DPS: Kriza vlasti u Danilovgradu

0

Ukupna situacija u državi Crnoj Gori, a posebno kriza vlasti u Podgorici se direktno odražava i na funkcionisanje vlasti u Danilovgradu, saopštio je Klub odbornika DPS Danilovgrad.

Klub odbornika DPS je, kako navode, aktivno učestvovao i davao maksimalan doprinos u radu lokalnog parlamenta, a posebno u rješavanju pitanja od vitalnog značaja, i podržavao odluke koje su u korist svih građana.

“Evidentno je kako ne dolazi do realizacije najosnovnijih programskih aktivnosti, a pojedine partije i odbornici već prave otklon od rada parlamenta”, navodi Klub odbornika DPS Danilovgrad.

Odbornici opozicije su držali kvorum, a sve u interesu obezbjeđivanja što boljeg života građana.

“Odbornici DPS konstatuju da je sjednica koja je trebalo da se održi danas, 25.6.2024. godine, a gdje smo obezbijedili prisustvo svih naših odbornika uprkos njihovim obavezama, predložena da se održi u petak 28.6.2024. godine?! Nefunkcionisanje lokalnog parlamenta je evidentno, što potvrđuje i donošenje odluka uz malu podršku, bez značajnih aktivnosti i izvršenja planskih zadataka. Veliki infrastrukturni projekti se ne realizuju, nažalost vlast je bez ideja i aktivnosti iako su davali velika obećanja, pa takvim svojim ponašanjem očigledno priželjkuju vanredne lokalne izbore”, zaključuje u saopštenju Klub odbornika DPS Danilovgrad.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.