DPS: Krivokapić je dokazao da je najneodgovorniji građanin Crne Gore

5

Demokratska partija socijalista (DPS) ocijenila je da je “sramota” da premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić poziva građane na odgovornost.

U nepotpisanom saopštenju DPS-a se navodi da je Krivokapić “najneodgovorniji građanin Crne Gore” i da je “na svakom koraku kršio mjere i za to pronalazio neke više razloge”.

Iz DPS-a su ocijenili da je za njegovog mandata Crna Gora “doživjela zdravstvenu katastrofu, a Vlada izgubila bilo kakvu kontrolu nad epidemijom”.

“Da je premijer bio odgovoran, kako mu nalaže i funkcija koju obavlja, našao bi način kako da postavi na čelo trenutno najvažnijeg, zdravstvenog resora, osobu koja je stručna i sposobna, da je bio odgovoran prihvatio bi ponuđenu donaciju vakcina i na vrijeme zatvorio granice, kako se ne bi u zemlju unosio ekstremno zarazan novi soj virusa, da je bio odgovoran, našao bi način kako da motiviše građane da poštuju mjere, a ne da bez imalo osjećaja za tuđu patnju i bol, ide na pokajanja i pokazivao cijeloj Crnoj Gori da mu je dozvoljeno ono što ni jednom građaninu nije. Nažalost, sada smo tu gdje jesmo, sa skoro 1.200 umrlih i preko 500 oboljelih na dnevnom nivou, najgore pozicionirani na ljestvici zaraženih ovim virusom”, saopšteno je iz DPS-a.

 

 

5 Comments
 1. LipaLipa komentariše

  … ringe , ringe, raja, doso cika paja, … na nivou vrtica, … aj’ zdravo, …

  1
  2
 2. TREPCA komentariše

  Citamo li Pobjebu ili nasu Borbu …

  1
  2
 3. Litijas komentariše

  A, isti ste, ista fela…

 4. Kontra revolucija komentariše

  Kako vi, tako on !.
  Razlike nema !.
  On je dugogošnji glasac DPSa !.
  A zna se : Skim si takav si !.

  2
  1
 5. Lazar komentariše

  Radi za vas, ništa novo!

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.