju završili posao, a za nas građane čiji su posjedi i objekti stari i po nekoliko stotina godina, za nas je život stao.
Predsjednik OO Demokrata Budve Krsto Radović je u doba DPS vlasti ozidao pola Petrovca sa svojim DPS partnerima i tada nije imao čeličnu volju da ukida planove. Tada kad je uzimao milione evra, tada su mu DUP-ovi valjali.Iz tog vremena se pamte donacije predsjednika OO Demokrata Budve Krsta Radovića, odbojkaškom klubu Budvanska rivijera od 100.000 evra, a svi znamo da je vlasnik ovog kluba bio Svetozar Marović. I još nešto, građani Budve treba da znaju da je za objekte koje je tada gradio predsjednik OO Demokrata Budve Krsto Radović platio komunalije bezvrijednom zemljom u vrletima Paštrovske gore. Kako je tada imao čeličnu volju u nečasnim radnjama tako je i danas ima. Ne mogu da povjerujem da se sa ovim nečasnim rabotama slaže i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić jer ih očigledno u svemu podržava, stoji u statusu Slovinića.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.