“Glas javnosti” o Lazu Maksimoviću: Milov brat milioner, kupio džipa od 50.000!

2

Dok kompanija Montenegro erlajns, ponos i uzdanica crnogorskog režima duguje Srbiji oko 8 miliona evra koje nema namjeru da vrati, Lazo Maksimović, zamjenik direktora SMATSA, inače brat od ujaka Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, je samo od plate u svoje džepove inkasirao preko 80.000.000 dinara od kako je na funkciji.

Međutim, navedeno nije dovoljno pa je on za porebe svoje “funkcije” od para SMATSA nedavno kupio i jedan od skupljih terenaca na tržištu automobila, ni manje ni više nego “Volvo XC60”, čija je cijena preko 50.000 evra.

Sve ovo i ne bi bio neki problem, kada bi zaboravili činjenicu da je Srbija vlasnik 92% SMATSA, a Crna Gora 8%, čime se nameće zaključak da je Srbija malom Milovom praktično donirala oko 46.000 evra da bi se vozao u svom novom autu “Volvo XC60”, koji je Crnu Goru koštao cijelih 4.000 evra.
Srbija- dali smo vam funkcije, ostavite nam bar Crkve!

Ali njemu ni ovo nije dovoljno pa račune po Beogradu plaća kompanijskom karticom SMATSA, što takođe ne bi bio problem, da on nije čovjek koji voli da prazni čašicu i to svaki dan po cijeli dan u kafeu “Parlement”, koji mu je veoma praktičan zbog blizine radnog mjesta, gdje se svakodnevno viđa sa viđenijim “beogradskim crnogorcima” (to su oni što su odcepili Crnu Goru, da bi mogli u selu da kažu da idu u inostranstvo kada putuju za Beograd).

Priča o malom Milovom nema kraja, kao što se vidi on, kao i svaki “normalan” čovjek, voli pare, dobra kola, dobro piće, te se nameće zaključak da onda mora da voli i lijepe žene. Upravo tako, Lazo voli Beograd zbog svoje ljubavi, svog dečačkog sna, koji proživljava sada u poznim godinama i to o trošku Srbije. Naime iako glumi ozbiljnog porodičnog čoveka on je godinama u tajnoj intimnoj vezi sa estradnom umjetnicom Bubom Miranović.

Ali nije sve tako kao se čini, on je čovjek srdačan, uvek spreman da pomogne, tako da je pomogao još jednom svom partijskom saborcu iz DPS da u SMATSA i to baš u Beogradu na tornju zaposli ni manje ni više nego sina Dragana Đurovića, direktora Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Republike Crne Gore.

Ovo nije kraj njegovih muka, ovo je tek početak, da se vidi kako Milov DPS ustvari baš voli Srbiju i Beograd, iako to ne pokazuju u Crnoj Gori.

(Glas javnosti)

2 Comments
 1. Piper komentariše

  Lopovska familija

  7
  1
 2. Kafanski filozof komentariše

  Ustaski Montenegrinci obozavaju Beograd!.
  Nece dugo!.
  Tik,tak,tik,tak!.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.