DOGODIO NAM SE ZDRAVKO

3

Piše: SIBIN

Krivokapić je Zdravko, naposletku, eto, spao na samog sebe.

Što je, kako god uzmeš, veoma nestabilna pozicija, naročito za njega koji se prepoznaje po zbunjenosti: zašto se javnost uporno bavi mnome?

Leposavića trenutno štiti Skupštinska većina, iako ga, reče primjer, i on sam teška srca morao smijeniti.

Već sam mu jednom progledao kroz prste, podsjeti prof. Zdravko, ali Leposavić nastavio da se ponaša kao ekspert, što je u ekspertskoj vladi očigledno nedopustivo.

Nezahvalno je definisati čovjeka koji zadana tri put promijeni odluku. I to ne bilo kakvu odluku, budući da živimo zaista u istorijskom, prelomnom trenutku, kad je sve biti ili ne biti.

Zato mu Leposavićev stav smeta, ne toliko i Dritanov tj. Božanin dakle – manjina koje u mnogočemu uživaju podršlu međunarodnog, zvaničnog stava. I, svakako, Krivokapićevog, mada Ninanbegu drukčije okarakterisa Zdravka, a nije lijepo ponavljati pa sve da sam i sam Leposavić.

Za razliku od drugih koji imaju podršku sendvičara i botova, dakle sajber-sobara, Leposavić dobio podršku stvarnih ljudi, onih koji više svoju podršku neće dati premijeru koji se sa njom poigrao.

Jer, sve, zaista, upućuje samo na jedno: umjesto trideset i prvog avgusta, dobismo Zdravka koji radi na principu tridesetogodišnjeg DPS-a.

3 Comments
 1. NIKO99 komentariše

  Opasno je na vlast postaviti čovjeka kome autoritet nije Narod već strane interesne grupe. Loše je kada neko sve gleda u Gospodare šta će reći i šta će pomisliti. Krivokapiću čovjeku bez karaktera i bez narodne pripadnosti. Odpadniče.

  14
  2
 2. Niki komentariše

  Zdravko je za vas veliki gospodin

 3. NIKO99 komentariše

  Kakav Gospodin, u Americi se diče čuvenom rečenicom, “Vlast od naroda za narod”. To ovaj idiot još nije shvatio. Niti je ova njegova vlast od naroda (progurale ga strane službe i podmetnuli Crkvi koja je inače poznata po intelektualnoj plitkosti), niti je za narod (sve što radi je u interesu službi koje su ga postavile na ovu funkciju). Tragična je to ličnost, infantilna, dovoljno je vidjeti kako nosi isuviše kratke pantalone odjela gdje nogavice mlatinjaju a boje odjela su pastelnih blijedih i sivih boja pa da čovjek odmah vidi da nešto nije sa njim uredu. Neke su to traume iz djetinjstva. Strane su službe napravile njegov psihološki profil odavno, znali su koga da podmetnu.

Ostavite Komentar

Your email address will not be published.