Dragan Rosandić Rossi: LJUBAV U DOBA KORONE!

1

Konačno nam se oglasio i šef režima! Iz neke rupe! Vjerovatno iz nekog podruma podno Gorice! U kojem se krio i 78 dana one ratne 1999! Dok smo se mi obračunavali sa NATO agresorom.

Zamislite, ne daj Bože, da nam virus padne na onakvu veličinu! Šta bismo mi poslije? Nama ne bi bilo života bez njega! Ni sunca, ni mjeseca! Ni Grahovca! Ne mislim ovdje na generala Blagoja Grahovca!

Zato je DPS poltronerija napravila živi zid oko truta da, ne daj Bože, ne nazebe ili povuče kakav viruščić, spremna da primi virus umjesto njega! Kada se jednom prilikom Josip Broz požalio bližnjima iz Ce-Ka kako se eto ostaralo i došlo vrijeme za umiranje, jedan istaknuti crnogorski komunista se zaplakao: – Druže Tito, dozvoli mi da umrem ja umjesto tebe!??
Dakle, nakon što se izvukao iz rupe, šef režima nam je izvolio blagoglagoljivo narugati se u lice: – Okrenimo se jedni drugima! Ugledajmo se na svijetle primere iz naše slavne istorije!?
Nema tog svijetlog primera iz naše slavne prošlosti u koji bi mogli uđenuti njega i ono što on predstavlja! Koliko juče nas je „najljubaznije zamolio da se ne zalijećemo, jer ih je tamo mnogo više“!? A onda je upalio vladin avion i zapalio u daleki Majami da čeka Novu godinu, ostavljajući tragikomičnog premijera Duška Markovića da izda poslednje upozorenje mitropolitu Amfilohiju i svima nama što ne damo svetinje!
Nakon petnaestodnevnog novogodišnjeg burlikanja po Majamiju, ostavljajući DPS poslugu i taster-poslanike da izglasaju ono smeće od zakona o otimanju crkvene imovine, vratio se da nas nazove ludačkim pokretom i izdajnicima!? Zato je „socijalno distanciranje“ od njega i njegovih najljekovitija vakcina protiv svih zaraznih bolesti i infekcija!

A onda su se, nakon prvog slučaja korona virusa, na konferenciji Kriznog štaba pojavili premijer Marković, ministri Milutin Simović, Kenan Hrapović… Nema tog virusa koji može biti ružan kao Đukanović, Marković, Simović, Hrapović… Nema tih sitnih malih hajvančića koji mogu narasti toliko i biti ogavniji i odvratniji! Ipak je virus samo sezonska pojava, a ovi su tridesetogodišnja pošast!
Kako smo mi jedina država na planeti koja nema robne rezerve, jer su sve rezerve strpali u svoje guzice – našli smo se ko go kurac na ledini! Zamisli, kad nikšićkog i mojkovačkog đilkoša posadiš u mercedes majbah od pola miliona evradi i, pride, kupiš još 4.000 službenih limuzina za svaku viđeniju DPS šušu i marušu, a nemaš respiratore, najobičnije maske, medicinski alkohol, asepsol aerosol…!?

Najžalije mi je „komite“! Očekivali su pomoć od NATO i EU! Nadali su se brašnu iz američkih ratnih rezervi, iz 1954! Već su se uveliko „sladili“ i italijanskim makaronama i konzervama konjskog mesa, kao i u Božićnoj pobuni 1919! Ali, šipak! Stiglo je, kao i obično, samo brašno iz okupatorske Srbije! Sad su „komite“ u velikoj drami – da li da jedu srbijansko brašno!?

A korona? Da li je u pitanju planetarna zavjera ili medicinski fenomen? Negdje polovinom oktobra prošle godine pročitao sam izjavu Bila Gejtsa da će od pandemije nekog nepoznatog virusa umrijeti 30 miliona ljudi u svijetu! Pomislio sam, još jedna najava apokalipse dokonih bjelosvjetskih drkadžija koji se odavno spremaju za crne dane i kopaju tunele i podzemne rupe! Mjesec dana kasnije, u kineskom Vuhanu zabilježen je prvi slučaj korone!?
Da li je ovo biološki rat bjelosvjetskog ološa protiv čovječanstva ili najobičnija prdnjava od gripa, izvikanog do FB pandemije, sa nekim sasvim drugim skrivenim ciljevima?
Neki ugledni naučnici tvrde da ako i dobijete koronu, šanse da se izliječite su vam 99,5! Odnosno, da je smrtnost na globalnom nivou samo oko 0,5! Opet, za onog što umre – smrtnost je 100 postotna!? Od običnog domaćeg gripa prošle godine je u svijetu umrlo 800.000 ljidi, a od korone do danas oko 8.000 ljudi!?

Kineski predsjednik Si Điping, nakon što je suzbio epidemiju, sve otvorenije upire prstom u Ameriku, tvrdeći da je ovo bio hibridni biološki napad na Kinu! Ne bi bilo prvi put da agresor postrada od sopstvenog oružja! Ko god bio i šta god bilo, ništa više neće biti isto!

(izvor: Fejsbuk)

1 Comment
  1. Steve komentariše

    Dali su oni čuli za onu “kad se diže kuka i motika”

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.