Drašković (NOVA): Samo fali da na ulazu na stadion napišu zabranjen ulaz psima i Srbima!

Drašković (NOVA): Samo fali da na ulazu na stadion napišu zabranjen ulaz psima i Srbima!

Privođenje Srba iz Crne Gore sa ciljem da se odgovore od namjere da večeras gledaju utakmicu Crna Gora – Srbija i traženje od njih da potpišu da neće ići da gledaju tu utakmicu je samo dokaz da se riječi NJegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Irineja, da su Srbi u Crnoj Gori danas ugroženi kao u Nezavisnoj državi Hrvatskoj, istinite, saopštio je Petar Drašković, šef Informativne službe Nove srpske demokratije.

“Poznato je da karata u slobodnoj prodaji nije bilo upravo da bi Srbi iz Crne Gore bili spriječeni da dođu na stadion. Karte za utakmicu su plasirane samo preko distributivne mreže DPS-a kako bi se na tribinama stadiona pod Goricom večeras promovisalo jednoumlje i antisrpska histerija partijskih navijača, dok pravi navijači Srbije i Crne Gore nisu mogli da kupe karte osim nekom diverzijom u samoj distributivnoj mreži DPS-a. Ovo je klasičan primjer getoizacije, na isti način kako je to radila nacistička Njemačka Jevrejima. Samo fali da se na ulazu u stadion pod Goricom stavi natpis, nalik onom na radnjama u nacističkoj Njemačkoj: Zabranjen ulaz psima i Srbima!, kaže on.

Šta drugo očekivati od države čiji je simbol himna ratnog zločinca Sekule Drljevića, koji je u Nirnbergu osuđen zajedno sa nacistima koji su Jevreje stavljali u isti položaj u koji danas vlasti u Crnoj Gori stavljaju Srbe.

“Ne treba se čuditi zašto reprezentaciji Crne Gore izostaje podrška ovdašnjih Srba, kada država vodi ovakvu diskriminatorsku politiku prema narodu koji je stvorio ovu zemlju. Dok god ova država ne izbaci iz svoje zvanične simbolike i djelovanja ustaške, nacističke i fašističke elemente i ne prekine sa progonom onog naroda koji je stvorio, ona će biti u neprestanoj opasnosti da nestane. Jedini garant njenog dugoročnog opstanka ili kako bi neki rekli “vječnosti” je prestanak progona Srba i njihovo uvažavanje, rekao je Drašković.

Related posts

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *