Džaković briljira: Ponosim se što sam izdajnik i protivnik SPC-a

17

Džaković je istakao da će se u životu i dalje voditi savjetom svog oca koji mu je rekao da ti ne može niko ništa ukoliko si u pravu.

“Malo je vjerovatno da će doći do novih izbora u Budvi neposlušnošću tamošnje URE jer su i suviše velike pare ušle iz Srbije i sa ostalih adresa. To je javna priča i po kafanama, uz cifru od najmanje 10 miliona eura. Suviše su uložena velika sredstva da bi neko pustio da tako lako propadne”, poručio je Stevan DŽaković.

On je rekao i da Krapović, kada je bio načelu Budve nije 6 mjeseci imao većinu, što mu nije smetalo da drži vlast.

Prema tome, nastavlja DŽaković, gospoda iz URA-e moraju da se toga prisjete i budu svjesni da se vlast ne predaje bud zašto i tek tako.

Na pitanje novinara Skala radija koliko su on i njegova porodica bezbjedni u Budvi, odgovorio je da je bezbijedan onoliko koliko smatra da je u pravu.

“Jer ukoliko ste u pravu, ne može vam niko ništa, govorio je moj otac. Ponosim se što sam takvim pojavama državni neprijatelj. Biću izdajnik i neprijatelj tome za čim oni žive i rade, a to je svetosavlje, srpstvo i Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori“, poručio je Džaković.

On se pita zašto je čudno što je bio medijski popraćen na nalaganju badnjaka CPC ispred dvorca na Cetinju. Tada je bio pod budnim okom TV „Vijesti“, a prije neki dan čak na tri strane njihovih novina, pitajući se da li su svojevremeno Svetu Maroviću poklonjene prve tri strane.

„Tražiću neđe da mi daju neku spomenicu. No, to govori o njihovoj frustraciji, njihovoj opsjednutosti sa mnom“, rekao je Džaković.

17 Comments
 1. LipaLipa komentariše

  … bas nas boli ona stvar, … sto mislis i sto osjecas, … sa cime se “ponosis”, … ma prosetaj, … aj’ zdravo, …

  18
  4
  1. Kapetana komentariše

   Biću izdajnik i neprijatelj tome za čim oni žive i rade, a to je svetosavlje, srpstvo i Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori“, poručio je Džaković.Je li ovaj covjek svjestan sto je izjavio.?Skala radio, Skala radio vi se bas trudite da se stvaraju “normalni “odnosi medju bracom.

   9
   1
 2. Franco komentariše

  A jeli te tata učio da budeš čovjek ?

  21
  4
  1. mugi komentariše

   medov kadar iz stranke… istomisljenici

   2
   10
   1. Pushi ga,Mirna! komentariše

    A tebi ime sve govori.
    Ovaj je davno proćeran iz Medove stranke,
    zato što je kreten i dukljansko govjedo,kao i ti ,Mugi.
    E shipu racq, obojica, pas vam majku jeb'o

    13
    2
  2. Ćipur komentariše

   Tebe tvoj nije sigurno

 3. Lange komentariše

  Ljudi ne nasijedajte na ove provokatore MUGI,KOMITA,VASO,ĆIPUR,ili bilo koji drugi.možda nisu svi ali većina su sigurno bezbednjaci koji navlače da neko prijeti ili slično da mogu da hapse.gnjide su to.potomci nesoja što su očeve hapsili zbog politike.samo da ih kultutno prcamo i obavezno kunemo i njih i sve njihove.

  8
  1
 4. Lange komentariše

  S na ovo gov.o od od ovo džakovića nebih ni toalet potrošio.doćiče i on na naplatu sigurno .on misli beda da mu se neće dokazat politička korupcija i njemu i onom istom govne.u pajoviću.a inda u zatvoru bolje da ih nema.a tek posle kad izadju pljuvaćemo ih dje ih vidimo evo popamtite ovako će biti.

  7
  1
  1. Andjela komentariše

   E imas se cime ponositi, sramoto!

   11
   2
 5. Dragan komentariše

  Kakav si debil jebo te onaj ko te napravio.

  11
  2
 6. Milos komentariše

  E nulo od covjeka, pih stidi se!

  11
  1
 7. vaso komentariše

  Samo im karaj kevu četnikklerofašističku i sotonjatsku

  1. Lange komentariše

   Evo ga vaso što jeb.svoju majku u očaju

   3
   1
   1. zorzi komentariše

    Gde si vido…znam u krizi si …nemas da se nasmrkas a htio bi…bolje ti je kriziraj nego da se ovako blamiras nesvjesno…cudo je droga

  2. zorzi komentariše

   Obraza ti nemas Stevane.Guzica te vodi Kroz zivot.jer da obraza imas ,cutao bi i nebe se vise pojavljivao u javnosti…sram te i stid bilo rdjo jedna

 8. NikolaX komentariše

  Pa otpadu jedan od covjeka..

 9. zorzi komentariše

  Obraza ti nemas Stevane.Guzica te vodi Kroz zivot.jer da obraza imas ,cutao bi i nebe se vise pojavljivao u javnosti…sram te i stid bilo rdjo jedna

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.