Glumac Ljuba Bandović: Srbija i Crna Gora su nastali iz jedne majke i od jednog oca!

1

Poznati srpski filmski i pozorišni glumac Ljubomir Bandović usijao je društvene mreže u regionu. Na sebi svojstven način objasnio je kako vidi odnose između Srbije i Crne Gore, koji su kulminirali poslednjih nekoliko mjeseci posle progona Srba i Srpske pravoslavne crkve u toj zemlji od režima Mila Đukanovića.

Ljubomir Bandović (43) izuzetno je popularan ne samo u Srbiji i Crnoj Gori, već i regionu. Maestralno je odglumio lik Vasilija Đurašinovića, crnogorskog mafijaša u seriji “Južni vetar” koji je producirao Miloš Biković.

– Evo, moj stav o svemu tome. Moj Goran i ja smo živjeli u istoj majci po devet mjeseci. Pa smo onda živjeli u istoj sobi, išli u istu osnovnu školu i gimnaziju. Onda je on izabrao jedan, a ja drugi fakultet. On izabrao jedan grad, ja drugi grad. On navija za Zvezdu, ja za Partizan – objašnjavao je Ljuba Bandović, a onda nastavio da niže argumente:

– On vodi jednu ideologiju i demokratiju u svojoj kući, ja to radim na drugi način. On troši pare na jedan način, ja opet na drugi način. A, prva rečenica ostaje ista. Mi smo živjeli u jednoj majci. Jedan nam je otac, a jedna majka!

Ljubomir Bandić je potom poentirao.

– Nemam ništa protiv da Crna Gora ima svoju državu, kao što moj brat ima svoju kuću. Ali, ne mogu da mu kažem, ti svoju majku zovi Duška, a ja ću da je zovem Anđelka, jer mi je ljepše. Ne, bre! Duška je! Koliko ti se sviđalo ili ne, Duška je! To je toliko jednostavno.

1 Comment
 1. Kafanski filozof komentariše

  Bravo!.
  Samo da shvate jos Montenegrini i bice sve u redu !.
  Samo ne znam dali ce da shvate !.
  Ipak , vise od 30 godina pranja mozga nije to za salu !.
  Vidite primer u cipuru, Traktoristi , mojmilo itd. !.
  Veoma opasna bolest i zarazna !!!.

  8
  4
Ostavite Komentar

Your email address will not be published.