Draginji Koprivica “očitao bukvicu”: Ko visoko leti – ne doleti gdje treba (VIDEO)

9

Današnjoj, drugoj sjednci Odbora za za prosvjetu, nauku, kulturu i sport prisustvovali su i spoljnji ekspert Ministarstva kulture, prof. dr Dragan Koprivica, i dr (bez mr?) Adnan Čirgić, i upoznali javnost sa aktuelnim dešavanjima vezano za FCJK.

Ipak, utisak dana je „predavanje“ koje je prof. Koprivica održao „prčevitoj“ Draginji Vuksanović Stanković.

Nadajmo se da će ova reakcija Koprivice blagotvorno djelovati na Vuksanović Stanković, čiji su šovinistički javni istupi postali pravilo, a ne incident.

Izvor: in4s.net

9 Comments
 1. t-rex komentariše

  Djaba je Koptivica pricao,njoj u glavu ne ulazi.

  30
  2
 2. NIKO99 komentariše

  Vladimir nije bio Dukljanski Kralj već Zetski Kralj. Bio je to Srpski Kralj. Oni koji su živjeli u okolini današnje podgorice zvali su sebe Zećani. Sva srpska plemena uvijek nose imena rijeka jer smo nastali na rijekama starog svijeta. Deoclea je rimska provincija i do vremena kada smo došli na ove prostore ta rimska provincija nije postojala. Latinski zvaničnici tog doba su i dalje nastavili da nazivaju teritoriju rimskim imenom ali je stanovništvo bilo uglavnom srpsko. Naziv Crvena Hrvatska je nastao iz razloga što su Latini sve srbe zvali Croati budući da su Croati u stvari pripadnici srpskog plemena Koranci, sa rijeke Korane. Isto kao što mi kažemo za njemce da su Švabe a to je samo jedno pleme.

  14
  2
 3. NIKO99 komentariše

  Najgore je kada se političari bave istorijom, naukom, jezikom. Dakle i Hrvatski i Bošnjački i Crnogorski jezici su u stvari Srpski Jezici. Nekada se iz političke korektnosti nazivao Srpsko-Hrvatski ili Hrvatsko-Srpski ali je to jedan jezik. Pojedini političari umjesto da teže ujedinjenju svog naroda žele raskole i rasulo, propast svog naroda kome pripadaju. Takvi su nesretnici veoma agresivni i isključivi jer im drugi argumenti nisu jaki. Ovi bi nasiljem prema svome narodu sprovodili vještačke podjele iz sebičnih interesa. Budimo pametni, na glasajmo za takve razjedinitelje jer opstanak svih nas zavisi od sposobnosti da živimo zajedno. Usitnjavanje je smrt za narod, okrenimo se životu.

  19
  2
 4. Ja komentariše

  Kurv stara zlobna.neostvarena ljiga.pseto,oličenje razvrata i bluda.dabogda joj se sva ova zloba zavrat okrenula ali najviše nejasno ko dade o omšehoviću lopovčiću da predsedava ovim skupom.a adnana čirgića samo da najedem govana ,to je to

  16
  1
 5. Serdar komentariše

  Ovo sto je rekao vazi za citav SDP. Nadam se na sledecim izborima da ce potpuno nestati sa politicke scena.

  17
  1
 6. Luka komentariše

  Draginja nedojebana zena,slabo je sudija guzi,vidi po ocima da ga ne prima dobro,pokusaj Draginja sa komsijom da ti ga zaprdi kao magarici

  9
  2
 7. Ivi komentariše

  Ti ćeš da doleti, malo sokići, malo ambasada, malo DF koji Vas trpi sa Zdravkom i poletite.

  4
  2
 8. cedo komentariše

  trebao si joj malo usi pocupat

 9. Bosko komentariše

  Drzave da ima, nego je nema, da te uhapse odavno..i tebe i momka ti…i Ranka, Raska, Vujicu…svi sto hronicni lopovi, ali svi. Sve je kod vas lazno od patriotizma, sukoba sa DPSom..do vasih zivota.
  Bitango jedna odvratna!!!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.