Glasali smo za promjene, dobili smo promjene, ali ZA TO NEMA DOKAZA!

2

Piše: Velimir Čabarkapa

Tako je Zorane. Nema dokaza da je Haris šamarao, prijetio i vrijeđao i maltretirao i fizički i psihički učesnike litija i trobojka revolucije u krugu CB.

Nema dokaza da je Vojinović isto tako radio. Isto kao što nema dokaza da je Bajić tukao Vladiku Metodija na mostu na Tari.

Nema dokaza da su prekoračili ovlašćenja Jović i Slavulj i Perović.

Nema dokaza da su “litijaši i moleri” hapšeni ekspresno, a da slučajevi PREBIJANJE BOŽIDARA ČABARKAPE, ISPISIVANJE POGRDIH GRAFITA DAN NAKON IZBORA I KAMENOVANJE ISLAMSKE ZAJEDNICE TAPKAJU U MJESTU I NE REŠAVAJU NIŠTA POVODOM ISTIH.

A povodom toga ne rešavaju ništa jer su sve to uradile one osobe koje su oni poslali da urade, a sada ste tim osobama koji su sve to uradili i ovim “policajcima” koji su ih za te radnje angažovali dali odriješene ruke da se ponove opet neki od sličnih kriminalnih aktivnosti i da počinioci ostanu nekažnjeni.

Samo što sada neće niko kriviti Harisa, Slavulja, Jovića, Perovića… već direktno i lično vas gospodine Zorane Brđaninu koji ste poslušali predlog Dritana Abazovića i postavili koga ste postavili na mjesto Načelnika CB. A zapamtite da su Pljevlja mali grad i da se sve zna pa čak i ko je taj koji je dao lični predlog Dritanu za Harisa.

Zaključak na kraju.

Dragi moji sugrađani. Glasali smo za promjene u našoj državi, izgleda da smo ih i dobili, komite jebu četničke majke, prebijaju, pljuju i psuju prolaznike, posle njihovih skupova na ulicama ostaje smeće i jad i niko ih ne dira, jer pored video zapisa i svega ZA TO NEMA DOKAZA.

Tražili smo smjenu jednog zla od načelnika dobili smo duplo gore, ALI ZA TO NEMA DOKAZA.

Za vrijeme litija smo prebijani, maltretirani i psihički i fizički, psovani i pljuvani od strane inspektora i komandira koji sad postaju načelnici, ALI ZA TO NEMA DOKAZA.

Svi inspektori i komandiri ostali su na svojim pozicijama posle svega što su nam radili, i posle svega šta su radili po naređenju DPS-a, ALI ZA TO DA JE TAKO KAO ŠTO ZNAMO I PRIČAMO NEMA DOKAZA.

 

Tako da dragi sugrađani moji, braćo i sestre. Odgovorno vam tvrdim da smo glasali za promjene i da smo promjene i dobili ALI ZA TO NEMA DOKAZA!

2 Comments
  1. Ivi komentariše

    Simpatična persona.

  2. Ja komentariše

    Ovo po nekog neće na dobro izaći a po koga videćemo izgleda,izbrć se nemože.mislim da je kriv krivokapić koji uopšte nije bio svestan funkcije koju je dobio,mlakonja.kada je izglasavan imao je šansu da svakog od onih što su satima jeli govna zanjega da postavi na svoje mjesto.i za jedne i druge je imao šta reći,i opoziciji a i novoj većini.propustio je šansu i ovo sve od tada je mučenje.mi nismo smjeli da dozvolimo da se vlada onoliko čeka,neko je namerno dao vremena lopovima da unište dokaze i pozapopljavanu što više govana.pita li se iko od nas zsšto im je to dozvoljeno

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.